vuk Napisano 26. oktober, 2007 Prijavi Napisano 26. oktober, 2007 Ima pa Klimo Pa zatemnjene ?ipe ma lahko tudi... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
madmax Napisano 26. oktober, 2007 Prijavi Napisano 26. oktober, 2007 pa ?e ena "grdoba" mi je padla na pamet: Citiraj
nisde Napisano 27. oktober, 2007 Prijavi Napisano 27. oktober, 2007 Ima pa Klimo In kaj je klima tok posebnega dandanes??? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 Odkar sem vidu tanov tip Fabie, me mal da ne no?na mora daje, avto je res ?udn, velik gr?i od predhodnice, ka?n se vam zdi ostalim ta ?kodi?ek?! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 Bolj? kot Roomster je ziher... roomster zgleda kot bi dva razli?na avta na sred skup se?vasal Men je pa nova Impreza v kategoriji podpovpre?no. ?e bi bil to neki drug avto bi rekel OK ampak WRX ne sme biti samo OK. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. november, 2007 Prijavi Napisano 12. november, 2007 nova impreza je totalno razo?aranje Citiraj
zemir Napisano 13. november, 2007 Prijavi Napisano 13. november, 2007 Ja res je grda kod smrt Glede na to da je res hud ?portnik bi se lahko malo na videzu potrudili :ne vem: Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ice Napisano 13. november, 2007 Prijavi Napisano 13. november, 2007 kar se tice katastrofanih avtomobilov jih je zeeeeeelooooo velik najbolj me pa moti da ne delajo vec kupejov tam do 150km da nebi bilo take velike registracije pa ker so ratal tako veliki napimer honda civic iz majhnega sportnika je ratal skoraj enoprostorec Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
zemir Napisano 13. november, 2007 Prijavi Napisano 13. november, 2007 honda niti ni tok poglej recimo mazdo 323F iz ?portnika je ratala karavan Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ReDevil Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 Tale ?kodi?ek tut hude estetke lih ne obeta! http://www.avtomobilizem.com/modules/articles/?art_id=1032 Citiraj Dobrodo?li na forumu!
daSKAn Napisano 16. november, 2007 Prijavi Napisano 16. november, 2007 Ok oni sangjong je ze samoumevni... Pri sledecih vozih pa sem pokal od smeha: Nova laguna Novi golf karavan (zadnji konc so odrezali od enega 10 let starega karavana in ga zraun prilepli) Subaru Impreza (Tok kolikor je sel Evo naprej je sla Impreza nazaj) Zalostno, za kar me boste nakateri kamenjali, je da mi nova Mazda 6 tudi ni kaj prevec vsec. Sploh pa spredaj.... ne me tepst... Citiraj
Boss Napisano 17. november, 2007 Prijavi Napisano 17. november, 2007 ?e je bila prej?nja Octavija sme?na s tistim karavanskim kufrom, dale? prek zadnje osi, da si na dale? videl, da tole nima nobene veze z dobro vodljivostjo v ovinkih (?e posebej ?e je avto ?e nalo?en) potem je novi Golf karavan samo ponovitev enake napake. V obliko se pa sploh ne bi spu??al, ker zgleda kot bi ga oblikovali v Tur?iji ali pa v Iranu. ?koda octavia Zadek Golfa Variant ki bi lahko bil takle in je celo v?e?en (v kolikor so karavani pa? sploh lahko) Kar se pa nove ?estice ti?e pa sploh ne vem kaj je z mano... na dolo?enih slikah je full noro dobra in sem ?e rahlo zaljubljen pol pa pridejo slike, ko je kak?en drugi kot fotografiranja me pa vse mine. Citiraj
ice Napisano 19. november, 2007 Prijavi Napisano 19. november, 2007 fantje in dekleta kaj pa tole: http://www.avtomobilizem.com/modules/articles/?art_id=1005 Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
ReDevil Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 Tale zihr to ni :ne vem: nora barvna kombinacija, povrh vsega http://www.avtomobilizem.com/modules/articles/?art_id=1034 Citiraj Dobrodo?li na forumu!
