Pojamrajte no malo, ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Je po njihovem mnenju med top tremi, ki so jih videli letos. Ampak niso pa videli vseh, da bi lahko po tvoje posplošil. No, saj, ti kar kupi tale QLED in naj ti dobro služi. Meni je vseeno, kakšno sliko ti gledaš. 😃
-
A n piše lepo, da je med top tremi tv v letu 24? Med vsemi? Dej, preberi še enkrat ves članek. Obstaja pa tudi en lušten pripomoček za pomoč - Google translate. 😉
-
Pojavila se mi je nova težava... Ko sem avto kupil je imel kar precej iztrošene zavore, tako diske kot ploščice, pa še treslo je ob zaviranju. Komplet diske in ploščice sem zamenjal na vseh štirih koncih. Kupil sem brembo robo. Vse je bilo super približno 3 mesece oz 2500km, potem pa je začelo spet tresti, tokrat še huje kot prej. Ugotovil sem, da je sprednji levi disk skrivljen. Vsa pesta in podvozje so v dobrem stanju, tako da je dejansko samo en sprednji disk kriv. Po pogovoru z kar nekaj mehaniki ter dobavitelji delov so vsi rekli, da je brembo zadnja leta kar slaba roba. Katere znamke diskov ter ploščic priporočate? S katerimi imate dobre izkušnje? Hvaprej hvala vsem!
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo