Skoči na vsebino

Pojamrajte no malo, ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

:(

Zaj sn pa najebal.....bom mogo na roke me?at! :P:D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

• Odgovori 1,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Ja,v?asih te tudi slu?ba lahko re?i. :P

Ti?a vun!!

Napisano

pa ?e v shopping ti ne bo treba it,..matr,..dons je zihr tvoj sre?n dan :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ammm,ne bi glih reko no. <_< ?e bi bil moj sre?en dan,ne bi rabo it na ?iht,pa ti ne bi rabla it na ?iht,pa bi bla zaj lepo oba doma v postli! :D

Ti?a vun!!

Napisano

Ne da se mi it popoldne delat! :(:angry:

Ti?a vun!!

Napisano

?e malo,pa bomo zaklu?li,da je delo ena brezvezna obveza v na?em lajfu! :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Jest pa ?e zdej ne vem, na ker fax bi ?la.. :( S tem da 29.2. izpolnjujemo prijave.. Aaaaaa!

No dobr, sej mam ?e 14 dni ?asa :D

Napisano

U?er sm na lastnem vouku izkusu, kok resno so vzel svojo slu?bo :policaj: na Jel?anah, to je blo pa noro, sm moru it vn iz vouka, pa prtla?nik, pa kr neki mi je premetavu robo, pa gospodi?no opazvou! <_<:hohoho:

Par urc kasnej pa isto, v malo manj?i meri, pol pa ?e jasno k mam totaln svinjak zadi, pa navrh usega rokavice in ?elado, pa spet vpra?anje, ?e se grem pretepat s Hrvati al kva! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Jest pa ?e zdej ne vem, na ker fax bi ?la.. :( S tem da 29.2. izpolnjujemo prijave.. Aaaaaa!

No dobr, sej mam ?e 14 dni ?asa :D

Pejt za ?tromarko, teh primanjkuje :P

Napisano

U?er sm na lastnem vouku izkusu, kok resno so vzel svojo slu?bo :policaj: na Jel?anah, to je blo pa noro, sm moru it vn iz vouka, pa prtla?nik, pa kr neki mi je premetavu robo, pa gospodi?no opazvou! <_<:hohoho:

Par urc kasnej pa isto, v malo manj?i meri, pol pa ?e jasno k mam totaln svinjak zadi, pa navrh usega rokavice in ?elado, pa spet vpra?anje, ?e se grem pretepat s Hrvati al kva! <_<:hohoho:

eee Borut, vid? ?e bi se za sosednji prehod odlo?il bi lahko namesto vsega tega kak?no rekla ;)

Napisano

Fant, se prav si na Starodu, al kako, da vem za drugi?? :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Pejt za ?tromarko, teh primanjkuje :P

Sem pa definitivno ne grem. Me ?e zdej strese, sam da pomislm na to :D

Napisano

Sem pa definitivno ne grem. Me ?e zdej strese, sam da pomislm na to :D

pejt na strojnistvo...

kot punca (edina) bos najlazje naredila (ker ti bojo fantje pomagali za mal pozornosti)

perspektive je pa kar dost potem...

lahko bi izbrala smer letalstvo pa si pol pilotka :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

pejt na strojnistvo...

kot punca (edina) bos najlazje naredila (ker ti bojo fantje pomagali za mal pozornosti)

perspektive je pa kar dost potem...

lahko bi izbrala smer letalstvo pa si pol pilotka :)

Pozabil si omenit,da strojni?tvo ni glih tako,da ga naredi? z levo roko. :P Je kar zahteven...

Napisano

Pozabil si omenit,da strojni?tvo ni glih tako,da ga naredi? z levo roko. :P Je kar zahteven...

ja to sem kar na lastni kozi ugotovil :vskalo:

sam kot punca ji bo lazje (beri: fantje se bojo tepli zanjo in ji bojo naredili vse domace naloge, projekte, seminarje, itd itd :) )

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ja to sem kar na lastni kozi ugotovil :vskalo:

sam kot punca ji bo lazje (beri: fantje se bojo tepli zanjo in ji bojo naredili vse domace naloge, projekte, seminarje, itd itd :) )

Ja,tudi sam sem se martral z strojni?tvom. :D Samo,nismo imeli nobene punce vrazredu...je bila pa v sosednjem in je bila res,kot ti pravi?-cesarica. ;)

Napisano

Se prav mo?ki bi pa rabu it pol na kero ?olo, na k?no ?iviljsko al kej tacga, da bi biu bla?en med deklinam? :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Se prav mo?ki bi pa rabu it pol na kero ?olo, na k?no ?iviljsko al kej tacga, da bi biu bla?en med deklinam? :ne vem: :hohoho:

Sam taki ki grejo na ?iviljsko, si ponavadi nimajo kej pomagat z deklinami :P:o

Napisano

Kaka teletina se voz po cestah, mal prej pred trgovino na velkem parkingu se mav pelem, pa dam pol use smerokaze, pa ?akam deklino da uleti u voz, no in se en zadi naserje, pa najprej ful blenda, pa mu ka?m da naj gre mim, da ma placa tok da bi loh ?lepar ne sam mim pelu ampak obrnu mim mene, pa mi za?ne piskat, pa sm ga sam poslou direkt u pićko materino, ker druga? itak ni zastopu! :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

..., pa sm ga sam poslou direkt u pićko materino, ker druga? itak ni zastopu! :D

to mi deli :rispekt::hohoho: eni res mislijo da vozjo hummerje, sploh uni z kakimi suzuki swifti... :P

If in doubt, flat out... 

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Po moje je mišljeno na prodajalca gum,ker eni obračunajo eko takso  eni ne.Taksa pa je okoli 2 eura, osvisno od dimenzije pnevmatike
    • Ja, tale Stanley je res bolj "kar nekaj". Ko želiš do podrobnejših informacij, se zaustavi, da ne govorim, kako je s servisi po Sloveniji - jih ni. V Grosupljem jih prodaja AdriaProfix (za ceno x 2 italijanskih trgovin), in še to določene modele in tudi servisira samo "svoje". Serija Fatmax naj bi bila malenkost boljša (črna ... lepša) od običajnih Stanley (rumenih).    "Zanimvo" je že to, da so na slikah mojega modela, po različnih spletnih trgovinah (tudi, kjer sem kupil), različne izpeljanke tega modela (različna sprednja noga, različen odvod kondenza, tako po ventilu kot po lokaciji ventila, različna pritrditev ročke, različen varnostni ventil, ... itd. Nekaj nametano skupaj.   Priključni kabel je pa še krajši od Interdiskontovega kompresorja - samo dobrih 120 cm!  Pipca za kondenz ni na dnu, ampak malo višje - kateri model (ki ne ve, da voda teče vedno le navzdol) se je spomnil tako dobre rešitve??? In kako naj sedaj nagnem kompresor, da odtočim kondenz? Na eno nogo in lovim "vaservago" na višini ventila  ...   Ampak zaenkrat dela (pri meni bo mogoče delal skupaj pol ure v celem letu), važno mi je, da ne raznese posode, ker 10 barov ni več hec.            
    • Prejle sem bil s kolesom v bike centru v KP. Ugotovila sva, da obroči so tubeless ready, plašči pa ne.  Tako, da  bomo spredaj montirali  maxxis minion DHF Maxx grip, , zadaj pa maxxis minion DHR 2.Pa bo mir.   
    • To je bilo prejšnji teden, v sredo. V četrtek sem dal gor zimske.  Ta teden se moram zmenit še, da vržemo na 6-ko Vredestein-ke. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.