Pojamrajte no malo, ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Kako pa veš? Stik imaš s sprejemnikom. Če je ta čustveno inteligenten človek potem dobiš občutek, da je bil avto dobro servisiran, če ne, pa obratno. To še nič ne pomeni, kako dobro je bil res servisiran. Ampak olja in filtre zna zamenjat vsak - še jaz. Kakovost servisa se izkaže šele v primeru večjih težav-napak, katerih vzrok je težko odkriti. So veseli, ko pripelješ avto s tako težavo? Po svojih izkušnjah so veseli, če jim pripelješ v popravilo razbit avto in plača zavarovalnica. Ko sem jih nazadnje kontaktiral (VIS), nisem dobil občutka, da bi se pohvalili s kakovostjo svojega "Mazda" servisa. Imam pa raje to, kot da bi hvalili nekaj, kar ne obstaja.
-
Verjetno zato, ker si z njimi nimaš kaj pomagati. Potem pa, ko prideš po avto po opravljenem rednem servisu, najprej zagledaš umazan avto in potem te zadane kap, ko ti mrtvo hladno izstrelijo zasjeno ceno.
-
Ali boš šel probat na VIS, če boš, prosim poročaj, mi še nismo bili
-
To sem si jaz reku ko je bil 450 eur leta 2013
-
Ženska reče svoji sosedi: - "Sem slišala, da so tvojega moža videli z neko blondinko..." - "Ja, kaj si pa pričakovala, da ga bodo videli s kanglico in lopatko?"
-
Priporočeno sporočilo