Sishi Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 Ja zgodilo se je Odpeljem se s piknika pri Borutu domov in se ustavim ?e v enem lokal?ku. Spijem pija?ko in grem, ho?em v?gat, pa sam vergla u prazno Ni? ne da zvoka o v?igu v cilindru. ?akam, spijem ?e eno, probam, isto. Pol so bli eni pametni so rekl, da na porivanje bo v?gal, pa valda da ni. N?, grem dam (cca 200m) in naslednji dan probam, ?e se je Mia Bella premislila, pa ?al isto. N? popokam stvari in odrinem Kamni?kemu sedlu naproti Bom jutri probal, ?e mam iskro (frtajler bi znal bit) pol pa, ?e je benzpumpa, ...aja pa benz je not! Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
BOBI Napisano 1. november, 2007 Prijavi Napisano 1. november, 2007 to pa ni dobro Citiraj MAZDA POWER
ReDevil Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 Si ?e kej ugotovu kaj bi loh blo? :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
STAJERC Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 Benzin nalij mogu sm... Midva sva se pol dneva je...la da bi v?gal, po pa pogruntama da je premal benza! Citiraj
Sishi Napisano 2. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2007 Benzin nalij Benz JE!Iskre ne da hudi?, se pravi, da je nekaj s razdelilcem v?iga. Sem ga dol uzel, razstavil, pobrusil kontakte, ?rno zalito navitje je ?ist lepo ohranjeno in nazaj sestavil ter probal v?at - ni? ?e vedno ne da iskre Tich ima enega doma. Bom probal njegovega, ?e v?ge. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Tich Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 Navitje bo? te?ko vidu ?e je skurjeno a smrdi kei? Sicer pa sam tut ne vem kaj pri teh v?igih crkne, ampak samo, da radi crkujejo Citiraj
uklopko Napisano 2. november, 2007 Prijavi Napisano 2. november, 2007 Preveri ?e ima? vse pluse in minuse na ?icah katere grejo na v?ig.tuljavo (?e ima? +15 itd.) Preveri ?e ima? vse pluse in minuse na ?icah katere grejo na v?ig.tuljavo (?e ima? +15 ,stalni +, itd.) ?e ima? alarm preveri da ti slu?ajno ta napravica ne zajebava in dr?i blokado motorja izklopi ga s servisnim klju?kom ?e ga ima?. javi ?e si kj odkril Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sishi Napisano 3. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. november, 2007 Preveri ?e ima? vse pluse in minuse na ?icah katere grejo na v?ig.tuljavo (?e ima? +15 itd.)Preveri ?e ima? vse pluse in minuse na ?icah katere grejo na v?ig.tuljavo (?e ima? +15 ,stalni +, itd.)?e ima? alarm preveri da ti slu?ajno ta napravica ne zajebava in dr?i blokado motorja izklopi ga s servisnim klju?kom ?e ga ima?.javi ?e si kj odkril Plusi grejo na v?ig. tuljavo, alarma pa nimam. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 4. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2007 Evo danes mi je Mitja montiral zunanjo tuljavo pa modul, ampak njegova prirejena kapa (luknja in vijak) ne pa?e gor. Jutri bom navrtal luknjo v svojo kapo in pol pa upam, da kon?no v?ge Aja iskro pa mam zdej - vsaj nekaj. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 4. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2007 DELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Nisem mogel ?akat do jutri. Zvrtal, priklopil in v?gal. Mitja hvala Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
torstorm Napisano 4. november, 2007 Prijavi Napisano 4. november, 2007 bolj?a je zunanja tuljava ja. najbolj?e dati brez razdelilca v?iga pa kaki standalone pa gor priklopi? 3 tuljave (za V6) . Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
qwerty Napisano 5. november, 2007 Prijavi Napisano 5. november, 2007 DELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Nisem mogel ?akat do jutri. Zvrtal, priklopil in v?gal. Mitja hvala a si ji dal kick ?tart odli?no glavno da te mia okol zdej vozla bo :mi pijemoo: Citiraj If in doubt, flat out...
Tich Napisano 5. november, 2007 Prijavi Napisano 5. november, 2007 Super sli?at! Tak da ostali tut veste kako dobit poceni v?ig Citiraj
zemir Napisano 5. november, 2007 Prijavi Napisano 5. november, 2007 No sam da si zrihtu Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
ice Napisano 5. november, 2007 Prijavi Napisano 5. november, 2007 ce rabis ti lahko zrihtam nov fertajler za pol cene kot so na servisiu z garancijo Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
KAALman Napisano 7. november, 2007 Prijavi Napisano 7. november, 2007 ce rabis ti lahko zrihtam nov fertajler za pol cene kot so na servisiuz garancijo too late ... ? kolk je to, pol cene ? Citiraj LP KAALman
icewoman12 Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Pozdravljeni, nova tuki Imam eno vpra?anje: meni na Mazdi 626 l.94 tud neki zajebava v?ig...v glavnem mam ist problem kot ga je imel Sishi... A mi lahk en mal bolj podrobno opi?e postopek...? HVALA, carji ste Mazda?i lp, iw Citiraj Icewoman is here!
ice Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 ce imas V6 imam jest fertajler ce rabs Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
icewoman12 Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 ce imas V6 imam jest fertajler ce rabs nimam V6... Citiraj Icewoman is here!
Marko_mx-3 Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Kdaj je bil pa nazadnje opravljen servis? Menjani kabli, sve?ke, ...... Kak?ni so to?no simptomi, ker z sisijem imata ?ist razli?ne motorje Citiraj
icewoman12 Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Servis sve?k je bil pred 40.000km. Je pa tako: prej ko si dal v prvo pozicijo kontakt so se sli?ali releji in bencin pumpa oz. klik klik, sedaj se ne sli?i ni? od tega. Pod drugo pa od zdaj naprej tudi ne dela ventilator v kabini...Druga elektrika (lu?i, okna itd..) dela bp. Tudi varovalke so ok. Druga?e pa je isto kot je opisal problem Sishi, vergla normalno - kot da nebi dobil bencina oz. kot da ni iskre . Sumimo na kak?en rele, ker se sli?i kot da nebi pumpa dobila toka.... ?e kdo ve kak?en pameten nasvet dobi za hvala lp, iw Citiraj Icewoman is here!
Marko_mx-3 Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 kaj pa varovalke v motornem prostoru? Citiraj
icewoman12 Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 Tudi te smo sprobali pa delajo normalno. Citiraj Icewoman is here!
Marko_mx-3 Napisano 13. januar, 2008 Prijavi Napisano 13. januar, 2008 nekaj relejev je pri varovalkah zraven motorja, nekaj pa ?e ima podobno narejeno kot moja MX-3 na posebnem nosilcu pod armaturo na ?oferski strani, lahko bi rekel da skoraj za ?tevcem. Kaj pa sve?ke ste poskusiil vzeti ven in probati ?e je iskra? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.