Sishi Napisano 16. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2008 jest pa moram pojamrat, da nimam dovolj naravne svetlobe v moji stre?ni sobiin sem hotla skoz steno naredit luknjo (oken?i?), da bi iz predsobe svetloba notr pr?la, pa mami totalnone podpira ideje. kaj naj narrdimmm!?! Svetlobnik Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 17. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 17. april, 2008 Tole vreme, se misli ?e enkat zrihtat, al bo ?e en cajt takole? :ne vem: Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 17. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 17. april, 2008 Tole vreme, se misli ?e enkat zrihtat, al bo ?e en cajt takole? :ne vem: april je vedno tak If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 17. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 17. april, 2008 april je vedno tak Dolgoletne izku?nje?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 17. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 17. april, 2008 Poky LOLI? POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 Dolgoletne izku?nje?? vem v kakem vremenu sm mel rojstni dan lani gremo na pico na lep brez obla?ka dan, pogledamo ?ez pol ure vn je blo vse ?rn, letimo dam pa nas na pol poti naurja dobi beda je toti vreme aja ?e 5 dni pa sm 17 If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 jao....dobr, da je z o?kom vse ok... jest pa moram pojamrat, da nimam dovolj naravne svetlobe v moji stre?ni sobiin sem hotla skoz steno naredit luknjo (oken?i?), da bi iz predsobe svetloba notr pr?la, pa mami totalnone podpira ideje. kaj naj narrdimmm!?! Evo Cat, na tole sem mislil: www.solatube.si Prodaja: Kalcer, Trzin Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 to pa blizu mene prodajajo Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 Obeta se mi delovni vikend! :ne vem: Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 Jst pa sam 3 sobote u mescu delam :mi pijemoo: Bo bol? neko? POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 Jst pa sam 3 sobote u mescu delam :mi pijemoo: Bo bol? neko? Bod sre?en da sam tri, ?e se bo? preve? pizdil jih bo? delal 5 pa ?etud bo mesec imel samo 4 sobote... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 Bod sre?en da sam tri, ?e se bo? preve? pizdil jih bo? delal 5 pa ?etud bo mesec imel samo 4 sobote... Ja,se bodo na?i vrli "voditelji" ?e spomnili, kako bi to lahko "skonstruirali"... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Catya Napisano 18. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2008 Obstajajo posebne svetlobne cevi, ki ti preko le? dovajajo dnevno svetlobo, kako bi bilo pri tebi to izvedljivoi pa ne vem. ufff Boj? hvala za link, zgleda super... sam ne pride preve? v po?tev, ker je na? fotr ?e iz kamene dobe in se ne smemo s streho zajebavat....pa ?e cene so pomoje mal prehude za trenutno ?tudentski ?epp ve kdo kako se kaj gibajo? nimajo cenika na strani...n?, zaenkrat se z ?arnicami tola?im, to je to...itak bo kmalu son?ek...potem pa ven u?it The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 19. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2008 U?eri mela maturanca. Blo super! Dons sem pa ?ist zaspana, pa pomoje mam brezalkoholnega ma?ka :/ Pa tak lep dan je... No zdej se grem pa probat dat iz piđame pa ven Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 19. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2008 U?eri mela maturanca. Blo super!Dons sem pa ?ist zaspana, pa pomoje mam brezalkoholnega ma?ka :/Pa tak lep dan je... No zdej se grem pa probat dat iz piđame pa ven If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 19. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2008 Moram pojamrat da so me dans nanju?il da sm delu 12 ur,m hotl so da ?e jutr, ampak Denis se ne da Tko da sm clo frej nedeljo, ?ez dve uri bom pa itak pijn tko da je useen al bi delu al ne k itak nam mislu na to :mi pijemoo: POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 20. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 20. april, 2008 Po?la cevka za olje od servo sklopke... Ima kdo? Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 20. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 20. april, 2008 Dokler se ne zlomi glavna gred, odlomi ojnico, obenem po?i bat je ?e ok. Smo ravno prejle ugotovili pri enem zakaj je motor zaribal. Je bilo kar zanimivo odkrivati najprej, da je sve?ka zvita spodaj. Potem, da je odkru?en bat. No in na koncu smo razdrli ?e karter in videli kako lepo je zadevo polomilo in da je luknja v karterju, ki se je prej ni videlo zaradi nosilca. Ampak to ni na mojem avtu, samo pri meni smo delali pa nepremi?nino imam sedaj ?e nekaj ?asa za bajto. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 Po?la cevka za olje od servo sklopke... Ima kdo? Tapos medvode, samo staro prnes sabo. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 jao,..ker tedn,..cel tedn mam predavanja do 8h zve?er, delam, 3 torte mam za nardit (oddat v petek - oblika cveta?e, sobota - knjiga, nedela - formula) tud v soboto delam, izpit mam nasledn tedn, pa ?e obiske mamo cel vikend,..+ tega da dol razbijajo kopalnico in je kaos ?e ne dobim frej 2 al pa 3 dni,..nimam pojma kako vse izvest NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 jao,..ker tedn,..cel tedn mam predavanja do 8h zve?er, delam, 3 torte mam za nardit (oddat v petek - oblika cveta?e, sobota - knjiga, nedela - formula) tud v soboto delam, izpit mam nasledn tedn, pa ?e obiske mamo cel vikend,..+ tega da dol razbijajo kopalnico in je kaos ?e ne dobim frej 2 al pa 3 dni,..nimam pojma kako vse izvest Res ka?in.Bi bilo dobro res dobit malo dopusta.Kot recimo jaz,ki sem cel teden na dopustu. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 Tale tedn bo doug ko sto matr, sploh ko sem totalno neu?akan in se veselim morja! Sicer je pa ?e tale pondeljk kot ka?e neskon?en, ura ne gre nikamor! :ne vem: Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 V?eri pral moje ma?ine... ...evo...pa ka...danes lepo ??ije iz oblakov. Dobr, da "tarde?" po?iva v gara?i. Je pa zelenka spet popikana!!! Grrrr!!! Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 Js tudi! Proklet de? Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 21. april, 2008 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2008 pr nam pa vidim MODRO nebo If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo