handan Napisano 29. oktober, 2007 Prijavi Napisano 29. oktober, 2007 @handan.. kak se pa ti v toti gu?vi znajde?? :ne vem: sin je glavni gor jas sam samo gost na tem ra?unalniku Citiraj
qwerty Napisano 29. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 29. oktober, 2007 Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 Na enem PC-ju je takole. Ja mam pa? 2 monitorja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 1. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. november, 2007 lejga ko moorhuhn ?pila jz mam vse verzije pa vse fore vem cila? pr eni napis pa dobi? tetris, cilja? kamne dobi? bolj?e metke (sam mor? vse kamne beg spravt, v zadnih sekundah srela? uro pa dobi? cajt, strela? lu?i v bajtah pri winter edition pa ko vse lu?i postrela? dobi? ognjemet pa 100 kur tamalih vzleti ti pa navali?,... vem tega tolk da ojejoj Citiraj If in doubt, flat out...
KAALman Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 od dans naprej pa takole doma Citiraj LP KAALman
qwerty Napisano 1. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. november, 2007 pr men tut neki sprememb nimam pa ikon od san andreasa, m3 challenge-a pa most wanted-a gor what you see is what you get :mi pijemoo: aja ?e kdo rabi kaj teh namizji jih mam kr neki od 3D do nekih zmajev (kot imam jaz),... itd. Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 4. november, 2007 Prijavi Napisano 4. november, 2007 ?e slikica z 2. compa. Spet mam 2 monitorja in sicel 24" LCD DELL. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Catya Napisano 5. november, 2007 Prijavi Napisano 5. november, 2007 matr vola.....kr 2 jest ?e 1 komaj shendlam hehehe Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Rocky Napisano 5. november, 2007 Prijavi Napisano 5. november, 2007 ?e slikica z 2. compa. Spet mam 2 monitorja in sicel 24" LCD DELL. tud jst mam tale ozadje... Citiraj
ReDevil Napisano 5. november, 2007 Prijavi Napisano 5. november, 2007 Jz mam pa u slu?bi trenutno za ozadje steno, ki mi letos ?e ni bila usojena, upam da drug let, to je s slovite Via della vita! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 5. november, 2007 Prijavi Napisano 5. november, 2007 Doma mam pa trenutno tole nastavlen, spomin na lansko Brn?i?evo, ko je marko vozu mojo biv?o ma?inko! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 5. november, 2007 Prijavi Napisano 5. november, 2007 in tudi konkretno zaspal na ?tartu Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. november, 2007 Prijavi Napisano 6. november, 2007 cityparkova gara?a v LJ Citiraj
bbilder Napisano 6. november, 2007 Prijavi Napisano 6. november, 2007 Evo moje ozadje Sam bo treba nov fotose?n nrdit zdaj z novmi feltnami Citiraj
ReDevil Napisano 7. november, 2007 Prijavi Napisano 7. november, 2007 Sm mau zamenu ozadje, zdej je tale slika ko sva z Rokmenom mau gazla po ?rnem jezeru triglavskem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Mal sprememb ne ?koduje, tle sta moja najlup?a stroja tiste generacije! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
daSKAn Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Tole mam pa jaz na svojih kistah. Citiraj
suicidal Napisano 6. december, 2007 Prijavi Napisano 6. december, 2007 Evo, zdaj pa ?e moj na 20" iMac-u: Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
qwerty Napisano 15. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. januar, 2008 Evo moje novo namizje ?e bi kdo mel slike za namizje mam cel fotose?n za tto mazdo 3 iz vseh kotov in oddaljenosti, pol mam ista vrsta barve sam da temno modra RX-8,... ?e so pa kake ?elje pa naredim namizje samo morejo biti avti v okviru igre NFS ProStreet Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 15. januar, 2008 Prijavi Napisano 15. januar, 2008 Zakaj ne naredi? ka?en RL photoshooting Citiraj
qwerty Napisano 15. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. januar, 2008 Zakaj ne naredi? ka?en RL photoshooting :ne vem: kaj to pomenit?? Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 15. januar, 2008 Prijavi Napisano 15. januar, 2008 Renault Laguna Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RoKo Napisano 15. januar, 2008 Prijavi Napisano 15. januar, 2008 Evo moje namizje, ni Mazda, je pa vseeno zoom zoom..... A kdo ve,kje je to posneto?! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.