Mazda kofee bar
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Moje izkušnje so tudi takšne. Leta 2012 sem resno začel voziti svoj avto - Renault Megane. No, ker je bil v podaljšani garanciji (super za Renault 😋), sem ga vozil k Malgaju v Trbovlje, ker sem v tiste kraje hodil v službo. Storitev brez problema, vedno vse urejeno, sem pa skozi poslušal komentarje, kako tam preplačujem in kaj vozim k pooblaščencu, če je toliko fušarjev. No v glavnem, potem sem nehal hoditi v službo v Trbovlje in sem avto vozil tule k lokalnemu avtomehaniku, ki je šraufal vse sorte znamk. Tu je bilo urejeno vedno na minimum - rezervni deli bolj slabi, malo časa za debato, kaj je problem, itd. Je bil pa blizu in je uredil hitro, kar je bil pri 10 do 15 let starem Meganu velik plus, samo navajen je bil da more biti hitro in poceni, tako da tudi z mano ni izgubljal časa. No, če potegnem črto, sem bil bolj zadovoljen pri Malgaju. Potem sem lani v začetku leta Megana zamenjal za Mazdo 6 in sem bil tudi zaradi tega pri izbiri malo skeptičen, ker sem vedel, da imam samo Selmarja v Celju blizu. Nekih fušarjev ni za Mazdo, lahko bi jo vozil k istemu mehaniku kot Megana, pa ne vem če se bo to v redu končalo. No, v glavnem, zdaj nameravam voziti k Selmarju, dokler bo odnos in storitev takšna kot je. Na splošno mi je izbira pooblaščencev in servisnih storitev kar malo omejila izbiro pri nakupu avta. Všeč so mi tudi Volvoti in Subaruji, samo kdo se bo to vozil tako daleč šrafuati. Ajde, če delaš v Ljubljani in si vsak dan tam, potem še mogoče. Drugače mi je pa malo izven poti. Hočem reči, in to razlagam ljudem, da je en "big picture" pomemben pri vsem, ne samo nategnili so me za 100€. Zmeni se še za nadomestni avto, itd., pa bo, lokalni mehanik nima teh opcij. Marsikaj se da. Se pa strinjam, da slab odnos in storitev na pooblaščenem servisu in visoka cena, da pa najslabšo možno kombinacijo.
-
Jaz tudi... se precej dlje kot samo 10 let ... enostavno zato, ker sem zadovoljen s storitvijo ... V BTCju je bil Jure tisti, ki je vedno zadeve uredil, tako kot je treba ... vsaj kar se sraufanja tice.. Pri Interclassu pa je Nejc tisti, ki večinoma sraufa mojo Mazdo... In tako, kot me v dobri gostilni ne zanima, koliko stane zrezek, me tudi pri servisu avta ne moti to, da je olje drazje, kot se ga da dobiti v štacuni ... Ko si ne bom vec mogel privosciti enkrat letno dat 200, 300 ali 400€ za redni servis... bom verjetno zacel iskati faksno cenejšo varianto... Vsekakor pa je pri tem problem, ker dokler ne probas, tezko reces, ali je serviser OK ali ne ... tako, kot pri hrani v gostilni ne mores prej vedeti, ce bo celotna postrežba s hrano vred OK ali ne , preden ne probas ... Ne ljubi se mi pa okoli iskat naročat delov in se zafrkavati z vračili, ko kaj ni OK dobavljeno ... Imam dovolj drugih zadev, s katerimi si lahko zapolnim svoj prosti cas ...
-
https://avto-magazin.metropolitan.si/novice/xiaomi-su7-ultra-razprodan-evropa-2025/ Tale pa zna malo premešat karte pri vrhu... 🤔
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.