Brane Napisano 3. marec, 2020 Prijavi Napisano 3. marec, 2020 Ventil na visokotla?ni ?rpalki 1 Citiraj
Bini Napisano 3. marec, 2020 Prijavi Napisano 3. marec, 2020 Mislim,da je dr.Pelko pravi naslov.... Citiraj
gregc88 Napisano 3. marec, 2020 Prijavi Napisano 3. marec, 2020 Ventil na visokotla?ni ?rpalkiTud sm ?tudiru ja... To ?e je zani? nihajo obrati na mestu oz ne dr?i 900 obratov kot bi mogu? Citiraj
aleš21 Napisano 4. marec, 2020 Prijavi Napisano 4. marec, 2020 Zdravo.Tud jaz imam probleme z cukanjem avta v 3. in vcasih 4. prestavi (2.2 150hp)2014.Vecinoma v 3.Na obratih okol 2000.Pregledan egr-spucan,sesalni kolektor,cevi turbine,filtri vsi zamenjani,priklopljen na tester,ne javi nobene napake.Ima kdo iste probleme ali jih je imel?Predlog? Citiraj
SpEkTr Napisano 4. marec, 2020 Prijavi Napisano 4. marec, 2020 Injektorji, u?enje injektorjev. Najprej to. Citiraj
50keda Napisano 4. marec, 2020 Prijavi Napisano 4. marec, 2020 Ales kako cukanje mas? Da doug ne potegne pol na enkrat pa? Citiraj
aleš21 Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Ales kako cukanje mas? Da doug ne potegne pol na enkrat pa?Cuka mi ko ho?em konstantno peljati okol 50-60 na uro v 3 prestavi.Potegne normalno ko pohodim plin.Razen kdaj pa kdaj v 6 prestavi na 2700 obratih (vedno) kako sek. z zamikom potegne.Se prav ?uti! Citiraj
aleš21 Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 Cukanje se pojavi v 3 prestavi,ko ho?em konstantno voziti okol 50-60.Potegne normalno ko pohodim plin.Z sekundnim zamikom mi pa potegne v 6 prestavi na 2700 obratih ampak ne vedno! Citiraj
50keda Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 No tole pri 50-60, bi lahk biu MAP senzor, jst k sm ga na svoji prej?nji spucu je blo vsekakr?no cukanje odpravljeno. Tista ?esta je pa sumljiva na problem lopute turbine ... Citiraj
aleš21 Napisano 5. marec, 2020 Prijavi Napisano 5. marec, 2020 No tole pri 50-60, bi lahk biu MAP senzor, jst k sm ga na svoji prej?nji spucu je blo vsekakr?no cukanje odpravljeno. Tista ?esta je pa sumljiva na problem lopute turbine ...Hvala za odgovor.Bom probal! Citiraj
aleš21 Napisano 8. marec, 2020 Prijavi Napisano 8. marec, 2020 Spucal maf in map senzor in ni ni? bol?! Citiraj
Alex Napisano 8. marec, 2020 Prijavi Napisano 8. marec, 2020 Spucal maf in map senzor in ni ni? bol?!Sem malo pre?ekiral italijanski forum in je kar nekaj zapisov na to temo. Ve?inoma ro?ni menjalnik. En je imel trikrat avto zaradi tega na uradnem servisu v garanciji a niso na?li ni?. Svetovali so mu, naj vozi in menjava v vi?jih obratih in naj ne obremenjuje motorja z nizkimi obrati. da bi pri?paral gorivo.Da taka vo?nja ne pa?e tem skayactiv motorjem. Citiraj
aleš21 Napisano 8. marec, 2020 Prijavi Napisano 8. marec, 2020 Sem malo pre?ekiral italijanski forum in je kar nekaj zapisov na to temo. Ve?inoma ro?ni menjalnik. En je imel trikrat avto zaradi tega na uradnem servisu v garanciji a niso na?li ni?. Svetovali so mu, naj vozi in menjava v vi?jih obratih in naj ne obremenjuje motorja z nizkimi obrati. da bi pri?paral gorivo.Da taka vo?nja ne pa?e tem skayactiv motorjem. Hvala za info! Citiraj
Aless Napisano 8. marec, 2020 Prijavi Napisano 8. marec, 2020 En je imel trikrat avto zaradi tega na uradnem servisu v garanciji a niso na?li ni?. Svetovali so mu, naj vozi in menjava v vi?jih obratih in naj ne obremenjuje motorja z nizkimi obrati. da bi pri?paral gorivo.Da taka vo?nja ne pa?e tem skayactiv motorjem.Nevem koliko ljudi bi kupilo tak nov avto, ?e bi ?li na testno vo?njo in bi cukal??Pol bi pa rekli da pa? vozi na vi?jih obratih?? Ne hvala za tak avto!!2000rpm in 2700rpm niso glih majhni obrati za dizla. 2 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Boss Napisano 8. marec, 2020 Prijavi Napisano 8. marec, 2020 Problem so samo obrati recimo v drugi al pa tretji prestavi, ?e vozi? s konstantno hitrostjo - to je bil pri meni tako v prvi generaciji kot v drugi. Zdajle pa skoraj nezaznavno. Zadnji? sem probal to replicirat in mogo?e res se malo zazna. Ampak mestno se itak vozi? nekje v ?etrti ali celo peti pri cca 1500 obratih ali manj. Sam ?e nikoli nisem vozil v drugi ali pa tretji z enakomerno hitrostjo s 1900 obrati - zgleda malo butasto tako vozit, ?e ma? dizla. Citiraj
Alex Napisano 9. marec, 2020 Prijavi Napisano 9. marec, 2020 Sej naj bi se to dogajalo tudi pri drugi generaciji. Pri prvi je bilo tega malo. Citiraj
aleš21 Napisano 11. januar, 2023 Prijavi Napisano 11. januar, 2023 evo pišem z zamikom ampak če bo kdaj imel kdo podobne probleme. Čist sem pozabil odgovorit potem, ko smo rešili težavo. Bil je zabasan sesalni kolektor. 6 1 Citiraj
Loli Napisano 6. februar, 2023 Prijavi Napisano 6. februar, 2023 dne 11. 1. 2023 ob 20:38 je aleš21 napisal: evo pišem z zamikom ampak če bo kdaj imel kdo podobne probleme. Čist sem pozabil odgovorit potem, ko smo rešili težavo. Bil je zabasan sesalni kolektor. A sem prav razumel skakali so ti obrati ko je biu auto na mestu? Zanima me ker imam taksne težave že karnekaj časa Citiraj
aleš21 Napisano 4. marec, 2023 Prijavi Napisano 4. marec, 2023 Ne.Imel sem tezavo pri konstantni voznji 50 na uro je cukal in pa na avto cesti visje od 130 ko si sel je rabil sekundo dve da je potegnil 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 8. marec, 2023 Prijavi Napisano 8. marec, 2023 Jaz sem imel pri prvi sestki 6 tako težavo, krivec je bil injektor. Ni pa seveda edini možen krivec za to.. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.