hope Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Eno dolgo brez, pa rjav sladkor, pa kozarec vode, prosim! A kdo kle stre?e sploh?? :mi pijemoo: Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Eno dolgo brez, pa rjav sladkor, pa kozarec vode, prosim! A kdo kle stre?e sploh?? :mi pijemoo: Izvolite gospodi?na. A lahko ?e pora?unam, k bomo mel smeno...? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Evo jz ti bom postregu! Jz pa glede na to da ?e doug nism nobenga pivaka, bi pa loh enga, eh kr en đus bi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
hope Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Izvolite gospodi?na. A lahko ?e pora?unam, k bomo mel smeno...? A mor? vse povedat!? Hvala za kavico Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 A mor? vse povedat!? Hvala za kavico Kaj sem pa povedal??? Spet sem blond... :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Kaj sem pa povedal??? Spet sem blond... :ne vem: Sam ti si pa res! :P Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Sam ti si pa res! :P Ne bo? verjela, res sem in to ?e dodatno pobarvan. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sishi Napisano 7. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2007 Dobro jutro vsem skupaj, eno kavico prosim Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 A so ti ?e postregli?? A lohk kr prisedem? No, bom ?e jz eno dolgo brez. Dons sm neki depresivna... Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 A so ti ?e postregli?? A lohk kr prisedem? No, bom ?e jz eno dolgo brez. Dons sm neki depresivna... Ti kar mal pojamraj, ti bomo pomagali, ?e bo v na?ih mo?eh... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Mah sej ne vem kaj je... eden tistih melanholi?nih dnevov, ko gleda? za nazaj, kaj se ti je poklopilo in kaj ne... pol pa ni ?udn, da sm slabe volje. Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Mah sej ne vem kaj je... eden tistih melanholi?nih dnevov, ko gleda? za nazaj, kaj se ti je poklopilo in kaj ne... pol pa ni ?udn, da sm slabe volje. Ne glej nazaj, ?ivi zdaj in za sedaj. Preteklost... Prihodnost... Sami problemi. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Ne glej nazaj, ?ivi zdaj in za sedaj. Preteklost... Prihodnost... Sami problemi. Ja, ampak ?e se iz preteklosti ne bo? ni? nau?il, se ti bodo skoz pojavljali isti problemi. Tako da ni ravno napa?no premlevati preteklosti.... Eh dej ?e enga Jegra! Citiraj >>>beauty<<<
ReDevil Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Za use zaspane forumovce en kafe, loh za Si?ija kr dvojnga, je dobr bit u dobrih odnosih s ?efom kafetarije! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Ja, ampak ?e se iz preteklosti ne bo? ni? nau?il, se ti bodo skoz pojavljali isti problemi. Tako da ni ravno napa?no premlevati preteklosti.... Eh dej ?e enga Jegra! Ufff, tole bo pa danes globoka depra. Ma, saj se strinjam s tabo glede preteklosti, vendar samo toliko in v tem smislu, da se kaj nau?i?, nikakor pa v smislu premlevanja, smiljenja samemu sebi, ve?nega ob?alovanja in kaj bi bilo, ?e bi bilo... Je pa to ful te?ko, priznam. Tudi jaz pri svojih letih ?e nisem zmagal glede tega... ?e men enga Jegra :mi pijemoo: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: Ej, mal zgodi sva za?ela, se ti ne zdi...? Mah, sej bo zve?er pri nas sne?ilo in bom lahko spal Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Dej nehi, kak?n sneg. Fuj! Ja, prow, pol bom pa dvojno kavo! Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Dej nehi, kak?n sneg. Fuj! Ja, prow, pol bom pa dvojno kavo! Kako kak?en sneg? Danes zve?er, pono?i in jutri zjutraj bo sneg do 600m, jaz pa ?ivim na 850m...Pride? pomagat kidat? Bom kuhan vin?ek skuhal... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 Kako kak?en sneg? Danes zve?er, pono?i in jutri zjutraj bo sneg do 600m, jaz pa ?ivim na 850m... To so pa slabe novice...zdaj bom se jaz padu v depresijo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
madmax Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 i'm feeling very olimpic today! Konobaru, koljiko ko?ta ova kafana? Citiraj
David Napisano 7. december, 2007 Prijavi Napisano 7. december, 2007 i'm feeling very olimpic today! Konobaru, koljiko ko?ta ova kafana? Bwahahahaha... very olimpic.... wuuuhaaaaaa..... Citiraj Feel free....
nisde Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Jst bi pa eno pivo ?imve? mrzlo pa ene boss tr?e :ne vem: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Denis dostavljam, jz pa glede na do da pivaka ne tou?em ?e neki cajta, pa en tehno pir, pa ne bika! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Kako to da pivak ni ve? aktualn, a bo? tud ti nehu pit? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.