Catya Napisano 8. november, 2007 Prijavi Napisano 8. november, 2007 hey.... en nasvet prosim... kolk je idealen pritisk v gumah za mojo mazdo?- 323f hvala KAt Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
BOBI Napisano 8. november, 2007 Prijavi Napisano 8. november, 2007 pozdrav ne vem katero dimenzijo mas,ampak ti samo nafilaj na 2.2 in bo vredi Citiraj MAZDA POWER
uklopko Napisano 8. november, 2007 Prijavi Napisano 8. november, 2007 Jaz imel letne napumpane na 2.1 zimske sedaj pa na 2 lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 8. november, 2007 Prijavi Napisano 8. november, 2007 glih zimske se na vec filajo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 8. november, 2007 Prijavi Napisano 8. november, 2007 glih zimske se na vec filajo eeeee - WRONG ANSWER zimske se na ve? filajo samo ob suhem, ko je pa sneg pa na manj, saj se tako lamele lep?e odpirajo in ?istijo Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 8. november, 2007 Prijavi Napisano 8. november, 2007 eeeee - WRONG ANSWER zimske se na ve? filajo samo ob suhem, ko je pa sneg pa na manj, saj se tako lamele lep?e odpirajo in ?istijo E,to je blo v?asih,ko so bile zimske gume ?e "kramparce"za traktorje.Danes pa ne ve?,ker lamele primejo po snegu v vsakem primeru.Bolj je pomembna ?irina gume. Citiraj
Catya Napisano 8. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2007 hvala vsem Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
LabiGT Napisano 8. november, 2007 Prijavi Napisano 8. november, 2007 eeeee - WRONG ANSWER zimske se na ve? filajo samo ob suhem, ko je pa sneg pa na manj, saj se tako lamele lep?e odpirajo in ?istijo kaalman se bova dobila en dan pa ti bom razlagal o zimskih gumah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 9. november, 2007 Prijavi Napisano 9. november, 2007 kaalman se bova dobila en dan pa ti bom razlagal o zimskih gumah a lohka tud jaz pridem ... ne sej raj? ne, da se ne bo Kaalman po?util preve? ogro?enega sorry za ta joke...sem moral Kar se pa ti?e pumpanja zimskih gum, pa si Kaalman lahko pogleda? v priro?nik o uporabi tvojega avtomobila in si poglej kaj priporo?ajo pri polnjenju zimskih gum. Druga? pa se zimske polnijo ve? tudi zaradi tega, ker so to mehkej?e gume in po mo?nosti bolj klobasaste. ?e ho?e? imeti relativno normalno vo?njo, da ne bo zgledalo, kot da ima? podvozje ?ist gumjasto in da se bo vsaj pribli?no normalno vozilo skozi ovinke bo? napumpal gume precej ve? kot letne. Jaz jih pumpam eno tolk kot zdaj letne, se pravi cca 2.8 - 3.0 bara Citiraj
BOJČ Napisano 9. november, 2007 Prijavi Napisano 9. november, 2007 a lohka tud jaz pridem ... ne sej raj? ne, da se ne bo Kaalman po?util preve? ogro?enega sorry za ta joke...sem moral Kar se pa ti?e pumpanja zimskih gum, pa si Kaalman lahko pogleda? v priro?nik o uporabi tvojega avtomobila in si poglej kaj priporo?ajo pri polnjenju zimskih gum. Druga? pa se zimske polnijo ve? tudi zaradi tega, ker so to mehkej?e gume in po mo?nosti bolj klobasaste. ?e ho?e? imeti relativno normalno vo?njo, da ne bo zgledalo, kot da ima? podvozje ?ist gumjasto in da se bo vsaj pribli?no normalno vozilo skozi ovinke bo? napumpal gume precej ve? kot letne. Jaz jih pumpam eno tolk kot zdaj letne, se pravi cca 2.8 - 3.0 bara Aj, aj, pol sem ga pa jaz polomil. Sem imel napumpane 2,4 pa sem jih spusti na 2,2 tako kot je na nalepki na avtu... Grem jih danes dopolnit tako kot pravi?. Pa to dejansko velja za vse zimske gume ali imajo proizvajalci in modeli gum kak?ne specifi?ne zahteve? Po moje Sava ni izto kot npr. GY UG7 :ne vem: Ali pa?? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 9. november, 2007 Prijavi Napisano 9. november, 2007 na en nacin imas prav...sam za zimske gume to ni toliko izrazito kot je to pri letnih Zimske so vse "softici" Bolj mehke k so bolj jih pumpas (hahah ker stavk) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 9. november, 2007 Prijavi Napisano 9. november, 2007 na en nacin imas prav...sam za zimske gume to ni toliko izrazito kot je to pri letnihZimske so vse "softici" Bolj mehke k so bolj jih pumpas (hahah ker stavk) AAAAAAAAAAA, Labi, kaj si naredu!!!! Sm mel polno goflo kofeta v ustih, pol sm pa tole prebral... Zdej mam pa kofe po monitorju, tipkovnici, telefonu, dokumentih in familiarnih slikcah na pisalni mizi... In kolk naj po tvojem napumpam UG7? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 9. november, 2007 Prijavi Napisano 9. november, 2007 In kolk naj po tvojem napumpam UG7? dokler ne eksplodira ne ok resno, boss jih ima na 2.8, jaz jih imam na 2.6 ali 3.0 (odvisno od teze pa kam se namenjen)probaj z 2.6 pa bos videl, ce je premalo ali ne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 9. november, 2007 Prijavi Napisano 9. november, 2007 dokler ne eksplodira ne ok resno, boss jih ima na 2.8, jaz jih imam na 2.6 ali 3.0 (odvisno od teze pa kam se namenjen)probaj z 2.6 pa bos videl, ce je premalo ali ne OK, bom. Hvala Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 9. november, 2007 Prijavi Napisano 9. november, 2007 ?e pa bo? imel kak?ne te?ave s tvojimi UG7 gumami se pa obrni na tegale mo?akarja, katerega pismo ima? v priponki (Slovenstina 3.318 del) Citiraj
BOJČ Napisano 9. november, 2007 Prijavi Napisano 9. november, 2007 ?e pa bo? imel kak?ne te?ave s tvojimi UG7 gumami se pa obrni na tegale mo?akarja, katerega pismo ima? v priponki (Slovenstina 3.318 del) Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.