Alex Napisano 21. julij, 2008 Prijavi Napisano 21. julij, 2008 Fantje ?ivijo! Tu sem nov, imam mazdico komaj 2 tedna. Notri je CD player za 6 CD-jev. Zanima me ali obstaja kak?na nadgradnja (firmware ali kaj podobnega), da bi mi bral ?e mp3. Gotovo ni notri nobene razlike v cd playerju. Hvala. O tem smo ?e mnogo napisali.Le poiskati mora?. P.s.?estitke za avto. Citiraj
Boss Napisano 21. julij, 2008 Prijavi Napisano 21. julij, 2008 Fantje ?ivijo! Tu sem nov, imam mazdico komaj 2 tedna. Notri je CD player za 6 CD-jev. Zanima me ali obstaja kak?na nadgradnja (firmware ali kaj podobnega), da bi mi bral ?e mp3. Gotovo ni notri nobene razlike v cd playerju. Hvala. ?e se omejimo zgolj na komponento ?al ne gre in bi moral changer ven vr?t in MP3 player not. Ima? pa malo morje nadomestnih re?itev. Citiraj
qwerty Napisano 24. julij, 2008 Prijavi Napisano 24. julij, 2008 ?e se omejimo zgolj na komponento ?al ne gre in bi moral changer ven vr?t in MP3 player not. Ima? pa malo morje nadomestnih re?itev. xcarlink Citiraj If in doubt, flat out...
BOJČ Napisano 25. julij, 2008 Prijavi Napisano 25. julij, 2008 ?e se omejimo zgolj na komponento ?al ne gre in bi moral changer ven vr?t in MP3 player not. Ima? pa malo morje nadomestnih re?itev. Jap, ravno v?eraj sem bil pri tistem tipu zraven Game. Aux in usb priklju?ek, pa vse komande na volanu normalno delajo (naredi? 5 folderjev po 99 komadov na klju?ek), zmontira pa ti ga po ?elji (lahko v zgornji predal, lahko v tistega pri sovozniku), cena 180? + 20? za delo. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
scrat Napisano 26. januar, 2009 Prijavi Napisano 26. januar, 2009 Jap, ravno v?eraj sem bil pri tistem tipu zraven Game. Aux in usb priklju?ek, pa vse komande na volanu normalno delajo (naredi? 5 folderjev po 99 komadov na klju?ek), zmontira pa ti ga po ?elji (lahko v zgornji predal, lahko v tistega pri sovozniku), cena 180? + 20? za delo. Pa vedno pe? CD-je na ?im ni?ji hitrosti. Citiraj
sdspecy Napisano 29. januar, 2009 Prijavi Napisano 29. januar, 2009 Rad bi povedal, da sem ?e probal zalju?iti cd a mi vse eno ne predvaja kopij. Res, da nisem probal ?e zape?t cd-je na nekem drugem peka?u, vendar mislim, da je glava na playerju za ni? oz. je za spucat.Klical sem ?e v Mazda servis. Rekli so mi da glave ne ?itijo, in da je predhodnih pred menoj verjetno predvajal kopije zato je tudi glava ?la. Lahko pa mi zamenjajo radio za skromnih 500 eur. MADONCA. Hvala vsem ki ste mi odpisali in svetovali. Lep pozdrav Uro?. Na ebay.de je nov CD modul za 150?, ?e bi kdo rabu. Vseen bistven cenej, kot 500? "CD-Modul f?r Mazda 6"; prodajalec: http://shop.ebay.de/merchant/beckmannsautozentrum lp,D Citiraj Lp, D
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.