Allyssa Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 js sm pa u?er za piko na i ?e avto butnla k smo ?li iz pogreba NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Rocky Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 k ma hudic mlade je zal tako... verjam pa, da se stvari s casom obrnejo na bolje.
Alex Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 js sm pa u?er za piko na i ?e avto butnla k smo ?li iz pogreba Uf,upam,da ni dosti ?kode.
Allyssa Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 mam tok svinski avto, da je umazanija nardila obrambn zid ni k?ne huj?e panike,..?eprou poky prav, da ?e ?enska re?e da ni hudo,..pol je tko da bo on v soboto povedu bova dale 1x popravt, ?e mamina 2 greha NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
hope Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 mam tok svinski avto, da je umazanija nardila obrambn zid ni k?ne huj?e panike,..?eprou poky prav, da ?e ?enska re?e da ni hudo,..pol je tko da bo on v soboto povedu bova dale 1x popravt, ?e mamina 2 greha A poky je tvoj dragi?? >>>beauty<<<
David Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 A poky je tvoj dragi?? Am I missing something??? Feel free....
hope Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Am I missing something??? Ja pa dobr no..... nova sem na forumu, pa nisem ?e vsega pokapirala! :ne vem: >>>beauty<<<
David Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Ja pa dobr no..... nova sem na forumu, pa nisem ?e vsega pokapirala! :ne vem: Ej ne prito?uj se... jaz sem ?e star tukaj gor pa vseeno n? ne vem... Feel free....
qwerty Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 tut mene je veseli december v postlo spravo 38.9°C If in doubt, flat out...
Alex Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 tut mene je veseli december v postlo spravo 38.9°C Heh,jest sem pa ta teden dal to skozi...tako,da lahko za?nemo z tem tako zvanim "veselim"decembrom. :mi pijemoo:
poky Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Am I missing something??? Ve? bi se dru?o z nami,pa bi vedo. @hope-ja upam,da ?e sn ja. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 13. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. december, 2007 Dons sm na treningu boks loh sam gledu, prehlad zgleda ?e ne gre od mene, pa pred mano sta 2 dost pomembna dneva! :ne vem: Dobrodo?li na forumu!
BOBI Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Hehe ?e dobro, da si bil s Seatom, ker ?e bi imel Mazdo bi ti ?e izredni tehni?ni pregled odredil. to itak,samo bil sem z calosom od seke Jz pa zdele ko sm lih pogledu od Bobija podpis s Trojan od mazda?kih vozov, pa sm ugotovu d je kar nekaj ?e na?ih biv?ih, ena je celo pokojna, od Ti?a! mas prav ja MAZDA POWER
Allyssa Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Ve? bi se dru?o z nami,pa bi vedo. @hope-ja upam,da ?e sn ja. upa?, da si ?e? kaj pa js zdj zamujam???? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 upa?, da si ?e? kaj pa js zdj zamujam???? Ni? piki..... Samo hecam se..... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Ni? piki..... Samo hecam se..... piki,...da te nam,..... NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 13. december, 2007 Prijavi Napisano 13. december, 2007 Ti me lahko vedno...... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Ti me lahko vedno...... jao otroc moja vro?ina pa pada 38,4 Sam ?e kr pr?vasan na postlo If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 :ne vem: What? ?e men ni jasn zaka je modrga angel?ka napopal If in doubt, flat out...
Boss Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 David a bi ti rad postal pomo?ni policist ? Zdej ma? ?anso.
ReDevil Napisano 14. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2007 Dons ?e navsezgodi sva se s kolegico sodelvko, po?la do amena, pa jo mam ?e zdej pouhno ..., ona pa mene! Dobrodo?li na forumu!
hope Napisano 14. december, 2007 Prijavi Napisano 14. december, 2007 Dons ?e navsezgodi sva se s kolegico sodelvko, po?la do amena, pa jo mam ?e zdej pouhno ..., ona pa mene! PO?LA?? As in "po?la dol" al "skregala"???????? >>>beauty<<<
ReDevil Napisano 14. december, 2007 Avtor Prijavi Napisano 14. december, 2007 Eh ?e ti je nekdo antipati?n, pa tut ne preve? atraktivn, plus to da ma doug jezik in pouhno mero frustracij ?e iz otro?tva, pol ne preostane druzga kot "pok" v smislu verbalne komunikacije! Dobra stran tega je, da ona vrjetno ?e zdele razmi?la o tem, jz pa ?e ?ez 5 minut nism ve? vedu o ?em je blo govora! Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo