artist1 Napisano 4. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. december, 2007 A ?upan ma ?e tisto k ma dvi?ne lampe? Ja tisto ma ?e, 19 let staro hehe. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 4. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. december, 2007 Ta (BG) generacija je legendarna, dej mu enkat letak za forum zatakni ?e ga vidi?, da mu forumovci mal motor analizirajo! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 4. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. december, 2007 Ne ni hiba, sam deli za klimo so ponavad dragi, potem je tu ?e slabo vzdr?evanje avta, pa smo kjer smo. ?e same cevi za klimo so drage ko hudi?, ?e ne dobi? rabljenih delov se (ponavad) ne spla?a to rihtati pri poobla??enem servisu. Cevi so pod ugodno, ?e ve? kje jih iskat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 4. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 4. december, 2007 Cevi so pod ugodno, ?e ve? kje jih iskat. evo mojstra Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 5. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 Ja tisto ma ?e, 19 let staro hehe. BG je andistrojabl , razen pleha. Takih avtov ne bo nikili ve?. ?al Cevi so pod ugodno, ?e ve? kje jih iskat. Kaj pa komplet rabljena klima za 1.6 motor? A se to da dobit? A ugradnja je komplicirana? A ti to zna?? Al koga pozna?? Gledam enga Xedos-a za punco... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
hope Napisano 5. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 Kaj pa komplet rabljena klima za 1.6 motor?Sem vedla, da ne more bit vse ok pri tistemu... :/ Citiraj >>>beauty<<< Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 5. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 Sem vedla, da ne more bit vse ok pri tistemu... :/ Kateremu :ne vem: ?Glede na to, da si ti gledala bordo Xedos-a, sem jez malo pogledal ostale na avto.net-u. Najdu sem enga modrega sam je brez klime, kar je pa dons ku*ac. Zato sem vpra?al za klimo, ?e bi ti 'bordoja' vzela. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
hope Napisano 5. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 5. december, 2007 Kateremu :ne vem: ?Glede na to, da si ti gledala bordo Xedos-a, sem jez malo pogledal ostale na avto.net-u. Najdu sem enga modrega sam je brez klime, kar je pa dons ku*ac. Zato sem vpra?al za klimo, ?e bi ti 'bordoja' vzela. Aja... sem mislila, da pri tistem ni vse ok, k sva ga midva mislila it gledat... Citiraj >>>beauty<<< Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.