Alex Napisano 12. april, 2008 Prijavi Napisano 12. april, 2008 ?e parkrat bojo hrvatarji prebarvali mejne kamne pa bodo res meli samo ?est sosed Vendar ni? bat, dimsi rupsi bo po?iljal protestne note tako da we're safe! ...Ali pa bo referendum o njihovem vstopu v EU.
Boss Napisano 12. april, 2008 Prijavi Napisano 12. april, 2008 Vendar ni? bat, dimsi rupsi bo po?iljal protestne note tako da we're safe! Nasvet na?emu Dimsiju kako v praksi uporabiti protestno noto, kjer se od njega pri?akuje dolo?ena ostrina ? bodisi zato, ker je bila izzvana, bodisi zato, ker je tako ?elel. Zvi?ana ?estnajstinka bo svoje mesto na?la na izbranih dogodkih. Ima mo? ?okirati in obenem mo? sogovornika na hitro preglasiti ali mu celo zapreti usta. A pazite g. Rupsi! Uporabljajte jo zmerno in ? ?e je le mogo?e ? prvi. Pa ?e grafi?na podoba te protestne note, da bo vsaj videl kako zgleda.
Alex Napisano 12. april, 2008 Prijavi Napisano 12. april, 2008 Nasvet na?emu Dimsiju kako v praksi uporabiti protestno noto, kjer se od njega pri?akuje dolo?ena ostrina ? bodisi zato, ker je bila izzvana, bodisi zato, ker je tako ?elel. Zvi?ana ?estnajstinka bo svoje mesto na?la na izbranih dogodkih. Ima mo? ?okirati in obenem mo? sogovornika na hitro preglasiti ali mu celo zapreti usta. A pazite g. Rupsi! Uporabljajte jo zmerno in ? ?e je le mogo?e ? prvi. Pa ?e grafi?na podoba te protestne note, da bo vsaj videl kako zgleda.
madmax Napisano 12. april, 2008 Prijavi Napisano 12. april, 2008 Nasvet na?emu Dimsiju kako v praksi uporabiti protestno noto, kjer se od njega pri?akuje dolo?ena ostrina ? bodisi zato, ker je bila izzvana, bodisi zato, ker je tako ?elel. Zvi?ana ?estnajstinka bo svoje mesto na?la na izbranih dogodkih. Ima mo? ?okirati in obenem mo? sogovornika na hitro preglasiti ali mu celo zapreti usta. A pazite g. Rupsi! Uporabljajte jo zmerno in ? ?e je le mogo?e ? prvi. LoL
icewoman12 Napisano 12. april, 2008 Prijavi Napisano 12. april, 2008 Zakaj mi noben ni povedal da aluminij pa sekundno lepilo ne gresta skup?? Bemti Icewoman is here!
ice Napisano 12. april, 2008 Prijavi Napisano 12. april, 2008 ja kaj si pa pocela? smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
LabiGT Napisano 12. april, 2008 Prijavi Napisano 12. april, 2008 Zakaj mi noben ni povedal da aluminij pa sekundno lepilo ne gresta skup?? Bemti Ej aluminij pa sekundno lepilo ne gresta skup It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 Zakaj mi noben ni povedal da aluminij pa sekundno lepilo ne gresta skup?? Bemti kaj pa ti dela? z aluminijem in sekund limom If in doubt, flat out...
icewoman12 Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 Ne pra?ajte... pa sn lepo prosla koga z izku?njami, da bi mi pomagal (tahoringi) Icewoman is here!
ice Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 zdele bom pa mal pojamrov namest fotra: res da je fotrova krivda, ampak je po policajevem profi mnenju je sposobn reno 19 1.4(tist ki je vanj prletu) v 30m pospest iz 50 na 90 na mokri cesti smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Sishi Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 Ne pra?ajte... pa sn lepo prosla koga z izku?njami, da bi mi pomagal (tahoringi) Pa sej se samo polo?ijo not, ne rabi? jih lepit Sex, V6 and Rock 'N' Roll
icewoman12 Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 bli so preozki in so mi skoz vn padali (ta mala dva), pa to kr 1cm preozki Icewoman is here!
