Allyssa Napisano 28. januar, 2008 Prijavi Napisano 28. januar, 2008 js sm se pa opekla v soboto sm se pametno ruknla na grelc v pe?ici k sm tortico vn vlekla NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 28. januar, 2008 Prijavi Napisano 28. januar, 2008 js sm se pa opekla v soboto sm se pametno ruknla na grelc v pe?ici k sm tortico vn vlekla ...vidi?,delanje tortic je pa lahko nevarno opravilo. Raje delajte kaj drugega,manj nevarnega in v horizontali.
YavarYe X6V6 Napisano 28. januar, 2008 Prijavi Napisano 28. januar, 2008 ...vidi?,delanje tortic je pa lahko nevarno opravilo. Raje delajte kaj drugega,manj nevarnega in v horizontali. In po mo?nosti najmanj v dvoje. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 28. januar, 2008 Prijavi Napisano 28. januar, 2008 In po mo?nosti najmanj v dvoje. Aha,in mislim,da se pri tem ne more? ope?t.....ali pa?
Allyssa Napisano 28. januar, 2008 Prijavi Napisano 28. januar, 2008 so pa mo?ne druge po?kodbe NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 28. januar, 2008 Prijavi Napisano 28. januar, 2008 so pa mo?ne druge po?kodbe ...jap,po?kodbe kav?a,naprimer.
poky Napisano 28. januar, 2008 Prijavi Napisano 28. januar, 2008 js sm se pa opekla v soboto sm se pametno ruknla na grelc v pe?ici k sm tortico vn vlekla Ja,?e dobro da si mela re?evalce zraven,druga?e ne bi pre?ivela. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 28. januar, 2008 Prijavi Napisano 28. januar, 2008 Ja,?e dobro da si mela re?evalce zraven,druga?e ne bi pre?ivela. Je morala dobit inekcijo ? Aja pa med potjo domov mi je odpadel konec auspuha, cca 15 cm dolg in zdej sucker rjove kot medved in lev skupaj. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 28. januar, 2008 Prijavi Napisano 28. januar, 2008 Itaq,pa to tavlko! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ice Napisano 28. januar, 2008 Prijavi Napisano 28. januar, 2008 Allyssa a si tolk dobro torto spekla da ti jo pecica ni pustila vn iz sebe aja kako so ti salcke ratale? smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
poky Napisano 28. januar, 2008 Prijavi Napisano 28. januar, 2008 aja kako so ti salcke ratale? Ti jaz povem,da so ble ne samo lepe,ampak tudi zlo dobre. ?ena bo rekla,da je na sliki najgr?a,ampak ta je bla nareta posebaj za tamalo,evo dokaz! Ostale so ble narete v lon?kih,zato so ble tudi lep?e oblike,samo tistih nimam slikanih. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
nisde Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 Pa sj to ni res. ?e sedmi dan zaporedoma sm se zbudu ob pol 4 in pol ne morm nazaj zaspat. To po?as ni ve? zanimiv Treba mal u zdravstveni dom da me mal na aparature prklopjo ?e par let mam motnje spanca pa se ?e nism spravu it ke, bravo jst POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Sishi Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 Pa sj to ni res. ?e sedmi dan zaporedoma sm se zbudu ob pol 4 in pol ne morm nazaj zaspat. To po?as ni ve? zanimiv Treba mal u zdravstveni dom da me mal na aparature prklopjo ?e par let mam motnje spanca pa se ?e nism spravu it ke, bravo jst Evo jaz tudi danes ob pol 4 ne morem ve? spat u?eri sem mel vro?ino pa sem cel dan prele?al... Sex, V6 and Rock 'N' Roll
nisde Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 Tole s spancem je katastrofa, moram si dormeo kupt POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
YavarYe X6V6 Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 Ga ?e mamo, sam pol je pa druga jeba ker se ti ne da ve? vstat. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
daSKAn Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 Tut jest se zadnje cajte bol zmatran zbudim, kot spocit. Za?ne se mi tam okol 4-ih potem se pa premetavam ke do 7-ih. Skor usak jutr sem, ko da bi mi jih kdo nadeval ?ez no?. Teorija: na?e mo?gani nas pozdavestno terajo, da se ?imprej skopljemo iz postelje v na?e mazde, kjer se najbolje po?utimo..?
Allyssa Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 Allyssa a si tolk dobro torto spekla da ti jo pecica ni pustila vn iz sebe aja kako so ti salcke ratale? za tortico oz. krostato po moje mor? pa pra?at jedce men je bla dobra za "?al?ke" pa re?mo, da sm po?tudirala kje se loh zaplete,...... in bojo nasledni? bol?e NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 Tut jest se zadnje cajte bol zmatran zbudim, kot spocit. Za?ne se mi tam okol 4-ih potem se pa premetavam ke do 7-ih. Skor usak jutr sem, ko da bi mi jih kdo nadeval ?ez no?. Teorija: na?e mo?gani nas pozdavestno terajo, da se ?imprej skopljemo iz postelje v na?e mazde, kjer se najbolje po?utimo..? LOL samo nisde nima mazde
nisde Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 Valda, Hyundai zakon, DRIVE YOUR WAY Zato pa n? ne spim, skoz bi se vozu POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 29. januar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2008 Sm dons ?ist brez volje, use me ?ivcira pa ful nimam potrpljenja! :ne vem: Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 Valda, Hyundai zakon, DRIVE YOUR WAY Zato pa n? ne spim, skoz bi se vozu Predusem to Sej ve? da sm mogu komentirat http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
RebroRX8 Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 Leva stran hrbta me trze za popizdt, sm se neki pretegnu ocitno Tko je to ko mors kante nafte dvigovat pa u kompaktor tankat
Ciko boy Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 fiuuu... u tej temi bi pa lahka velik govoril hehe men gre use na podn kar sm se kdaj matru je ?lo v k.... najslab? pr usem je pa to da me je zapustila edina ljubezen MOJA MAZDIKA pa sej ?e pridejo nazaj cajti ko se bom pobral nazaj pa se bom na novo zalubu v ?e eno MAZDIKO no... oky se vem da ?e po?as te?im sej se ga grem zle :mi pijemoo: VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
blindek Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 odgovorte mi v temi kjer spra?ujem o mazdi 6
zemir Napisano 29. januar, 2008 Prijavi Napisano 29. januar, 2008 fiuuu... u tej temi bi pa lahka velik govoril hehemen gre use na podn kar sm se kdaj matru je ?lo v k....najslab? pr usem je pa to da me je zapustila edina ljubezen MOJA MAZDIKApa sej ?e pridejo nazaj cajti ko se bom pobral nazaj pa se bom na novo zalubu v ?e eno MAZDIKOno... oky se vem da ?e po?as te?im sej se ga grem zle :mi pijemoo: Kaj je pa bilo da te je zapustila? :ne vem: http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo