zemir Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Sam jedl bi Sej prou zdej mi je pa ?ou k sem jedu http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 8. december, 2007 Prijavi Napisano 8. december, 2007 Ah ja, gremo delat. Lepo se mejte ?e naprej POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
qwerty Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 morm se u?it zgodovino srednji vek in kr?anstvo blajh pa ?e geografijo dobim test nazaj ki ne bo prev? dober oz. ?e se lahko izrazim slab noter dala take fore: obkro?i --> slovenija ima VISOK / NIZEK urbanizacijski nivo in VISOK / NIZEK urbanizacijski nivo. pol je blo katere dr?ave so v predindustrijski, katere v industrijski in katere v poindustrijski dobi (sicer se mi zdi da mam to prav) --> brazilija, avstralija, nigerija. take fuke je not devala n? konkretne snovi sam tak?en tip, in bom sre?en ?e ne bo pol razreda ?us pisal (vseeno pa sre?en ?e jih bo ve? kot 1/3 ?usov ) If in doubt, flat out...
poky Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 Eni so pa danes ma?kasti A ti?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 Men se pa dons toooooook ni? ne da. Mam filing, da bom umrla od ni? ne-da-nja. ?e spat se mi ne da. Jest tut ne. Tut jamrat se mi ni dal... ...do zdej
uklopko Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 Bogi kok se mi smilte!! Kaj gre kdo na pija?o po 18h? Bom vam js mal zate?il 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 Jaz! Samo povej ki pa kdaj. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 9. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2007 Jz pa sm napou bolan, nisde bi reku - tudi ve? , tko da se u?im Sodni red, ki mi itak ne gre n? kej dost u tikvo, pa ?e jutr mam d?urstvo! Dobrodo?li na forumu!
qwerty Napisano 9. december, 2007 Prijavi Napisano 9. december, 2007 ... geografijo dobim test nazaj ki ne bo prev? dober oz. ?e se lahko izrazim slab noter dala ... hmmm.... ravnokar zvedel oceno dve to?ke sta mi sfalile sam dve to?ke do 4 3 sem pisal If in doubt, flat out...
ReDevil Napisano 9. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2007 Kon?no je biu zgleda tut 110-kilski kojn iz?reban, da po ene 5ih letih spet odle?i k?n dan, s tem mislm sebe! Sicer pa bomo vidl kako bo jutr, sam mi je tok ?udn ob?utk, k o?itno mi tole ni lih poznano po?utje! :ne vem: Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 9. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 9. december, 2007 Tale bi tut loh mav orng pojamrala, kriza! http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspr...209_3112194.php Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 life sux,..ampak to ?e vemo ane? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
hope Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 life sux,..ampak to ?e vemo ane? jap >>>beauty<<<
BOJČ Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 No, no, no... Kaj vam pa je??? :ne vem: ?ivljenje je pa ja lepo Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Ja, najlazje rec, da life is a bitch. Sam ni It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 No, no, no... Kaj vam pa je??? :ne vem: ata NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 10. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2007 Eh use skupi je en jajc, ?e dons po?utje katastrofa, pa sm de?urn, komi stojim na nogah, energija nula, ?e ko sem volka vozu prot LJ je on mene komandiru ne jz njega, to vse pove! :ne vem: Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 Meni je tudi nikakvo danes,?eprav je son?ek zunaj.Po trebu?ni gripi ?e ?tiri dni nisem ni? kaj pametnega jedu. :ne vem: ...fameeee-lahotaaaa.
Boss Napisano 10. december, 2007 Prijavi Napisano 10. december, 2007 ata mal ve? povej ... kak?no je stanje?
Priporočeno sporočilo