qwerty Napisano 31. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 31. maj, 2010 ?e moje novo Sploh v desnem spodnem kotu so podatki na ktere sm ponosn hehe Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 16. julij, 2010 Prijavi Napisano 16. julij, 2010 V slu?bi sem si vzel 2 minuti za namizje. Fora je v tem, da imam najjaće namizje na svetu. Chuck Norris, Ekrem Jevrić "Gospoda" pa ?e ?efica una v modri bundi in vsi na eni sliki. Huje ne more biti. Citiraj
Panter23 Napisano 16. julij, 2010 Prijavi Napisano 16. julij, 2010 Evo, ?e moje, v slu?bi Doma mam W7, pa slikce menjavajo Citiraj
Alex Napisano 18. julij, 2010 Prijavi Napisano 18. julij, 2010 krneki... A so take ikone in namizje od 7-ke?Hm,malo igra?kasto in nepregledno za moje pojme. Citiraj
KAALman Napisano 18. julij, 2010 Prijavi Napisano 18. julij, 2010 A so take ikone in namizje od 7-ke?Hm,malo igra?kasto in nepregledno za moje pojme. ka te vem... jaz mam po svoje nastavljeno, ker sem ?lovek bli?njic s tipkami, in na namizju nimam ni? gor.. spodaj v opravilni vrstici pa tudi samo najnujnej?e kar mora biti na dohvat ruke meni je v?e?... pa sploh prakti?no je, ko se navadi?... Citiraj LP KAALman
qwerty Napisano 18. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. julij, 2010 A so take ikone in namizje od 7-ke?Hm,malo igra?kasto in nepregledno za moje pojme. ?uj tole je Windows 7 Ultimate Sam ne glej nereda po namizju... Nism ?e mel pondelkovega ?i??enja za cel tedn nazaj kar se nabere smeti Citiraj If in doubt, flat out...
canyon Napisano 18. julij, 2010 Prijavi Napisano 18. julij, 2010 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
qwerty Napisano 19. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. julij, 2010 zka ma? pa vokaliste (Beri: Honde) na namizju?! Vara? Mazdo svojo Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.