poky Napisano 17. januar, 2008 Prijavi Napisano 17. januar, 2008 Jaz??? ?e pa ti pi?e? take.............. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 17. januar, 2008 Prijavi Napisano 17. januar, 2008 Predvsem jst ja POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 Neki ste mi preverzni tukaj postali http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 Poky use nekak na sex obrne, jst sam sledim debati POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 Poky use nekak na sex obrne, jst sam sledim debati Tebe pa sex ne moti a n?! http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 18. januar, 2008 Prijavi Napisano 18. januar, 2008 Ponavad ne :mi pijemoo: POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 19. januar, 2008 Prijavi Napisano 19. januar, 2008 A sploh koga moti? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 19. januar, 2008 Prijavi Napisano 19. januar, 2008 Tud taki pacienti se najdejo POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 19. januar, 2008 Prijavi Napisano 19. januar, 2008 No,ma? prav ja. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 Baje majo tud tvoj forum, so ga prou nardil za ljudi ki se jim sex gabi WTF?!?! Kok morjo bit to te?ni ljudje jao jao POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
qwerty Napisano 20. januar, 2008 Prijavi Napisano 20. januar, 2008 hmm... dans me je moped pustil na cedilu sredi mesta dam gas na avinku sam brrrrrr ph ph ph psssss pa se ustavim... gledam pa gledam kaj bi to blo beza je ?e blo mal, pod zaugom lavfal, ko si pa zaug ugasno pa brrrrrr ph ph ph psssss in ti?ina kljub temu da me je blo sram sred mesta oslarije zganjat kli?em so?olca, pa me je z njegovim mopedom ?lepno do njegovga vikenda (ca. 1km stran). Demoliram vse plastike, vzamem dol fergazor, ter na njemu spucam filter za benz, dam nazaj gor pa ista pesm brrrrrr ph ph ph psssss pa pismo rosno pol mi pa potegne ka ?e je diza za?tofana, in spet jovo na novo fergazor dol, ga celga raz?ravfat da sm pri?el do tisga ?ravfka z luknco ga spiham, sestavim skup in glejga zlomka motor deluje aja pa ?e na rezervo mam pipico ker ni ve? skor n? benza If in doubt, flat out...
LiPi Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 MMM mi ni jasno ...ampak policija me kaznuje ravno enkrat letno:) in to vedno na poti na odbojko....je videt da niso sportniki....******jim Ja ki ?mo..je prsla domov ena lepo slikca mojga avta ZOOMZOOM..pa hitrost zraven... zdej bomo pa zalovali neki cajta ah...dobra volja je najbol?a
LabiGT Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 cccc kot da ni dost da moras igrat (na)rokomet dobis se kazen.... jaooo It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LiPi Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Ja no...mam pa vsaj novo slikco mazdine riti:) objavim ko pridem domov....
BOBI Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Ja no...mam pa vsaj novo slikco mazdine riti:) objavim ko pridem domov.... MAZDA POWER
daSKAn Napisano 21. januar, 2008 Prijavi Napisano 21. januar, 2008 Sej poznate ono najbolj zeljeno stvar, ki se rada zgodi zjutraj.... da se z mzinckom na nogi butnes v kak vogal..... Zdej sm se prov posten kresnu ze 15 minut ustavlam kri..... Ni blo dost, da je dons slo use narobe....
ReDevil Napisano 22. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Kok se mi ne lub delat, pa to je noro! Dobrodo?li na forumu!
daSKAn Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Sej poznate ono najbolj zeljeno stvar, ki se rada zgodi zjutraj.... da se z mzinckom na nogi butnes v kak vogal..... Zdej sm se prov posten kresnu ze 15 minut ustavlam kri..... Ni blo dost, da je dons slo use narobe.... No in posledica tega je, da danes sepam na polno, ker se morem sprehodit cez pol firme, da pridem do izhoda, ko letim do strank in sem oblecen v tako crno dolgo jakno.... ugante kolkrat sem medtem danes slisal besedo Her Flick... 12x, 46x, 398x?!?
madmax Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 No in posledica tega je, da danes sepam na polno, ker se morem sprehodit cez pol firme, da pridem do izhoda, ko letim do strank in sem oblecen v tako crno dolgo jakno.... ugante kolkrat sem medtem danes slisal besedo Her Flick... 12x, 46x, 398x?!? poglej na stvar z pozitivne strani........better herr Flick than von Smallhouzen!
Boss Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 poglej na stvar z pozitivne strani........better herr Flick than von Smallhouzen! Al pa un peder?ek Gruber On je vsej lahko rekel my little tank .... kako pa lahko Daskan ti re?e? tvoji ogromni Mazdi X9? My little Mazda ziher ne. :ne vem:
nisde Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Sovra?m ta vreme, ura pol 6, a uzun je tema k da bi en sonce ustrelu Kdaj bo son?ek pa toplo pa morje pa klima k dela na polno u mojem avtu pa.... POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Alex Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 Sovra?m ta vreme, ura pol 6, a uzun je tema k da bi en sonce ustrelu Kdaj bo son?ek pa toplo pa morje pa klima k dela na polno u mojem avtu pa.... ...deklice v kopalkah,pa nebo brez obla?ka,pa 36 °C v senci a sence nikjer...
nisde Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 No, 36 °C pa je res mal tuma? , glede daklic v kopalkah pa si u nulo zadeu POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 lahko tud brez kopalk zarad mene It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 22. januar, 2008 Prijavi Napisano 22. januar, 2008 lahko tud brez kopalk zarad mene ...aja,sej ti si druga?e nudist,ne?
Priporočeno sporočilo