Catya Napisano 7. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 7. december, 2007 do kdaj ti moram sporo?it glede ogleda pop tv in rtv? ?imprej tko enkrat do ponedeljka...da vemo sporo?it tja kok folka pride....verjetno se za rtv dobimo tam, pop tv tudi, nisem pa 100%....tko da ?e sporo?im! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Catya Napisano 15. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2007 filofest je za nami....?e ste kaj pri?li okice spo?it-hvala za obisk....vse ostale pa lahko samo lepo povabim drugo leto! ) Kat Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Symon Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 Mene je prijatelj povabil v petek na fe?to pa sem delal popoldne na koncu me je pa sodelavec zvlekel v Lifea tako da... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 Mene je prijatelj povabil v petek na fe?to pa sem delal popoldne na koncu me je pa sodelavec zvlekel v Lifea tako da... Ste ?li na babae al na ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 Lej ga Lifea pa pozna? a? Ne na novo se je sedaj odprl pa smo ?li na Rebeko Dremelj. ?al ne dobesedno. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2007 Prijavi Napisano 16. december, 2007 Lej ga Lifea pa pozna? a? Ne na novo se je sedaj odprl pa smo ?li na Rebeko Dremelj. ?al ne dobesedno. ?e ?e niste ?li najnjo, ste ?li vsaj vanjo? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Catya Napisano 21. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2007 no ja, ?koda-mi se ne moremo kosat z Rebeko, ampak mamo pa ene par punc k ji fajn konkurenco delajo, pa ?e visoke niso tolk until next year Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
zemir Napisano 22. december, 2007 Prijavi Napisano 22. december, 2007 no ja, ?koda-mi se ne moremo kosat z Rebeko, ampak mamo pa ene par punc k ji fajnkonkurenco delajo, pa ?e visoke niso tolk until next year Pa kod da je rebeka kj tazga raj? vidm kk?no manj?o normalno bejbo Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Catya Napisano 22. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 22. december, 2007 Pa kod da je rebeka kj tazga raj? vidm kk?no manj?o normalno bejbo ja lepo, da obstajajo ?e tipi s takim okusom rebeka...ne vem, je kar poniknila zadnje ?ase....fletnih punc pa je dost, samo?i je treba odpret.... Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.