Skoči na vsebino

Kak?no namizje imate?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 183
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano
  je 323f napisal:

evo ?e jst :hohoho::hohoho::hohoho:

ta me skos razveseli

Objavljena slika

ei qwerty kaj je to za en ?pil k si mazdo sliku aje pro street?

prostreet je ja :D

If in doubt, flat out... 

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Nekaj ?asa je bil telefon na sliki ?elja, zdaj pa je resni?nost :D

post-427-1241860087_thumb.png

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Domaci racunalnik:

Objavljena slika

Telefon:

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• 2 meseca kasneje...
Napisano

mljuh...

post-11-1249800587_thumb.jpg

post-11-1249800622_thumb.pngpost-11-1249800636_thumb.png

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

• 4 tedne kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

...

post-11-1257072630_thumb.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

ammm js pa ne vem kero sliko nej dam gor ker se tud menjajo

Drga? pa tale win7 kr uredu dela :)

za 1x

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano
  je uklopko napisal:

ammm js pa ne vem kero sliko nej dam gor ker se tud menjajo

Drga? pa tale win7 kr uredu dela :)

za 1x

Kje si ga sorsal? :whatever:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

misli? kje sm ga najdu :D

mojblink.com

lp

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

psttttttttt bo? tiho :hohoho:

attachmentzbg1.gif

Napisano

Evo moja, muzi?arska:

post-427-1258057619_thumb.png

Pa ?e prenosnik:

post-427-1258131017_thumb.png

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

• 5 mesecev kasneje...
Napisano
:DB)

post-5644-1271521556_thumb.jpg

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• - "Koliko paranoikov je potrebnih, da zamenjajo eno žarnico?"   - "Kdo bi rad to vedel?"
    • Me vpraša sodelavec, če bi rad en šamar...      
    • +1   Se zmeraj smejem ko slišim kaj takega....nima niti z fiziko,kot tudi akustiko veze. Konkretno pri kompaktih je edina logična pozicija BR-ja zadaj,vse drugo le priča o šlampasto konstruiranem zvočniku. OK ne velja za studijske monitore,kjer je BR včasih spredaj iz drugih razlogov. V HiFi-ju pa če je BR spredaj pa samo "beži stran". Lahko podrobno razložim,a bo "dolga klobasa".   Še nasvet-v nizkem cenovnem rangu je denar bolje naložen v zvočnik kot pa v elektroniko,torej več za zvočnike kot pa receiver. Moje priporočilo za mali cvenk. Buy nuBoxx B-30 here | Nubert WWW.NUBERT.DE Discover nuBoxx B-30 now at Nubert! High-quality workmanship ✓ Še bolje pa njegov večji brat...a ima konkurenco v NuLine seriji....torej,če nočeš pogrešati subwooferja (resno!!!),hočeš,da zmore vse zvrsti glasbe tudi dinamično,ga lahko z stikali na terminalu prilagodiš osebnem okusu in akustiki...in še več...zvočnik ki poščije veliko večino kompaktov in stoječih zvočnikov v rangu 2000€/par in višje.   Buy nuLine 34 here | Nubert WWW.NUBERT.DE Discover nuLine 34 now at Nubert! High-quality workmanship ✓  
    • Resno mislim, da je bil Adam Črnogorec!   Kdo drug bi ležal pod drevesom zraven gole dekline in jedel jabolko...
    • Pravkar sem za štos šel v sex-shop.   Ko sem videl, kaj vse tam prodajajo za ženske - dobro, da mi sploh še kaj jebemo...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.