handan Napisano 11. november, 2007 Prijavi Napisano 11. november, 2007 a je ?e gdo imel te?ave stem da mazda nevle?e.Gremo od za?etka danes se pripeljem do btc in pred tu?em kosem se hotel parkirati avto negre ve? kot 20 na uro.Po opravljenih nakupih se odpeljem normalno po prihodu domov (na vi?) 500 metrov pred stanovanjem avto spet po?epne komi se privle?em do doma za mano se vali ?rn oblak dima ,na mestu dela normalno. Citiraj
qwerty Napisano 11. november, 2007 Prijavi Napisano 11. november, 2007 lahk da te ra?unalnik deva na rezervo :ne vem: pejd do servisa da update-ajo sistem pa pol vidi? :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
handan Napisano 11. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2007 lahk da te ra?unalnik deva na rezervo :ne vem: pejd do servisa da update-ajo sistem pa pol vidi? :ne vem: z avtom nemorem nikamor jutri pokli?em mes pa naj ga peljejo na cosmos Citiraj
LabiGT Napisano 11. november, 2007 Prijavi Napisano 11. november, 2007 najprej sem hotu rec, da je ti je sel senzor zraka...sam ne bi bilo toliko kriticno... ti bojo na servisu povedali Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
handan Napisano 11. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2007 ma nevem po telefonu z mehanikom mije razlagal neki daje turbina ali ?obe al pa neki na bo?pumpi??? Citiraj
LabiGT Napisano 11. november, 2007 Prijavi Napisano 11. november, 2007 ce je bospumpa sploh ne bi sel nikamor (pa se una lucka za vodo v filtru bi se prej prizgala) - vsaj pri meni je blo tko upam, da res ne bo drago to stalo garancije nimas vec ne? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
handan Napisano 11. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 11. november, 2007 kot ponavadi ko pote?e garancija takrat se za?ne Citiraj
Boss Napisano 11. november, 2007 Prijavi Napisano 11. november, 2007 ?e bi ti turbina ?la bi vseeno ?el kar precej ?ez 20km/h. A ti kak?no lu?ko pri?ge na armaturki? Ne vem ampak kaj pa EGR ventil? To bi sicer pojasnilo kajenje ampak je pa tole precej drasti?no ?eprav je mo?no, da ra?unalnik ob napaki EGR-ja prestavi v safe mode in ne dovoli vi?jih obratov :ne vem: Citiraj
handan Napisano 12. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2007 nevem ?udno se obna?a obrate lahko nabija? :ne vem: Citiraj
handan Napisano 12. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2007 ?e bi ti turbina ?la bi vseeno ?el kar precej ?ez 20km/h. A ti kak?no lu?ko pri?ge na armaturki? Ne vem ampak kaj pa EGR ventil? To bi sicer pojasnilo kajenje ampak je pa tole precej drasti?no ?eprav je mo?no, da ra?unalnik ob napaki EGR-ja prestavi v safe mode in ne dovoli vi?jih obratov :ne vem: tvoja predvidevanja so bila to?na EGR ventil je ?ist zme?al ra?unalnik.Na cosmosu so nastavili ra?unalnik in vse deluje tko kot prej sam jaz bom tale ventil menjal pod nujno ker nebi dasemi zgodi ?e kaj podobnega.Ventil sicer stane 300? sam ga nimajo na zalogi.lp Citiraj
sebastjan Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Napisano 27. marec, 2008 tvoja predvidevanja so bila to?na EGR ventil je ?ist zme?al ra?unalnik.Na cosmosu so nastavili ra?unalnik in vse deluje tko kot prej sam jaz bom tale ventil menjal pod nujno ker nebi dasemi zgodi ?e kaj podobnega.Ventil sicer stane 300? sam ga nimajo na zalogi.lp Zdarvo! Ta ventil stane NOV sicer iz GB preko Ebay-a slabih 80eur+ po?tnina.Meno so hotli tako nasrat na Selmarju.Sam pol ko smo ugotovili da ni to so bli korektni in mi vrnili denar za EGR ventil, ki res stane 320eur. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Napisano 28. marec, 2008 tvoja predvidevanja so bila to?na EGR ventil je ?ist zme?al ra?unalnik.Na cosmosu so nastavili ra?unalnik in vse deluje tko kot prej sam jaz bom tale ventil menjal pod nujno ker nebi dasemi zgodi ?e kaj podobnega.Ventil sicer stane 300? sam ga nimajo na zalogi.lp Ej stric, ta ventil se da razstavit in spucat, problem je ker se v njemu nabarejo saje in potem dela kozlarije.Mislim da je menjava nepotrebna. