KAALman Napisano 31. oktober, 2007 Prijavi Napisano 31. oktober, 2007 vse gajbe mojega otro?tva, ko sem z velikimi o?kami pogledoval za avtomobili http://www.seriouswheels.com kje so tisti ?asi... oblikovalsko ?ustveni avtomobili ... Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 31. oktober, 2007 Prijavi Napisano 31. oktober, 2007 Vidimo Boss, saj pi?e na avtu. Japonski muscle cars V prej?njem Japanese perfomance je priloga Retro Jap. Sami old school japonske zabavne zadevice. Na prvem mestu Toyota 2000GT, na drugem Datsun 240Z, tretje mesto pripada Mazdi RX-7 (mk1) na ?etrtem je prav tako Mazda 110S Cosmo, na petem je Honda S800, na ?estem Skyline GT-R (prvi GT-R), na sedmem je prva Toyota MR-2, na osmem Celica GT-Four ST165, na devetem Nissan Silvia CSP311 (prva Silvia/SX) in na desetem je Celica (Mk1).Celica:Pradedek GT-R:Pradedek Z:RX3:Toyota GT2000 ?e se kdo spra?uje kaj je to naj povem da jih je bilo narejenih menda le 337, nastopal pa je celo v Jamesu Bondu (You only live twice)Prva generacija RX-7:Mazda Cosmo:Toyota MR2 Mk1 ?e ena zelo v?e?na zadevam in mimogrede ena tak?na se tuna pri nas. Zabavna mala stvarca Pa ?e en zanimiv link. Ko sem iskal slike teh avtov sem na?el celo stran kjer je objavljeno polno slik iz nekega sre?anja starih japonskih avtomobilov. Kul. Ve? kot preve? slik. Zdaj naj pa ?e kdo re?e, da so japonci za?eli delati dobre avte ?ele pred desetletjem!! :S Citiraj
poky Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 Ma,meni so tudi v?e? ti stari Muscle car-i,v glavnem old power! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 jebesh muscle 100% romantika: Citiraj
poky Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 Ma se sn napisal,da mi je ves old style v?e?. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 Meni je ta bil vedno v?e? : Citiraj
Boss Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 Meni je ta bil vedno v?e? : Ja to itak - sem imel ?e enega ugledanega (moj letnik 1969) za rahlo obnovit samo sem se premislil, ker ameri?ke zadeve obnavljat v evropi ni poceni zadeva Citiraj
Alex Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 Ja to itak - sem imel ?e enega ugledanega (moj letnik 1969) za rahlo obnovit samo sem se premislil, ker ameri?ke zadeve obnavljat v evropi ni poceni zadeva ?koda,bi pol bil nekaj posebnega tukaj pri nas. Citiraj
Boss Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 ?koda,bi pol bil nekaj posebnega tukaj pri nas. ja samski, ker bi me moja postavla na cesto Citiraj
Alex Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 ja samski, ker bi me moja postavla na cesto He,he,ma intanto bi se vozil v svetskem avtu...in pol bi ?lanice kar ?topale...in ?topale...in ?topale... Citiraj
qwerty Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 Ka pa na to pravte Slikan sred Vara?dina ko smo bli na dru?inskem sre?anju Sm bil mal prepozn z telefonom pa sm sam rit lahk ujel zvok pa UBIJA ko je dal mal gasa to rohnenje uaaaaaa Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.