Boss Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 zdele bom pa mal pojamrov namest fotra: res da je fotrova krivda,ampak je po policajevem profi mnenju je sposobn reno 19 1.4(tist ki je vanj prletu) v 30m pospest iz 50 na 90 na mokri cesti tole pa ni lepo - a je s fotrom vse OK? Ampak a tole se bo sploh spla?alo popravljat saj je prag po?teno zamaknjen in posledi?no je verjetno cel avto zdaj v vinkel?
ice Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 s fotrom je ok. tis k je v fotra prletu ma pa busko. popravila je cca 2000? + kazn. ostal avto je/naj bi bil naravnost ker se do doma prpelov(1 km) normaln pa tud polcaj ni zahtevov da se ga odpele z vleko. on pa misl to popravlat. na njegovmu mestu nebi popravlov. jest bi prodav in si kupu mazdo. samo on prav da japonc se ni naredu avta smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
qwerty Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 s fotrom je ok. tis k je v fotra prletu ma pa busko. popravila je cca 2000? + kazn. ostal avto je/naj bi bil naravnost ker se do doma prpelov(1 km) normaln pa tud polcaj ni zahtevov da se ga odpele z vleko. on pa misl to popravlat. na njegovmu mestu nebi popravlov. jest bi prodav in si kupu mazdo. samo on prav da japonc se ni naredu avtahehe If in doubt, flat out...
Catya Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 jao....dobr, da je z o?kom vse ok... jest pa moram pojamrat, da nimam dovolj naravne svetlobe v moji stre?ni sobi in sem hotla skoz steno naredit luknjo (oken?i?), da bi iz predsobe svetloba notr pr?la, pa mami totalno ne podpira ideje. kaj naj narrdimmm!?! The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Boss Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 s fotrom je ok. tis k je v fotra prletu ma pa busko. popravila je cca 2000? + kazn. ostal avto je/naj bi bil naravnost ker se do doma prpelov(1 km) normaln pa tud polcaj ni zahtevov da se ga odpele z vleko. on pa misl to popravlat. na njegovmu mestu nebi popravlov. jest bi prodav in si kupu mazdo. samo on prav da japonc se ni naredu avta A ko je vozil do doma mu je na ravni cesti kaj volan stal postrani? ?e mu je potem je avto verjetno zvit in ?e ga ne bo dal ravnati bo skoz vozil tako malo bolj postrani - po pasje (zadnja kolesa ne bodo to?no sledila sledem, ki jih pu??ajo prednja). ?e pa je narejen tako kot recimo Hyundai Lantra potem pa ni nobenih skrbi saj stranski prag ni toliko pomemben za strukturno trdnost saj to nalogo opravlja notranji nosilni profil. V takem primeru bo treba samo dobiti ta del - se pravi prag in srednji stebri?ek in seveda obojna vrata pa bo avto ready to go.
ice Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 @catya moznost #1: ne sprasuj pa nared moznost #2: kupi zarnico ki imitira devno svetlobo moznost #3: prekruto da bi napisal @boss ne vem to je opel vectra b 1999 se bo ze odlocu kukr mu bo pasal smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
nisde Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 Hyundai zakon POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jstdoma Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 Dons sm neki hodu okrog avta, in kwa opazm: eden mi je hotu v avto udret - pa sploh ne vem kdaj!Na sovoznikovi stran je po?kodovana "kljuka"! Sej ni velik je pa barva okru?ena.
Marko_mx-3 Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 Zgleda da je to hotel en vlomit, ki se ne spozna preve? na vlamljanje
zemir Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 Mogo?e pa je gdo falil klju?avnico in zadel pod kljuko http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
qwerty Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 ka je hotel kljuko stran ?temat mater je folk inovativn kmal bojo za?el ?ez ?ibedahe (?e ?e ne) not lezt If in doubt, flat out...
Boss Napisano 13. april, 2008 Prijavi Napisano 13. april, 2008 Hyundai zakon Kar se tega ti?e, definitivno da ....
BOJČ Napisano 16. april, 2008 Prijavi Napisano 16. april, 2008 jao....dobr, da je z o?kom vse ok... jest pa moram pojamrat, da nimam dovolj naravne svetlobe v moji stre?ni sobiin sem hotla skoz steno naredit luknjo (oken?i?), da bi iz predsobe svetloba notr pr?la, pa mami totalnone podpira ideje. kaj naj narrdimmm!?! Obstajajo posebne svetlobne cevi, ki ti preko le? dovajajo dnevno svetlobo, kako bi bilo pri tebi to izvedljivoi pa ne vem. Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo