ToYoTa-Boy Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 jst pa nebom nobene kave k pol na skret letim ampak enga ornk slemarja sam to po sihtu pol pa drekt do peka da poprav tist grd zavihk k ne pase nikamr. Citiraj Gorak tip na gorke vozove !!!!!!!
Neyko Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 Ne porajti Suljo, zihr lepo zgleda, sam ne n? popravljat, k pol bo samo slab?e. Pustit tako, kot je. Pa magar kak?no vejico vmes podturit, ne bi blo n? narobe Citiraj
ReDevil Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 No Popi dejmo useen nazdravt na tole Suli?arjevo novo pridobitev na vozu! :mi pijemoo: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 No, dragi mazda?i, nazdravmo na na?ga dragega Suli?arja (?ulicarja, Suljota, Sulejmana,..) in njegove nove zavihke, podalj?ke, pragove, kranclje in ostalo nepotrebno ?aro, ki ?trli z rdeg?a celi?arja. Slik o?itno ?e dolgo ne bo, ker poba ?e ni pr?u ?ist k seb, je pa morala sli?at, da je ?lovk kon?no zadovoljen, pek je pa odli?no opravil svoje poslanstvo. Citiraj
ReDevil Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 Na to se pije, slike so sicer za?eljene, mogo?e bi samo ?e ena podkev rabu za sre?o, da se jo fiksira na voz! Ajde pivake za vse udele?ene, pa hitr! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Rocky Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 No, dragi mazda?i, nazdravmo na na?ga dragega Suli?arja (?ulicarja, Suljota, Sulejmana,..) in njegove nove zavihke, podalj?ke, pragove, kranclje in ostalo nepotrebno ?aro, ki ?trli z rdeg?a celi?arja. na tole bi pa se jst per spil, k ga sploh ne marammmm!!! Citiraj
Alex Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 Na to se pije, slike so sicer za?eljene, mogo?e bi samo ?e ena podkev rabu za sre?o, da se jo fiksira na voz! Ajde pivake za vse udele?ene, pa hitr! Meni en hajneken-hepo hladen. Citiraj
ReDevil Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 Mamo ?au samo ?e Karlova?ko k je ?e ostou od predlanskega dopusta, je pa dans baje akcija; ?e ?e po prvem bruha?, dobi? naslednje tri zastonj, ?e jih spije? takoj za prvim, torej pravi hepi avr! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 Ni ?ans . Niso ?e neredil tazga avta, da bi zamenjal Bello Sorry, ampak ti ?ist ni? ne verjamem - ?e me spomin ne vara si isto tako nekaj takega neko? za ?rnga vouka govoril pol si ga pa celo ?enkal. Ne mi re?, da to ni res, ker me bo? prsilil, da grem poiskat ta tvoj post. Aja, ?estitam za novo pridobitev Citiraj
Boss Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 6.Mazda 323F bg l.90 (2 leti) - to je avto z du?o. Z njo se lahko pogovarjam, tok sem se navezu. Naredil 40kKm brez ene same okvare!!! Moja je in nubenmu jo ne dam!!!!. Pol ko se ji bo iztekel zivljenski vek, gre pa v garazo na dolgoletno restavriranje. Bom vnuke ob nedeljah z njo okol vozu. ****** Citiraj
Sishi Napisano 17. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2007 Sorry, ampak ti ?ist ni? ne verjamem - ?e me spomin ne vara si isto tako nekaj takega neko? za ?rnga vouka govoril pol si ga pa celo ?enkal. Ne mi re?, da to ni res, ker me bo? prsilil, da grem poiskat ta tvoj post. Aja, ?estitam za novo pridobitev N? ?enkal. Avto je samo v prehodnem lastni?tvu. Borutu zaupam, ko bo ?as, gre pa nazaj k lastniku. Sicer se vouk ?e nekej prito?uje (Borutu nagaja), ampak ?im sem jaz pri?el, se je razveselil in takoj za?el delat kot je treba a ne Borut. Kemija ?e vedno deluje To je kot pri gospodarju prstanov Đst đouk QUOTE(323F @ 12 May 2005, 13:37) * 6.Mazda 323F bg l.90 (2 leti) - to je avto z du?o. Z njo se lahko pogovarjam, tok sem se navezu. Naredil 40kKm brez ene same okvare!!! Moja je in nubenmu jo ne dam!!!!. Pol ko se ji bo iztekel zivljenski vek, gre pa v garazo na dolgoletno restavriranje. Bom vnuke ob nedeljah z njo okol vozu. ****** Ja tko je to ko si zaljubljen. Pol je vse v najlep?em redu...dokler ne spregleda? ...Pa ?e zdej pravim BG, MX3, Xedos so avti z du?o Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Allyssa Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 velikooooooooooo belo kavo,..pa kozarc vode,..hvala Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Sishi Napisano 17. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2007 Evo Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Allyssa Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 wow,..to pa je postre?ba Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 Zdaj bi pa en baileys mmmm Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 Jest pa en machiatto-kapu?in.pa da bo illy,prosim. Citiraj
Neyko Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 ravnokar dr?avi odkartu mese?ne dajatve za s.p. (hja, mislm, da je vsak mesc dra?i ) tko da si zaslu?m eno Bond 007 drinko: "martini vodka, shaken, but not stirred.." Citiraj
ReDevil Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 Evo tuki ma? Popi, jz bi pa eno ledeno kavo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 no, kot ekspert na podro?ju kofeta, bi ti priporo?al lavazza ledeno kavo Citiraj
ReDevil Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 Hja, mor? mi jo ?e servirat, ne pa da grem ?ejn ?ez vodo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 Iz slik sode? verjetno ni treba posebej poudarjat,katero kavo imam najraje. Citiraj
LabiGT Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 Illy uporabljas kot moko za palacinke? pise moka kaj jaz vem Barcaffe pa najljubsa kava? A sem uganil? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 17. december, 2007 Prijavi Napisano 17. december, 2007 Illy uporabljas kot moko za palacinke? pise moka kaj jaz vem Barcaffe pa najljubsa kava?A sem uganil? Nein,Illy ni moka za pala?inke ampak najbolj?a kava na svetu,To na sliki je pa poraba na 3 mesece. Citiraj
Sishi Napisano 18. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 18. december, 2007 Jaz bom eno kavico zdele, da k seb pridem Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Allyssa Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 Jaz bom eno kavico zdele, da k seb pridem js bi pa velikooooooooo belo kofico pa kozarc vode Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.