Pojamrajte no malo, ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Kot sem predvideval, se je bencin res pocenil ... Bencin cenejši, dizel dražji | 24ur.com WWW.24UR.COM Opolnoči se je ob nespremenjenih trošarinah na bencinskih servisih zunaj avtocest liter 95-oktanskega bencina pocenil za 0,4 centa na 1,482 evra, medtem ko se je liter dizelskega goriva podražil za 2,4... Sem zato dobrih 16 centov več plačal 😝
-
- "Madona Janez včeraj si se ga pa dobro nalil." - "Ah ni bilo sile, zakaj tako misliš." - "Taxi si klical, da te pelje domov." - "Seveda sem, zato, da me policija ne dobi." - "Janez, ampak pili smo pri tebi doma..."
-
Tudi ostali bi radi videli, da se tole sploh začelo ne bi. Ampak... Če se zdaj Putinu popusti in pustijo Krim Rusiji - a nismo nekaj podobnega v zgodovini človeštva že doživeli? Davnega 1938 je ena Evropska država "pridružila" Porenje, še istega leta celo Avstrijo in del takratne Čehoslovaške (Sudete) in šele naslednjega leta, ko si je ta država "pridružila" še Poljsko, se je ostali svet zganil. Vemo, kako je šla zgodba dalje. Torej, kakorkoli obrneš, ne bodo samo tuji kurci v koprivah ampak tudi tvoj. Pa jajca in rit tudi. In za to ne bodo krivi Ukrajinci, ker oni nikogar ne želijo priključiti k sebi...
-
Nas je bilo veliko takih in bi vsi jamrali, da imamo zjebane nosove.... 😉
-
Priporočeno sporočilo