RX-8 Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 Uf zanimiva tema Meni osebno najbolj grd avto: dacia logan karavan - je tak kot pogrebni avto. Da pa ?e napi?em par stvari glede Citroena C6. Avto?ek je super, sem v slu?bi z njim prevozil kar nekaj kilometrov. Kar se ti?e oblike - lahko bi bila lep?a, najdemo pa? tipi?ne francoske linije. Tehnike ponudi avtu izredno veliko (od elektri?nih zadnjih sede?ev, tudi sopotnikovega lahko zadaj premika?, vzmetenje, ?e prevo?i? ?rto brez smerokaza ti za?ne nekdo v rit brcat (v sede?u te opozarja z "brcanjem" v zadnjo plat)),... Vo?nja z avtom me je navdu?ila - zmotila me je edino avtomatika (odzivnost tako kot pri vseh avtomatitih), pospe?ki so dovolj suvereni za 2 toni te?ko ladjo, tudi bremze jim lepo sledijo, skratka nimam pripomb ?ez avto. Me je pa zmotil podpovpre?no majhen prtlja?ni prostor za ta razred, kater je pa tudi zelo nizek. Ko potegnem ?rto se dobi za ceno soliden avto z vrhunsko opremo. Glede na kunkorenco zelo ugoden. Po vrhu vsega se mi zdi pa 2.7HDi ?e zelo var?en, saj ob kar dinami?ni vo?nji pokuri okoli 10litrov, pod 8 je pa utopija. Ko je nekdo pohvalil HDi 90 od PSA grupacije. Si ti ?e vozil ta motor? Porabo pa tudi nevem kdo ti je tako rekel. Vozim sam ta motor v naj gay wagen 07 in moram re?i da me je zelo razo?aral. Sama relacija, po omejitvah poraba okoli 5-5,5litrov. ?e vozi? kot po jajcih, se pravi nikoli ?ez 120 pride? nekje 4,5 do 5 litrov. Samo enkrat mi je uspelo priti na 4,3 samo to ni bila vo?nja ampak oviranje prometa. Pri mestni umirjeni vo?nji si pa takoj na 6 litrih. ?e pa vozi? dinami?no po mestu in AC si pa brez najmanj?ega problema na 7 litrih (pa to ni skozi gas v podnu)!! Citiraj
uklopko Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 no meni pa trenutno sedeta 2 avta 1. Alfa 147 JTD 2. Fiat stilo JTD ja ja sj vem kaj boste rekl Ampakkkkkkkkk morda se v bodo?e res pripeljem v enem izmed na?tetih!!! Seveda se bom pa obvezno dr?al dizla!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 Alfa v primerjavi s stilotom je ene 100 krat boljsi avto. V bistvu je verjetno eden boljsih v razredu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 Alfa v primerjavi s stilotom je ene 100 krat boljsi avto. V bistvu je verjetno eden boljsih v razredu Tudi meni je bilo tako re?eno,kar se pa ti?e samih motorjev pa nobenih problemov z nimi! Sm pa pelal Alfo in lepo sune za 1.9 jtd cca.115hpPa ?e nekako lep?a mi je ko stilo kero pa treba met 3 ali 5 vratno ? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 3 in izgublja se point teme Citiraj
LabiGT Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 zakaj 3 vratno? 5 vratno seveda... isto zgledata, pa tisto razliko v trdoti karoserije ne bos cutil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 3 in izgublja se point teme Kaj si pa te?n si narobe ustal !? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 Sploh ?e ni vstal......... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 misli?? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 24. november, 2007 Prijavi Napisano 24. november, 2007 Men pa nikakor ne sede: Tanova laguna Espace Dacia logan ?koda Roomster Citiraj If in doubt, flat out...
daSKAn Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Erm, sploh ne vem ce upam rect ampak here goes... A se samo meni zdi Mazda 2 nekako prevec podobna Oplu? Bolj ko jo gledam bolj imam obcutek, da sem to vse skupaj ze nekje videl... :ne vem: Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.