Grega_ Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Jah, sem se odlo?u da bom eni f-ki ?ajbo sunu pono?
Mally Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Saj ni te?ko...sam mal rukne?, pa jo ma?...v 1000 ko??kih, pa sestavla? pol puzle Mister polizman...go get a DONUT!!!
icewoman12 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Jamram...ker me je en mal strah, ?e bo vredu na moji lubici -35mm in 205 50 16.....?? Icewoman is here!
Grega_ Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Jamram...ker me je en mal strah, ?e bo vredu na moji lubici -35mm in 205 50 16.....?? ..bo bo
ReDevil Napisano 6. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Ledenka, nima? kej jamrat, bo ko ?us! Dobrodo?li na forumu!
icewoman12 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Matel, mam ?e vse doma v gara?i...pa toti sneg jebe! Jao Icewoman is here!
ice Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 pa ti to sama sravbas? smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
icewoman12 Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Organizacija je vse moja, ja...Nisem ?la recimo k Fazerju (prve ko mi pade na pamet) pa rekla, da ho?em to pa to pa to... Sama nabavla felne pa gume, zdaj ?e fedre... Monta?o le-teh bom seveda prepustla strokovnjakom zarad homolomo itd. Ideje so moje (jih je ?e malo morje)...za realizacijo pa v?asih prisko?i na pomo? kak prijatelj ali znanec Ko vse porihtam bom lubico predstavla v galeriji (in tudi, upam, na kak?nem sre?anju) in tam napisala podrobno kako pa kaj Icewoman is here!
Catya Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 moj 13 letni ma?kon ma ma?jo levkozo...in zaj me prpa stiska, da je mogo?e nimata ?e ostali 2 ma?konki...ena je samo pol leta stara sux! The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
LabiGT Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 beda... da se jaz pojamram: jutri grem 5-tic in zadnjic na akupunkturo...v ponedeljek pa nazaj v sluzbo... ta hrbet me je stal 310eur in 2 tedna lezacki (edina izjema je bil sobotni mazda meet ) It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Catya Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 beda...da se jaz pojamram: jutri grem 5-tic in zadnjic na akupunkturo...v ponedeljek pa nazaj v sluzbo...ta hrbet me je stal 310eur in 2 tedna lezacki (edina izjema je bil sobotni mazda meet ) joj.......fajn se zrihtaj, ?e pa ?e kdaj zagrabi pa ?imprej kako Tajko na hrbet!! (mislm, da hodi po hrbtu, da ne bo pomote.... ) The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Boss Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Hehe Catya... si se ?e nalezla seksualnoeroti?ne klime, ki veje na tem forumu... Tajko na hrbet pa bo prec bolj? Labi, ?e to ne pomaga pol pa res zelo boli al si pa peder
uklopko Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 Hehe Catya... si se ?e nalezla seksualnoeroti?ne klime, ki veje na tem forumu... Tajko na hrbet pa bo prec bolj? Labi, ?e to ne pomaga pol pa res zelo boli al si pa peder Jaoooo jaoooo 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOJČ Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 Kak?na Tajka... Brez veze. Vro?i medo je tudi maser... Je pa res, da od licence naprej bolj prakticira ?ensko sprostitveno masa?o... Hehe Catya... si se ?e nalezla seksualnoeroti?ne klime, ki veje na tem forumu... Tajko na hrbet pa bo prec bolj? Labi, ?e to ne pomaga pol pa res zelo boli al si pa peder O kak?ni seksualnoeroti?ni klimi, ki veje na tem forumu pa ti govori? Boss??? Jaz ni? ne zaznavam... Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 O kak?ni seksualnoeroti?ni klimi, ki veje na tem forumu pa ti govori? Boss??? Jaz ni? ne zaznavam... ti jo ustvarja?? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 ti jo ustvarja?? Ne bom ve?... Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 sej ti verjamemo ja NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 7. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2008 U?eri sm se vozu z LPP zelencem, ?t. 19, ker pacjent za volanom, skoz gas - bremza, po par km (iz Centra do Toma?evga) sm mislu da bom bruhu in znoru obenem, mislm kera vo?nja! Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 U?eri sm se vozu z LPP zelencem, ?t. 19, ker pacjent za volanom, skoz gas - bremza, po par km (iz Centra do Toma?evga) sm mislu da bom bruhu in znoru obenem, mislm kera vo?nja! ..mogo?e je mislu da drva vozi :ne vem:
ReDevil Napisano 7. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2008 ?e je pa tko - bi ga pa z veselom z enim krepkim polenom po pesi! Dobrodo?li na forumu!
Grega_ Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 ?e je bil ?ofer norec je bilo smeha in adrenalina na liniji ki pelje po Zalo?ki, tam pred bolnicami kjer so tra?nice. In ?e se ?e spomnite, tistih starih dolgih busov, ki je imel 4 mala vrata in ?e si ?el ?isto do konca nazaj si moral stopiti cca. 20-25cm ni?je. In ko je ?oufi 50 km/h prtegnu ?ez tiste tra?nice in bus ni bil ?ist poln te je prav mal v luft vrgl To so ble komedije, ?oufi pa sam ?pura naprej.
Catya Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 Hehe Catya... si se ?e nalezla seksualnoeroti?ne klime, ki veje na tem forumu... Tajko na hrbet pa bo prec bolj? Labi, ?e to ne pomaga pol pa res zelo boli al si pa peder ?korpijonke, sploh dvojne se ne rabimo ni? nalest...kve?jem ?e zadr?ujem se kdaj kar je zdravo ne more ?kodit...to je nekak kar res ane The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
poky Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 He he,je res ne............sn tudi sam ?korpijon! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 7. marec, 2008 Prijavi Napisano 7. marec, 2008 He he,je res ne............sn tudi sam ?korpijon! Me too http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo