mazdi Napisano 12. november, 2004 Prijavi Napisano 12. november, 2004 Ste ?e videli slike od mazde RX-8 ? ?e ne pojdite na spletno stran: http://www.mazda.com lp: mazdi Citiraj
mazdi Napisano 25. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2004 Zanima me ?e ma kdo od vs mazdo RX-8 .Prusm ?e mi lhka pu?le ZS-ja in slike od njegove mazde, pa tud lhka kake podatke.Kot naprimer: -TE?A -PROSTORNINA MOTORJA -KW -KM/H -KOLIKO LITROV GORIVA In podobne re?i .Zanima pa me tud kuk ku?ta ta zadeva (mazda RX-8).Sej nevem kuga bi blo bul a nej kravo zajaham al nej si to mazdo kupm.Res ne vem. Lp: Mazdi Citiraj
Mazda323 Napisano 25. november, 2004 Prijavi Napisano 25. november, 2004 Ej ima? polno spletnih strani LENOBA in lahko pogleda? vse podatke te?a, prostornina, ?e pa si ?e tako len da se ti ne da poiskat po straneh ima? ( yahoo.com, google.com... in tam noter samo napi?e? Mazda RX-8)!! Vse pa ti tudi mi ne rabimo na pladnu prinest!! ?e pa jo ?e kupuje? pa pojdi v najbli?ji Mazda salon pa ima? tam prodajalce in ti bodo svetovali in odgovarjali na tvoja vpra?anja koliko bo? hotel, pa mogo?e ?e bo? dobil testno vo?njo... Ali ti je to tudi prete?ko? Citiraj
KAALman Napisano 25. november, 2004 Prijavi Napisano 25. november, 2004 khm... jaz si bom zdaj nekaj upal... se mi zdi da je na? mazdi en navaden provokator, ali pa mu ni ?isto ni? jasno kako funkcionira forum in pa internet nasploh... Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 25. november, 2004 Prijavi Napisano 25. november, 2004 za zdej se bom se delal da sem spregledal dosedanje poste....ampak v bodoce dejte se malo skulirat... forum je za izmenjavo mnenj in pomoc, ne za nosit stvari na pladnju kot je to mazda323 napisal...pa niti za se kregat.... lepo umiru.... mazda-mx3 vas ma rad! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
mazdi Napisano 25. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2004 To velja za vse vas, ki ste pisali pri meni. Ali ho?ete, da se odjavim. -DA -NE Citiraj
mazdi Napisano 25. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2004 No sory KALLman al kukrkol in sory mazda323. Sm ? za?etnik zato ? ne znam uporabljat in pisat vse. Upam de bomo ? prjatli. Prusm Citiraj
mazdi Napisano 25. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2004 Pa ? to mazda 323. Takrt ? nism vedu de kaku bi napisu k naprimer bombasti?na RX-8 kak?no objavo. Zdej pa tud ne vem kaku bi zbrisu te "TOPIC". Citiraj
Mazda323 Napisano 25. november, 2004 Prijavi Napisano 25. november, 2004 za zdej se bom se delal da sem spregledal dosedanje poste....ampak v bodoce dejte se malo skulirat... forum je za izmenjavo mnenj in pomoc, ne za nosit stvari na pladnju kot je to mazda323 napisal...pa niti za se kregat.... lepo umiru.... mazda-mx3 vas ma rad! Vem se strinjam s tabo mazda-mx3 da ni forum za to da bi vsakemu kaj na pladnju prinesli, sem se narobe izrazo, se opravi?ujem! Jaz rad pomagam, samo tip me je razpizdo ko je komaj nekaj napiso pa ni minlo niti malo pa nam je ?e za?el da smo butli ker mu ni? ne pisemo o mazdi RX-8, prosim no mazdi malo potrpljenja jaz bi ti z veseljem napiso vse podatke o RX-8 pa ob?utki, kak?en je avto ampak od tvojega vedenja in tistega posta pa bi lahko bil malo bolj uvidevn do nas in bolj prijazn pa bi bilo vse OK! Citiraj
mazdi Napisano 25. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2004 OK mazda 323. Bodmo prjatli ! ! ! A te lhka ? neki vpra?am. Ti ima? tamle gor tud eno slikco oz. ikono.Pa mi lhka puve? kaku jo lhka ? jst dam gor. Citiraj
Mazda323 Napisano 25. november, 2004 Prijavi Napisano 25. november, 2004 OK prijatli! In ostani na forumu vendar bodi potrpe?ljiv ter vedi se temu primerno in bodi prijazen in se bomo imeli vsi radi to ni avtomobilizem.com ko skoraj takoj dobi? 10 odgovorov! To je bolj skromen forum ampak meni zelo simpati?en, zato bodi tak?en mazda? kot se spodobi! Citiraj
Mazda323 Napisano 25. november, 2004 Prijavi Napisano 25. november, 2004 OK mazda 323. Bodmo prjatli ! ! ! A te lhka ? neki vpra?am. Ti ima? tamle gor tud eno slikco oz. ikono.Pa mi lhka puve? kaku jo lhka ? jst dam gor. Prvo si eno slikco najdi v primerni velikosti (nevem koliko je dolo?ena) in si jo shrani? v ra?unalnik, gre? v svoje nastavitve in tam ko pi?e Avatar Options klikne? gor, nato klikne? Browse poi??e? svojo slikico in potem samo update avatar in ?e sem sedaj vse prav razlo?o bo slikica gor, upam vsaj! Citiraj
mazdi Napisano 25. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2004 Najlep?a ti hvala mazda 323. Zdej bom pa lhka up?udvou. Res hvala ti Citiraj
Mazda323 Napisano 25. november, 2004 Prijavi Napisano 25. november, 2004 Brez problema!! Me veseli da ti je ?lo! Dober avatar ima?! Citiraj
mazdi Napisano 25. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2004 Ti lejga. A si ti vidu, RX-8 ma svoj club. .Sej upam de ve? kaku se kje pride drga? ti bom pa ? tole napisu.Pojdi na: http://www.yahoo.com tm pa utipki mazda RX-8, pa ti bo udprl.Puol pa mur? ? tm kliknt RX-8 club . Citiraj
