Skoči na vsebino

Pojamrajte no malo, ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Eh tale prehlad, kdaj se misl odstrant od mene! <_<:P

Dobrodo?li na forumu!

• Odgovori 1,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Hope, sm spra?eval okoli, sam ni ni? ?e 100%. No?em dajat nekih informacij, ki niso preverjene, zato te obvestim takoj, ko bo kaj konkretnega.

lp

Napisano

js pa sam jamram zadne cajte <_<

jutr so pa ?e napovedal, da od 8h - 14h ne bo elektrike,..tko da bomo od 8h do 15h zmrzval v tisti mejhni ve?ci in ?e do kave namo pr?l :blink: sux,...

?e sre?ate k?no veliko ledeno kocko sm to js :unsure:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Hmmmmm,pr nas je ?e celo sneg napovedan............. :(:angry:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Hope, sm spra?eval okoli, sam ni ni? ?e 100%. No?em dajat nekih informacij, ki niso preverjene, zato te obvestim takoj, ko bo kaj konkretnega.

lp

:rozico: Hvala! Super si!
Napisano

morm se u?it zgodovino srednji vek in kr?anstvo :vskalo: blajh

?koda da te potem ni bilo zadnji? v LJ, ko je imel Umberto Eco predavanje o zgodovini grdega. Umberto Eco je namre? strokovnjak za srednji vek, saj ve?, Ime ro?e ipd.

V LJ se je nahajal, ker je dobil ?astni doktorat Univerze v Ljubljani. :bravo:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

?koda da te potem ni bilo zadnji? v LJ, ko je imel Umberto Eco predavanje o zgodovini grdega. Umberto Eco je namre? strokovnjak za srednji vek, saj ve?, Ime ro?e ipd.

V LJ se je nahajal, ker je dobil ?astni doktorat Univerze v Ljubljani. :bravo:

:blink: ?e ?ole mam dost :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Volkodlak mi ?e vedno cuka, tko da res morala! <_< :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

men je pa spredna lu? dolga na prdulji za?ela me?ikat sumljivo :hohoho:<_< bi najraj kr novo ?arnco kupo :D kej mo?nej?ga :P

If in doubt, flat out... 

Napisano

Volkodlak mi ?e vedno cuka, tko da res morala! <_< :ne vem:

A si po?pricu kontakte?

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Od Markota brt je to rihtu, tko da ne vem zdej kva nej ?e postorim, eh kurnk use skupi! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Od Markota brt je to rihtu, tko da ne vem zdej kva nej ?e postorim, eh kurnk use skupi! :ne vem:

A si po?pricu kontakte al nisi?

Napisano

Ne vem a sm jih al jih nism, no jz jih skor zihr nism, ?e jih je jih je Miha! :danzoman: :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Ne vem a sm jih al jih nism, no jz jih skor zihr nism, ?e jih je jih je Miha! :danzoman: :ne vem: :P

Pomoje jih ni <_< tko da, ?e ti je v?e? da cuka pol se kr voz :danzoman:

Napisano

Pa je ?el Volvo Polar pred nosom.... :(

Kaj sem pa zamudil? :ne vem:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Ne Si?i, sej je bo use to omenjeno pre?pricano z Wedlnom, sicer pa cukanje je pa samo na vsake svete cajte, tko da je za zdr?at! :danzoman::P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Mah enga Polarja sm mela ogledanega, pa so mi ga spelal :(

Ouch... :(

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Men je pa taka mora, ?e bo ?lo tkole naprej bom ?ez viknd lih orng bolan, ?e pa od viknda n? nimam, sm pa te?n pol ceu nasledn tedn! <_<:( :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

pa sem :policaj: padel v roke celih 19 kmh prekoracil hitrost,bil kot kriminalec,gledali stevilko sasije itd... :ph34r:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

pa sem :policaj: padel v roke celih 19 kmh prekoracil hitrost,bil kot kriminalec,gledali stevilko sasije itd... :ph34r:

Hehe ?e dobro, da si bil s Seatom, ker ?e bi imel Mazdo bi ti ?e izredni tehni?ni pregled odredil.

33112_1.png

Napisano

Jz pa zdele ko sm lih pogledu od Bobija podpis s Trojan od mazda?kih vozov, pa sm ugotovu d je kar nekaj ?e na?ih biv?ih, ena je celo pokojna, od Ti?a! <_<:P

Dobrodo?li na forumu!

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.