Skoči na vsebino

Kak?no namizje imate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 183
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Na enem PC-ju je takole.

Ja mam pa? 2 monitorja. :P

post-3-1193940028_thumb.jpg

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

lejga ko moorhuhn ?pila :bravo::bravo: jz mam vse verzije pa vse fore vem :D:D:jupiii: cila? pr eni napis pa dobi? tetris, cilja? kamne dobi? bolj?e metke (sam mor? vse kamne beg spravt, v zadnih sekundah srela? uro pa dobi? cajt, strela? lu?i v bajtah pri winter edition pa ko vse lu?i postrela? dobi? ognjemet pa 100 kur tamalih vzleti ti pa navali?,... :ouje: vem tega tolk da ojejoj :blink::D

If in doubt, flat out... 

Napisano

od dans naprej pa takole doma :)

post-11-1193942054_thumb.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

pr men tut neki sprememb :bravo: nimam pa ikon od san andreasa, m3 challenge-a pa most wanted-a gor :D what you see is what you get :mi pijemoo:

aja ?e kdo rabi kaj teh namizji jih mam kr neki od 3D do nekih zmajev (kot imam jaz),... itd.

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Napisano

?e slikica z 2. compa. Spet mam 2 monitorja in sicel 24" LCD DELL. :danzoman:

post-3-1194193796_thumb.jpg

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

?e slikica z 2. compa. Spet mam 2 monitorja in sicel 24" LCD DELL. :danzoman:

tud jst mam tale ozadje... :bravo:

Napisano

Jz mam pa u slu?bi trenutno za ozadje steno, ki mi letos ?e ni bila usojena, upam da drug let, to je s slovite Via della vita! :danzoman::ljubezen:

post-342-1194270810_thumb.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Doma mam pa trenutno tole nastavlen, spomin na lansko Brn?i?evo, ko je marko vozu mojo biv?o ma?inko! :danzoman::ljubezen::P

post-342-1194288066_thumb.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Sm mau zamenu ozadje, zdej je tale slika ko sva z Rokmenom mau gazla po ?rnem jezeru triglavskem! :P

post-342-1194466870_thumb.jpg

Dobrodo?li na forumu!

• 4 tedne kasneje...
Napisano

Evo, zdaj pa ?e moj na 20" iMac-u:

post-427-1196966524_thumb.png

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Evo moje novo namizje :bravo:

Objavljena slika

?e bi kdo mel slike za namizje mam cel fotose?n za tto mazdo 3 iz vseh kotov in oddaljenosti, pol mam ista vrsta barve sam da temno modra RX-8,... ?e so pa kake ?elje pa naredim namizje samo morejo biti avti v okviru igre NFS ProStreet ;)

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.