torstorm Napisano 25. november, 2004 Prijavi Napisano 25. november, 2004 ka se ti misli? iz nas zajebavati?hm hm hm ,kam to ide.....?E ?e da? ,potem daj direkten naslov pa ne kak?ni google,yahoo.... Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
mazdi Napisano 26. november, 2004 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2004 Lejga mir mi dej... .Lej pa de ne bomo tukile sam pisal ud enih napak pa razprav pa kreganja pa ne vem kuga ?.Dejmo ?e kej napisat o mazdih RX-8. Citiraj
torstorm Napisano 26. november, 2004 Prijavi Napisano 26. november, 2004 zdaj bo na voljo kmalu mazda rx-8 limited edition,ker ta stran kjer to pi?e ni dostopna vsakemu, sem prilepil spodaj kaj vse bo imela notri,pi?e v angle??ini: Mazda Launches RX-8 'Sport Prestige Limited' Special Edition - Even more dashing RX-8 boasts upgraded interior, exterior and driving performance - Outline of RX-8 'Sport Prestige Limited' Base model RX-8 Type S (six-speed manual transmission model) or RX-8 Type E ('Activematic' four-speed automatic transmission model). Additional equipment1. Interior - Exclusive leather seatsBeige-colored front and rear seats trimmed with double stitches. Front seats including semi-gloss metallic paint rotor-shaped ornaments in the upper portion. - Driver's seat equipped with electric-powered eight-way adjustments and lumber support. - Exclusive door trimsMatched with the seat color. - Exclusive black-leather-wrapped steering wheelWheel and spokes wrapped with one piece of the black leather trimmed with the dark-brown stitching. - Exclusive piano-black switch panels on steering wheel spokes (only for the six-speed manual transmission model) - Exclusive leather-wrapped parking brake lever and front/rear console box ridsBlack leather trimmed with dark-brown stitching. - Exclusive shift knob (only for the six-speed manual transmission model)Designed with black characters and lines in the silver background. Wrapped with the black leather trimmed with dark-brown stitching. - Aluminum pedals - Piano-black-like console side bars with hairline surface - Semi-gloss paint partsIncluding the air-conditioner dials, air bent bezel rings, shift-base ring, instrumental panel meter rings, center bench louver knob. - In-dash six-disc CD changer kit 2. Exterior - Semi-gloss headlamp bezels and rear combination lamp bezels - Dark-silver gloss painted aluminum wheels - Rear lip spoiler - Front fog lamps 3. Body color RX-8 'Sport Prestige Limited' features the exclusive body color, "Radiant Ebony Mica." The existing body colors "Titanium Grey Metallic II" and "Brilliant Black" are also available. 4. Driving performance - 225/45R18 tires and aluminum wheelsNow applied also for the Type E base model--18-inch tires and wheels are standard equipment for the Type S base model. - Large-size brake discsVentilated disc brakes applied to four wheels--323mm disc rotor for front wheels and 302mm for disc rotor for rear wheels. - Exclusive tuned suspension systemIncluding Mazda's original "Rigid Foamed Suspension Cross Member" filled with foamed urethane, which helps provide better handling stability and damping force to the vibration from the road. The system also features 14mm-diameter front and rear dampers. - Enhanced body rigidityThanks to the reinforced top portion of the A pillars and reinforcements to the mounting points of the rear dampers. 5. Additional equipment - Water-repellent front glass, front door glasses and door mirrors - Two retractable-type keys cena pa bo 3.150.000 jenov. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
mazda-mx3 Napisano 26. november, 2004 Prijavi Napisano 26. november, 2004 lepa lepa......bi jo imel kot poslovni avto ampak jaz pricakujem novo RX-7 Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
torstorm Napisano 26. november, 2004 Prijavi Napisano 26. november, 2004 jaz tudi. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Jest Napisano 30. november, 2004 Prijavi Napisano 30. november, 2004 Sem jo vozil v petek ... ampak bolj malo sem pa naredil zato malo vec fotk Vec slik pa >> KLIK Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazda-mx3 Napisano 30. november, 2004 Prijavi Napisano 30. november, 2004 Sem jo vozil v petek ... ampak bolj malo sem pa naredil zato malo vec fotk kolko mocna? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Jest Napisano 30. november, 2004 Prijavi Napisano 30. november, 2004 Sem jo vozil v petek ... ampak bolj malo sem pa naredil zato malo vec fotk kolko mocna? Ce po pravici povem... nevem... Model je RX-8 Challenge... Mislim, da je 231 KM Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mazda323 Napisano 30. november, 2004 Prijavi Napisano 30. november, 2004 Nop Challenge ima 192KM, pet prestav, 1500rpm manj naganjanja v vi?je obrate... Citiraj
cresh Napisano 1. december, 2004 Prijavi Napisano 1. december, 2004 Sam ?e mene vpra?ate je ?rna najlep?a. Jst sm bil tut v dvomih ko smo jo mi kupil, pa so rekl da je ?rna. Ampak pol k sm jo vidu, pa sam jezik do tal. Sam ?e spustit jo je treba pa bo ?us. Jst poleg nove rx-7 ?akam, tudi en pocen turbo kit za rx-8 Citiraj GARAZA DOMA: Black RX-8 & Black CIVIC VTI TURBO
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.