Boss Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 A mi lahko eden pove kako se re?e ?enskemu spolu "kupec" oziroma mno?ici ?enskih kupcev Ok vem, da so mo?nosti kot recimo nakupovalka, zapravljivka, itd ampak a je sploh ?e kak?na druga?na mo?nost? Citiraj
BOJČ Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 A mi lahko eden pove kako se re?e ?enskemu spolu "kupec" oziroma mno?ici ?enskih kupcev Ok vem, da so mo?nosti kot recimo nakupovalka, zapravljivka, itd ampak a je sploh ?e kak?na druga?na mo?nost? Ti, za resen odgovor bi bilo treba zadevo preverit v SSKJ...Evo preveril. Vse kar pi?e v zvezi z ?enskim spolom je "kupovalka" in "nakupovalka". So pa baje ene modifikacije v zvezi s tem v slovarju in Mercator po novem uporablja izraz "kupka". Je pa mal sme?no tole... Mene sponinja na JNA ko smo se ?li kopat oz. tu?irat... O zajebantskih bodo pa kaj drugi povedali Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 A mi lahko eden pove kako se re?e ?enskemu spolu "kupec" oziroma mno?ici ?enskih kupcev Ok vem, da so mo?nosti kot recimo nakupovalka, zapravljivka, itd ampak a je sploh ?e kak?na druga?na mo?nost? Hmm to je pa vpra?anje za na?e ?lanice! Kaj pa kak?na tro?ilka,ali pa potro?nica ali pa enostavne uni?evalke denarja Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 23. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 Ti, za resen odgovor bi bilo treba zadevo preverit v SSKJ...Evo preveril. Vse kar pi?e v zvezi z ?enskim spolom je "kupovalka" in "nakupovalka". So pa baje ene modifikacije v zvezi s tem v slovarju in Mercator po novem uporablja izraz "kupka". Je pa mal sme?no tole... Mene sponinja na JNA ko smo se ?li kopat oz. tu?irat... O zajebantskih bodo pa kaj drugi povedali No sej glih Mercator me je presenetil z enim takim umotvorom in sem samo gledal - ugledna firma pa take nonsense pi?e kot so recimo kupnice Mercator trgovina Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 pa je kupnice slovni?no pravilno? pa zdej sem pa la?en, ko sem banane videl Citiraj
BOJČ Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 No sej glih Mercator me je presenetil z enim takim umotvorom in sem samo gledal - ugledna firma pa take nonsense pi?e kot so recimo kupnice Mercator trgovina Baje zadeva po novem stoji, ne vem... Vsaj tako sem izvedel. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 Boss, sam da nav pol ?e k?na slovni?na tiskarska raca, pa bo kapnica, in bo nakonc kerga kap k bo to pre?itu! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 23. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 Baje zadeva po novem stoji, ne vem... Vsaj tako sem izvedel. kupoválka -e [uk tudi lk] ? (a) ?enska oblika od kupovalec ali kupec: v trgovino je vstopila ?e ena kupovalka aha, ?e si velik in pomemben si lahko zmi?ljuje? besede, ki jih v SSKJ-ju ni No ker sem velik in zase tudi pomemben je tukaj spisek mojih besed Skuna - kuni podobna ma?kaGraba - grda babaZalaufrat - zafurat, zavozit v primeru, da nima? vozilaButeljka - ?enski spol od butlaMedo?er - medvedseksferderber - mo?, ki zaloti svojo ?eno pri seksu z drugim mo?kimneboletec - letalecneboletni krmar - pilotritojebec - pederantiritojeb - homofob prosim, da jih za?nete tudi uradno uporabljat Citiraj
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 a ni medo?er, ?ival k je medvede? Boj?,..pazi se Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 23. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 a ni medo?er, ?ival k je medvede? Boj?,..pazi se v bistvu je to ?ival ki ?re med Citiraj
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 v bistvu je to ?ival ki ?re med med,..medo,..medved,...sj medved tud mara med,..vsaj Pu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 A pol sem po novem"vro?i medo?er" ??? :ne vem: A pol mi bojo lubice zdej govorile "ti moj mali vro?i medo?er"??? Aaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Grega_ Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 BOJ? dokler ti ?enske ne bodo govorile "jest sem tvoja mala sponzoru?a" je ?e vse OK Citiraj
BOJČ Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 BOJ? dokler ti ?enske ne bodo govorile "jest sem tvoja mala sponzoru?a" je ?e vse OK Upam, da do tega stadija ne bom nikoli pri?el... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sirius Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 A pol sem po novem"vro?i medo?er" ??? :ne vem: A pol mi bojo lubice zdej govorile "ti moj mali vro?i medo?er"??? Aaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Lep?e bi se sli?alo, ti moj vro?i medno?ni?ar.... Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
uklopko Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Lep?e bi se sli?alo, ti moj vro?i medno?ni?ar.... To sm pa ?e nekje sli?al ........ba je je to nova ?ivalska vrsta ki spada med sesalce Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 To sm pa ?e nekje sli?al ........ba je je to nova ?ivalska vrsta ki spada med sesalce Lahko bi tebe uvrstil v to vrsto Citiraj
uklopko Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Lahko bi tebe uvrstil v to vrsto Mene Obrazlo?itev!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 najprej definicija medno?ni?arja? Pa blizu rakitne sem bil danes Citiraj
BOJČ Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 najprej definicija medno?ni?arja?Pa blizu rakitne sem bil danes Marko pa kaj ti jemlje?..? Jaz te popolnoma ni? ne razumem Kaj pa ima to veze z Rakitno????? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 ahm ja klopko bi lkar spadal med medno?ni?arje kot vsi m-spola na Rakitni sem pa skoraj bil, samo kaj ko nobenega od domorodcev ni doma ? so pa pol nadno?ni?arke Citiraj
uklopko Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Domorodcev. ni blo doma ............... bo? vidu ti hudi?a!! Si ti ziher da si bil na pravi smeri Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 no no, ti si ?e kar lepo v Heliosu sem bil na pravi poti samo proti Rakitni nisem zavil Citiraj
Sirius Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Medno?ni?ar je sestavljenka iz ve? besed med+nogami+no?nica+no?ni?ar. Ta zadnji uporablja predzadnjo (besedo), ki se nahaja na mestu (med) omejeno z drugo besedo. Med pa je dvoumna beseda., ki lahko pomeni nekje vmes, ali pa tudi sladilo. Medno?ni?ar je tudi neke vrste sesanec z enojnim seskom iz katerega osebe ?enskega spola(v novej?em ?asu tudi toplovodarji), ko se nahaja v stanju homo erectusa, z vztrajnim sesanjem povzro?ijo izbruh neke vrste jogurta, katerega osnovni namen je reprodukcija, slu?i pa tudi v druge, kozmeti?ne in prehranbene namene. Kake veze ima s tem Rakitna. Na prvi pogled nobene, dejansko pa… Rakitna je nastala iz besed Ra+kita. Ra je bog sonca s bo?jo kito, ki je v davnih ?asih nekaj ?asa prebival v podno?ju Krima, v kraju, ki se v njegovo ?ast imenuje Rakitna. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.