Skoči na vsebino

Pojamrajte no malo, ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 1,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Stari 3x sem moral prebrati tvoj post da sem ga razumel. :blink:

Slab si, jaz sem rabil samo 2x :hohoho:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Supr, zuni znajo nstt idealne rzmere za poledico, d vouka km upnem, beda! <_<:P

Prosti prevod:

Super, zunaj znajo nastati idealne razmere za poledico, da s svojo Mazdo 323F zletim s ceste. Bedno. <_<:P

Napisano

Prosti prevod:

Super, zunaj znajo nastati idealne razmere za poledico, da s svojo Mazdo 323F zletim s ceste. Bedno. <_<:P

Ah,zo,thanks.Sem se ?e ustra?il,da ne obvladam ve? sloven??ine... :bravo:

Napisano

?e bi bla ful zlobna bi rekla da te je za?el EM?O j**** pa ne razume? ve? mladih :D

sam nism zlobna in ne bom tega rekla,... :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

?e bi bla pa ?e mav bl zlobna, bi pa rekla, da tut un k je to napisu, ni ve? rosno mlad, ampak se po?as bli?a 30-im! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

?e bi bla ful zlobna bi rekla da te je za?el EM?O j**** pa ne razume? ve? mladih :D

sam nism zlobna in ne bom tega rekla,... :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

He,he,?e za?nem jest ?rajat kur se prti?e,ne boste kapirali en kavolo niente. :P

Kje je zdej EM?O? :P:hohoho:

Napisano

Ne ne...ce bi bla res zlobna, bi napisala, da unmu ki je to napisal manjka tok crk v stavkih kokr las na glavi :hohoho:

:D

(ok naslednjic ko se dobimo te castim :) )

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Hihi, zmenen! :P

Alex - jz ?e Iztoka Mlakarja en kaco n? ne ?tekam! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Hihi, zmenen! :P

Alex - jz ?e Iztoka Mlakarja en kaco n? ne ?tekam! :hohoho:

No,no,nekaj pa le obvlada? po primorsko. :bravo: Aja,sej si mel lep?o polovico tukaj z obale... :D

Napisano

alex jaz pa te pa ottissimo kapiram :)

Dobro,Labi,itak vemo,da si ti multilinguist in da raztura? ful jezikov. :rispekt:

No,bo? pa za prevajalca. :D

Napisano

Ja sej sem pobrau dolo?ene; ?kifo, grave, kacate, pupeto, ke bela, itd. :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ja sej sem pobrau dolo?ene; ?kifo, grave, kacate, pupeto, ke bela, itd. :hohoho:

Ja sej,najprej se nau?i? take izraze. :hohoho::hohoho:

Napisano

To je tko kokr zamorci pr Olimpiji, najprej jih nau?ijo klet! :hohoho: :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

To je tko kokr zamorci pr Olimpiji, najprej jih nau?ijo klet! :hohoho: :ne vem:

Ja,in pomo?nosti sploh ne vejo,kak?ne klatijo,dokler jih kdo ne za?ne lovit po igri??u.

Oni pa samo :ne vem: ?zmeden?

Napisano

Ja lih tale primer k sm ga ?e u smeh prlepu; "dobre jo?ke" pomen po novem hav ar ju? :blink::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

He,he,?e za?nem jest ?rajat kur se prti?e,ne boste kapirali en kavolo niente. :P

Kje je zdej EM?O? :P:hohoho:

zdj bom pa ?e u?aljena,...mam primorske gene :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

zdj bom pa ?e u?aljena,...mam primorske gene :D

A,pol si pa kapirala,kaj sem napisal? :P

Napisano

bistvo sm zadela :D sm ja,..clo,..kdo bi si mislu :P

sj ve?, da je Tan? iz KP :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

bistvo sm zadela :D sm ja,..clo,..kdo bi si mislu :P

sj ve?, da je Tan? iz KP :hohoho:

Ja,no,recimo...jest imam tudi sorodnico blizu ?eneve,pa ne znam en tubo francosko. :P:whatever:

Napisano

erm,..ok,..predstavli si zdj tko,...kup bab na kupu,..v frizerskem salonu,...afkors vse primorke,..in se za?ne z anka in pero,...pol je kmal ?e 5 besed krneki v stavku,..na konc pogovora gleda? k tele v nova vrata ker itak kr pre?altajo na italjansk in te ?udn gledajo kako da ti ni vse jasn ?zmeden?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Zdele pa grem na trening, ?ist zaspan, se prav bom lahka tar?a, no upam d bom usaj pre?ivu sparing! <_<:D

Vrjetn bi blo bol za zdravje, ?e bi se z nasprotnim spolom zmenu! :ljubezen::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.