poky Napisano 23. januar, 2008 Prijavi Napisano 23. januar, 2008 Samo na razli?nih koncih telesa ? NE,na istih! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 Hehe Ajvar, si moral kar dolg ?akat na primeren trenutek, da se vklopi? Pa niti ne, sem glih uletu pa nakaj naklofal, pa teral dalje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 Se tak je fajn............pride?,naklofa? pa gre?............ Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 al pa priredba za Labija,..pride?, poje?, gre? naprej jest Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 Ma ne,zaj je na nem?ki shuj?evalni........... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 kukr sm js razumela je na "dieti" od beyb k mu niso tm u?e?,..kar pomen da ?e ve? poje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 Poje ?e mogo?e po Nem?iji,samo verjami,da je la?en tudi hrane. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 hahaha jaooo... sam res grde so k un nissan skyline...katastrofa (se dobr, da je nemcija velika in so druge nacionalnosti tam) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 hahaha jaooo...sam res grde so k un nissan skyline...katastrofa (se dobr, da je nemcija velika in so druge nacionalnosti tam) kar pomen, da pride? tud do ?evapov? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 Jebe? druge nacionalnosti v mo?ki obliki............. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 kar pomen, da pride? tud do ?evapov? jaJebe? druge nacionalnosti zenskih oblik............ JA! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 24. januar, 2008 Prijavi Napisano 24. januar, 2008 no sej pol ti pa ne bo hudga Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 19. februar, 2008 Prijavi Napisano 19. februar, 2008 Labi, evo bri?em prah s ?anka, v upanju da bo? mal mazda?e po?astiu, ob veselem dogodku, ko se ti je rodila ... republika! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Z M A J Napisano 8. februar, 2009 Prijavi Napisano 8. februar, 2009 N? Poki, te tle ?astim enga, da bomo la?je zaspal! ?e bo ?e kdo kej, nej si kr postre?e! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
poky Napisano 8. februar, 2009 Prijavi Napisano 8. februar, 2009 Ki si to temo najdo?? Druga?e pa hvala,je ful pasal! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 8. februar, 2009 Prijavi Napisano 8. februar, 2009 Ki si to temo najdo?? Druga?e pa hvala,je ful pasal! jz bom pa kr eno Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 9. februar, 2009 Prijavi Napisano 9. februar, 2009 Evo mladi mo? za mene pa 1 kafe, bo ?e kdo? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
poky Napisano 9. februar, 2009 Prijavi Napisano 9. februar, 2009 Ga ravnokar ?e pijem,hvala vseeno. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 9. februar, 2009 Prijavi Napisano 9. februar, 2009 Jest bi tut neki. A mate kej hrane? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 9. februar, 2009 Prijavi Napisano 9. februar, 2009 ja ?e mal pa bo malca ocvrti sir Citiraj
poky Napisano 9. februar, 2009 Prijavi Napisano 9. februar, 2009 Ne mi o hrani....sn se spet preve? najedo....pa na dieti sn.....kao Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 9. februar, 2009 Prijavi Napisano 9. februar, 2009 Poky lahko bi ?e kej zame pojedu. Jest mam pa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako luknjo v ?elodcu, da mi kar krul Sam se mi ne da iz postle vstat pa it jest. Citiraj
poky Napisano 9. februar, 2009 Prijavi Napisano 9. februar, 2009 Ja ?e pride? do mene v slu?bo,ti zrihtam kako dobroto. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
poky Napisano 9. februar, 2009 Prijavi Napisano 9. februar, 2009 a moj soimenjak dela? He he,seveda,zato pa mam veze tam. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.