mazdohist Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 no pa se dajte mal razgovorit kaj je za vas idealna sluzba? moja ma zmeraj kaj v zvezi z avti pa ceprav nikoli nisem nic takega pocev Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Men bi bla neki u smislu narave, hribov itd. npr. kak?en vodi?, skratka skoz lete?i in na zraku! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Men bi bla neki u smislu narave, hribov itd. npr. kak?en vodi?, skratka skoz lete?i in na zraku! Pojdi v Nepal, odpri verigo lodgeov in bo? zmagal To bi tud jaz... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 velika pla?a in malo dela, nekaj takega kar po?nem zdajle samo pla?an sem ni? Citiraj
daSKAn Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Vac ali manj to kar delam, sam placan bi blo lahko boljs Se pa ne branil kake sluzbe, ki bi vsebovala velik voznje z razlicnimi besnimi avti. Ker rad vozim.... Citiraj
blindek Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 telekomunikacije npr. na nokiji delal in razvijal nove software ipd. Citiraj
Alex Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Jaz bi bil profi glasbenik-samo kitara,snemanja in koncerti... Citiraj
BOJČ Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Jaz bi bil profi glasbenik-samo kitara,snemanja in koncerti... Aha, ti bi bil Bor Zuljan Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Aha, ti bi bil Bor Zuljan Nap,jaz bi bil profi glasbenik. Citiraj
BOJČ Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Nap,jaz bi bil profi glasbenik. ?aki sej Bor je pa ja profi... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 ?aki sej Bor je pa ja profi... Lahko,da je...sam jaz ne bi bil rad on.kapi?? Citiraj
BOJČ Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Lahko,da je...sam jaz ne bi bil rad on.kapi?? Sedaj pa ja Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
suicidal Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 jaz bi ali:to kar je na?tel Alex, ali:poslovni sekretar oziroma vodja pisarne z nekje 20 ljudmi. Aha, ti bi bil Bor Zuljan Zor Buljan Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
BOJČ Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 jaz bi ali:to kar je na?tel Alex, ali:poslovni sekretar oziroma vodja pisarne z nekje 20 ljudmi.Zor Buljan Pa kaj sta se zdej s tem Borom name spravla :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
zemir Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Testni voznik Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
suicidal Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Pa kaj sta se zdej s tem Borom name spravla :ne vem: saj si ti za?el, ha ha! dost OFF; idealne slu?be od zdaj naprej. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
madmax Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 Sanjska slu?ba......ta je lahka.........biti na mestu Stiga pri Top gearu Citiraj
David Napisano 26. oktober, 2007 Prijavi Napisano 26. oktober, 2007 Aaam.... testni voznik v Modeni?? Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 18. december, 2007 Prijavi Napisano 18. december, 2007 sede? za ?enski bicikl... testni voznik v tovarni avtomobilov druga?e pa sem kar sre?en s tem, kar delam, samo pogoji niso vedno idealni Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.