YavarYe X6V6 Napisano 23. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 23. marec, 2008 preveri zavorno tekocino Sej se boste navadl. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 25. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Sm preveru tnx, res jo je mal! Bi pa mal pojamru, da so se ?rni oblaki strnili nad na? hokej, kera mora, o?itno morajo bit pa? Avstrijci prvaki, za vsako ceno, na vsak na?in! :ne vem: Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Zdele mi kolega na vouku menja hladilnik, pa termostat, pa ko je zadeva bla sestavljena, je ?lo ?ist vse narobe, najprej prazn akumulator, zdej mi pa voda kar nekje sred motorja ven te?e, ventilator pa se sploh no?e vklopit! Strokovnjak ni kej. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Dons ta tork je k pondelk, use gre narobe.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 25. marec, 2008 Avtor Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Se strinjam, ?isto pravi pondelk z rodovnikom, katastrofa, no edina morala je to, da je iz tega pondelka, pa jutr ?e kr sreda! Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 25. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2008 Sam res, tot pondelk (tork) je bil pa za crknt, jao!!! Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 Kaj se spet dogaja na cestah, polna luna?? V?eraj pred mano, ata v 323f-ki (tiste ki so letnik 99-naprej), verjetno gledal semafor za pe?ce in na polno zabremzal na zeleni lu?i in ustavil :ne vem: ,danes zjutraj grem na ?iht, sem bil na prednostni ceti in me ?isto lagano sportski izsili neka gospa da sem ?lajfal na polno, malce dvigne roko kao sorry, zadaj v njenemu avtu pa otrok cca. 2 leti star :ne vem: , pridem skoraj na ?iht in neka gospodi?na parkira na robniku, nasproti mi je ?el avto in ona lagano odpre vrata do konca ne da bi pogledala, tako da sem spet ?lajfal na polno da ji nebi tista vrata skupi z njo snel. :ne vem: Katastrofa. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 Kaj se spet dogaja na cestah, polna luna??V?eraj pred mano, ata v 323f-ki (tiste ki so letnik 99-naprej), verjetno gledal semafor za pe?ce in na polno zabremzal na zeleni lu?i in ustavil :ne vem: ,danes zjutraj grem na ?iht, sem bil na prednostni ceti in me ?isto lagano sportski izsili neka gospa da sem ?lajfal na polno, malce dvigne roko kao sorry, zadaj v njenemu avtu pa otrok cca. 2 leti star :ne vem: , pridem skoraj na ?iht in neka gospodi?na parkira na robniku, nasproti mi je ?el avto in ona lagano odpre vrata do konca ne da bi pogledala, tako da sem spet ?lajfal na polno da ji nebi tista vrata skupi z njo snel. :ne vem: Katastrofa. Ti si pa v kratkem dobro gume zradiral... Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 UUU... jaz sem pa mislil, da se to zadnjih 10 dni sam men dogaja. Danes sem prvi? v zadnjih desetih dneh pri?el v slu?bo pravo?asno in da na Dolenjski AC ni bilo nobenega karambola. Le kaj je s tem folkom, v?eri je en pijan kamionar naredil nesre?o in zaprl vi?njegorski klanec... ljudje so ?akali tudi po tri ure v zastoju. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 UUU... jaz sem pa mislil, da se to zadnjih 10 dni sam men dogaja. Danes sem prvi? v zadnjih desetih dneh pri?el v slu?bo pravo?asno in da na Dolenjski AC ni bilo nobenega karambola. Le kaj je s tem folkom, v?eri je en pijan kamionar naredil nesre?o in zaprl vi?njegorski klanec... ljudje so ?akali tudi po tri ure v zastoju. ?e dobr da nimam ve? punce z posavja. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 27. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. marec, 2008 Kaj se spet dogaja na cestah, polna luna??V?eraj pred mano, ata v 323f-ki (tiste ki so letnik 99-naprej), verjetno gledal semafor za pe?ce in na polno zabremzal na zeleni lu?i in ustavil :ne vem: ,danes zjutraj grem na ?iht, sem bil na prednostni ceti in me ?isto lagano sportski izsili neka gospa da sem ?lajfal na polno, malce dvigne roko kao sorry, zadaj v njenemu avtu pa otrok cca. 2 leti star :ne vem: , pridem skoraj na ?iht in neka gospodi?na parkira na robniku, nasproti mi je ?el avto in ona lagano odpre vrata do konca ne da bi pogledala, tako da sem spet ?lajfal na polno da ji nebi tista vrata skupi z njo snel. :ne vem: Katastrofa. zaradi takih zadev ki so zadnje ?ase vse bolj pogoste na na?ih cestah in ponorelega vremena skoraj ne mine dan da me nebi zamikalo da bi si nabavil kaj takega: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1837958 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 Jamram, jamram, jamram...!!!! Madmax...pa plug mor? pol spredi gor dat...mislim, da je premal blindiran tale na sliki Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 auuuuuuuuuu NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 auuuuuuuuuu Kaj pa ti javska?????? Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 Me?ala je maso za torto, pa je prste dala tam, kot ni treba... Allyssssaa...tiste dve pal?ke na mikserju, ki se vrtijo...ne prstkov notr devat, ?eprov izgleda zanimivo!!! Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 moj super oh in sploh mikser ma samo eno metlco NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 moj super oh in sploh mikser ma samo eno metlco hvala bogu It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 pa bemu,..kje me folk najde,..torta v obliki cveta?e kje folk ideje pobira NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 kaj pa feltne v obliki torte? to bi kar mela ne It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 neeeeeee,...feltne bom mela pa kr taprave NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 moj super oh in sploh mikser ma samo eno metlco Ena metlica nikoli ne preme?a tako dobro kot dve... Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 me?a me?a NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 me?a me?a Izgleda dobra makina! Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 sej tud je NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 28. marec, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2008 Ampak, jaz ?e vedno trdim, da... ena metlica nikoli ne preme?a tako dobro kot dve... Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo