Pojamrajte no malo, ...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Jaz sem pa ful vesel, da podjetje služi na naivnih pa potem vseeno dela fantastične avte kot je MX-5, pa četudi z malo izgube 😎
-
Kje to piše? Tole pri Mazdinih servisih diši po tem, da je važna tudi barva kože, narodnost, verska pripadnost, politična usmeritev, spolna usmerjenost ... in morda še kaj. Torej, kje so zapisana pravila glede menjave motorčkov - sem spraševal že Mazdo Slovenija, pa nisem dobil odgovora. In kaj ima stvarna napaka teh motorčkov veze z rednimi servisi pri njih?
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Meni so všeč katerakoli področja v Slo. Pod pogojem seveda, da so vinorodna. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Nič nimam proti temu, da ljudje vozijo SUV če so jim všeč. Je pač nateg stoletja - nekaj več kg pleha nekaj večji čelni presek.. pa je izplen proizvajalcev, predvsem pa kapitalistov mnogo večji. Večji izplen je posledica debelih laži o udobnejši in varnejši vožnji. V zgodovini ni bilo še nikoli vloženega toliko denarja v reklamiranje določenega segmenta prevoznih sredstev kot je bilo za SUV. Če bi toliko denarje vložili v reklamiranje azijskih rikš, bi se vsi vozili z njimi. Kar me moti, je to, da so na račun SUV gajbic prenehali proizvajati prave avtomobile.
-
Priporočeno sporočilo