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Napisano 28. marec, 2008 Jap to je res....vsaj pri drugih avtov (ne vem kako zgleda pri mazdi) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Napisano 28. marec, 2008 kje je egr ventil pri 6ki dizl ? slikco ho?em ! jaz ?u to pucat iz preventive Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Napisano 28. marec, 2008 evo ga: lahko ga je locirat...kot sem rekel pa ne vem, ce se da pti 6-ki to spucat?? ajvar ti si ze kdaj to probal? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 31. marec, 2008 Prijavi Napisano 31. marec, 2008 kje je egr ventil pri 6ki dizl ? slikco ho?em ! jaz ?u to pucat iz preventive Kallman ne diraj, kolkor ?asa dela bp, ker tud crkne ne kr ne enkrat, bo? to naredu ko bo? za?utol da nelaj ni ok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
PeGo Napisano 8. april, 2008 Prijavi Napisano 8. april, 2008 tvoja predvidevanja so bila to?na EGR ventil je ?ist zme?al ra?unalnik.Na cosmosu so nastavili ra?unalnik in vse deluje tko kot prej sam jaz bom tale ventil menjal pod nujno ker nebi dasemi zgodi ?e kaj podobnega.Ventil sicer stane 300? sam ga nimajo na zalogi.lp Imam podobne probleme. A je zdaj pri tebi ?e vedno ok, ko so resetirali ra?unalnik? Meni se to dogaja ve?inoma, ko je avto mrzel, ko je segret pa tega ni opazit. Citiraj
Miska Napisano 8. april, 2008 Prijavi Napisano 8. april, 2008 Pozdravljeni EGR ventil se da ??istiti. ?isti se ga s sprejem za ?i??enje izpuha ( ne?no, da se ne po?koduje membrana ) po ?i??enju je potrebno vgraditi novo tesnilo. Lep pozdrav Citiraj
handan Napisano 8. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. april, 2008 Pri men so ugotovili da je neki propeler na uvodniku sve?ega zraka odpadel (avto je bil na servisu dva dni rastavili so celi motor) pol ko bi pritsnil na plin naj bi ta lopatica zaprla dovod zraka nato pa avtomati?no ni ?el nikamor. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2008 Prijavi Napisano 10. april, 2008 Pri men so ugotovili da je neki propeler na uvodniku sve?ega zraka odpadel (avto je bil na servisu dva dni rastavili so celi motor) pol ko bi pritsnil na plin naj bi ta lopatica zaprla dovod zraka nato pa avtomati?no ni ?el nikamor. Tist propeler je verjetno kak del turbine. 100% NISO razstavili celega motorja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 10. april, 2008 Prijavi Napisano 10. april, 2008 Tist propeler je verjetno kak del turbine. 100% NISO razstavili celega motorja. phu ve? ka bi turbina delala pri takih obratih ?e nebi bla centrirana in bi mankala kaka lopatica vse bi ?lo rakom ?vi?gat vsaj mislim si Citiraj If in doubt, flat out...
handan Napisano 10. april, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2008 Tist propeler je verjetno kak del turbine. 100% NISO razstavili celega motorja. Nevem,vem daje bil ra?un za popravilo okrog 250? :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. april, 2008 Prijavi Napisano 11. april, 2008 phu ve? ka bi turbina delala pri takih obratih ?e nebi bla centrirana in bi mankala kaka lopatica vse bi ?lo rakom ?vi?gat vsaj mislim si G teoretik, si to ?e videl v ?ivo ? Prosim ?e ne komentira? zadev ki jih ?e nisi videl, ker zadeve rekla kazala, me rhlo raz... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
rekula Napisano 11. september, 2008 Prijavi Napisano 11. september, 2008 Ola, po moje imam jaz isto napako pa me zanima kako se v sloven??ini imenuje VSC valve actuator, to je ventil ki je tik pred sesalnim kolektorjem in naj bi se handmanu podrl. Ima pa po moje funkcijo, da zapre zrak iz intercoolerja ko je odprt EGR ventil. Prosim za pomo? ?e moja teza dr?i ker meni se ta ventil ni? ne premika kolikor sem gledal in menim, da avto ne gre ker ne dobi dovolj zraka. hvala in lep pozdrav Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.