qwerty Napisano 4. november, 2007 Prijavi Napisano 4. november, 2007 No pa sem se malo "igral" in sem malo za ?tos polep?al moji ?eladi Eno imam za freestyle kolesarjenje eno pa za smu?anje in bordanje Bomo vidl kak bo odziv drugih SMU?ARSKA Kao tribal Jack Wolfskin ... no comment SLOvenija od kod lepote tvoje.... KOLESARSKA ?e ena SLOvenija oz. sLOVEnija Krom letvica (namnjena avtomobilom ) ?e ena... Pa ?e en Jack Wolfskin Aja pa z mano ni zajbancije v smu?anju ?e sem v svoji kategoriji al pa ne 1. mesto do 16 let (2006) 2. mesto --> vozil namest mame prot uh..... konkurenci vlki Vozim pa 99cm dolge Blade smu?e z 7 metri radija Aja nalepke Tribal, 2 FAST pa SLO so home made Citiraj If in doubt, flat out...
LEPI Napisano 4. november, 2007 Prijavi Napisano 4. november, 2007 Krom letvica (namnjena avtomobilom ) lohk bi ?e kak podal?k odbija?a gor namontiru al pa kak spojler pa bi fenomenalno zgledal Citiraj
qwerty Napisano 4. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2007 to pa ni tok slaba ideja pa zadi ?top lu?ke pa ?miguce predi pa meglenke Citiraj If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 4. november, 2007 Prijavi Napisano 4. november, 2007 Bej? se nazaj gefo u?it Druga? pa zakon ta?ka mi je sploh u?e?. Jaaaa pa spoljer, Mazda2 sva ?e 2, k sva za Citiraj
LEPI Napisano 4. november, 2007 Prijavi Napisano 4. november, 2007 to pa ni tok slaba ideja pa zadi ?top lu?ke pa ?miguce predi pa meglenke usaaj en k mav zajebancije razume Citiraj
qwerty Napisano 4. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2007 usaaj en k mav zajebancije razume aja drga? men je v?e? ta?ka pa un tribal sranje Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 4. november, 2007 Prijavi Napisano 4. november, 2007 ?e bo kdo kdaj rabil nalepke, sem si pred kratkim kupil nov rezalnik za folije do ?irine 130cm in neomejeno dol?ino. Naj mi po?lje idejo ali pa dizajn v corelu, pa mu lahko odre?em folijo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 4. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2007 sli?i se zanimivo kok je pa kaj okvirna cena, ?e bi dal par manj?ih? Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 6. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2007 Malo update-a slik Znebil sem se na smu?arki (in borderski) 2 FAST pa SLO nalepke in imam zato bolj doma?e MAZDA KILL Na rob pride pa ?e zoom zoom Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 16. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. april, 2008 ?tudiram ?e se da kako mazda forum krom nalepko dobit da bi si jo na bajk dal bi na morju mal reklame po kampu delal Citiraj If in doubt, flat out...
bbilder Napisano 17. april, 2008 Prijavi Napisano 17. april, 2008 Najbol? da si ?e eno za na ?elo nrdi?, al pa utetovira? Citiraj
qwerty Napisano 17. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. april, 2008 Najbol? da si ?e eno za na ?elo nrdi?, al pa utetovira? to pa ne pride v po?tev Citiraj If in doubt, flat out...
Catya Napisano 18. april, 2008 Prijavi Napisano 18. april, 2008 super zgledajo wolfskin mi je se najbolj v?e? Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
qwerty Napisano 19. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2008 super zgledajo wolfskin mi je se najbolj v?e? Men je tut ta capa ol volka v?e? Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.