hope Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Jegra :mi pijemoo: Citiraj >>>beauty<<<
nisde Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Evo, jegra ma? na mizi, hit ga nagn Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
hope Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Ga ?e ni ve? dej ?e enga Citiraj >>>beauty<<<
nisde Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 ?e nega dobi?, pol pa dost za dans Pil ga bomo ?ez par deset dni Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Ni tok da bom nehu pit, sam zdej mam tko povpre?je 1 pivak na tedn, se kr resno ukvarjam raj? z drugimi stvarmi, k so bl za zdravje! Zdele bi pa en kakav s smetano ?e loh, u fak pa dnar sm pozabu kupt, a loh drugi? pla?am! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
nisde Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Ni tok da bom nehu pit, sam zdej mam tko povpre?je 1 pivak na tedn, se kr resno ukvarjam raj? z drugimi stvarmi, k so bl za zdravje! Zdele bi pa en kakav s smetano ?e loh, u fak pa dnar sm pozabu kupt, a loh drugi? pla?am! :ne vem: A kup? 20???? Sam ti ne dam pod ceno 30?, glede na to da nujno rab? dnar Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
hope Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Ma sej jz ?astim, ni panike!!! RDevil, ti si kr prvo?! @Nisde: a ma? RD takrat!? Citiraj >>>beauty<<<
ReDevil Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 N? ne bo dec, k mi za 100 EUR en ponuja bankovc za mljon dolarjov, tko da ti dam kajlo iz prve! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 kavico bi... Ma ne!!! js jo pa bom kr dele-sam si jo morm sam skuhat Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sishi Napisano 10. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2007 Eno kavico prosim Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
BOJČ Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Eno kavico prosim Izvoli in ?e pi?kotek zraven. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Dobro jutro! Jaz imam pa danes dopust!!! A lohk ?e jz eno kavico? Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Dobro jutro! Jaz imam pa danes dopust!!! A lohk ?e jz eno kavico? Dopust? U?iva?ka.Izvoli dvojno kavico. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Hvala Kako kaj ti? Bo? prisedel?? Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Hvala Kako kaj ti? Bo? prisedel?? Z veseljem, hvala. Tudi jaz bom eno kavico in kozarec vode. Moram re?i, da dobro izgleda?, se vidi, da dopust u?inkuje... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
hope Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 O hvala hvala Te ?astim ?e en drink! Kaj pije?!? Citiraj >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 O hvala hvala Te ?astim ?e en drink! Kaj pije?!? Ve? kaj... Kar skupaj dajva. Bo vro?a ?okolada v redu? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 iii jaz bi tud vroco cokolado Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hope Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 3x vro?a ?okolada Citiraj >>>beauty<<<
Allyssa Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 js bi tud kej,..sam ne vem kaj Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 iii jaz bi tud vroco cokolado Ti kar prisedi. ?e eno ?okolado za Labija prosim. Pa ?e porcijo ?evapov za zraven... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sishi Napisano 10. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2007 Opa vidim, da je veselo v baru. Tako je tudi prav, sej temu je namenjen Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Kaj bi pa men svetval, k?nga kratkega mogo?e, da dam prehladu kajlo! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 10. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2007 Evo ti ?aj z rumom. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.