mazda-mx3 Napisano 1. december, 2004 Prijavi Napisano 1. december, 2004 Sam ?e mene vpra?ate je ?rna najlep?a. Jst sm bil tut v dvomih ko smo jo mi kupil, pa so rekl da je ?rna. Ampak pol k sm jo vidu, pa sam jezik do tal. Sam ?e spustit jo je treba pa bo ?us. Jst poleg nove rx-7 ?akam, tudi en pocen turbo kit za rx-8 crna pravis.....ja sej je lepa....ampak tako lepa kot una od AS skornsek....jaooo.....multiorgazmicna je glede kita..hehe...rx7 ga ne bo potrebovala Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
prase Napisano 2. december, 2004 Prijavi Napisano 2. december, 2004 Katere barve je najlep?a MAZDA RX-8 ? A: ?rne B: Sive C: Rde?e D:Modre Imate: Klic v sil , glas ljudstva in polovi?ko. Prosim glasujte zdaj Citiraj Naj ?ivi RX-8
cresh Napisano 2. december, 2004 Prijavi Napisano 2. december, 2004 Katere barve je najlep?a MAZDA RX-8 ? A: ?rne B: Sive C: Rde?e D:Modre Imate: Klic v sil , glas ljudstva in polovi?ko. Prosim glasujte zdaj Modre? Modre pa ?e nism vidu Druga? pa ?rna Citiraj GARAZA DOMA: Black RX-8 & Black CIVIC VTI TURBO
wildcat Napisano 3. december, 2004 Prijavi Napisano 3. december, 2004 Modre? Modre pa ?e nism vidu lepa je modra! prilagam slikco. druga?e link do oglasa : http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=215716 lep pozdrav Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
vuk Napisano 3. december, 2004 Prijavi Napisano 3. december, 2004 Meni najlep?a barva...almost like my Premacy Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
din Napisano 3. december, 2004 Prijavi Napisano 3. december, 2004 Da mi kdo podari RX-8, sploh ne bi gledal kere barve je Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2004 Prijavi Napisano 9. december, 2004 Kur* pa barva sam da jo bi mel. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.