nisde Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 Aja, pol je bol? k sm mislu. Men je osebno slab? k POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Mally Napisano 18. maj, 2008 Prijavi Napisano 18. maj, 2008 De?...obla?no...mislim, da sm vse povedal...pokvarjeno ?e jutro. Mister polizman...go get a DONUT!!!
uklopko Napisano 18. maj, 2008 Prijavi Napisano 18. maj, 2008 Za nas ta pridne pa je to en velik + ker tako la?je pre?ivimo nedeljo ?e delamo 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Alex Napisano 18. maj, 2008 Prijavi Napisano 18. maj, 2008 Mi tukaj na obali pa smo ?e komaj ?akali malo de?ja-predvsem kmetje. So bile razpoke v zemlji debele ?e kot pest.Bo ta teden malo ?kropilo in pol bo mir...
uklopko Napisano 18. maj, 2008 Prijavi Napisano 18. maj, 2008 naj malo spomnem kok smo jamral da kar naprej ??ije (april) dej pa ?e ornk se ni za?elo poletje pa ?e s5 te?imo da je pa premalo de?ja Kok smo ?udni 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 Ve?ina ljudi (nas) je pa? takih, da nikoli ni v redu glede ?esarkoli! Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mally Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 Sonce sonce sonce naj bo...pa lepuh 35 v sen?ki ob koktejlu, pa pupe u bikinkah, pa masa?a, pa... Mister polizman...go get a DONUT!!!
Allyssa Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 Sonce sonce sonce naj bo...pa lepuh 35 v sen?ki ob koktejlu, pa pupe u bikinkah, pa masa?a, pa... budilka k naznani nov delovni dan,.. NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Mally Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 Na ?alost res... Mister polizman...go get a DONUT!!!
qwerty Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 jz se bom razjokal na levo u?ko slab?e vidim pa? pridem danes cel vesel k zdravnici da opravim pregled za izpit a kategorije in re?e da morem okolistu da ugotovi ali rabim o?ala upam da je v mejah normale,... bomo jutri videli kaj bo okulist povedal If in doubt, flat out...
Symon Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 Navadi se to je normalno. Jaz in Yavarye tudi slab?e vidiva na levo oko. Je pa pri meni lih pe v meji normale, ?eprav opa?am razliko ?e mal. Treba manj bit na forumu.
Allyssa Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 js tud slab? vidm na levo u?ko,.. NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 mazda?i mamo zarad radiacije levo fokico sfukano razlike pa ne opa?am, tko da upam da bodo dali OK za nadaljevanje izpita brez o?al If in doubt, flat out...
Symon Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 Lool a tudi ti Aly?? Nekaj bo na tem ja o radiaktivnosti potem... Mimogrede pojamral bi, da sem la?en od kar sem videl slike od Allyssinih tort ker so prave mojstrovine. Resni?no najlep?e!!
nisde Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 Jah, je grd ob?utk k je ?lovk brez o?al k slepa kura Trenutno je stanje 1.00, sam bo po?as spet treba menjat o?ala. Super, ?e 1,50 se bli?a POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 Jah, je grd ob?utk k je ?lovk brez o?al k slepa kura Trenutno je stanje 1.00, sam bo po?as spet treba menjat o?ala. Super, ?e 1,50 se bli?a ne ne mas vmesno stopnjo -1.25 (kt jaz) do 1.5 je dolga pot ajde pozdrav svim coravim It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 20. maj, 2008 Prijavi Napisano 20. maj, 2008 danes mam okulista po bom videl kaj bo rekel :ne vem: If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 20. maj, 2008 Prijavi Napisano 20. maj, 2008 preve? ra?unalnika pa traparij na njem ?elim ti da bo vse ql lp 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 20. maj, 2008 Prijavi Napisano 20. maj, 2008 danes mam okulista po bom videl kaj bo rekel :ne vem: Qwerty, pomoje bo rekel kaj v smislu, da bi ti bolje videl! Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 20. maj, 2008 Prijavi Napisano 20. maj, 2008 NE RABIM O?AL je v mejah normale in lahko nadaljujem izpit If in doubt, flat out...
Mally Napisano 21. maj, 2008 Prijavi Napisano 21. maj, 2008 Ne? se sekirat zarad o?al...js mam tud mal dioptrije, pa kaj pol. :ne vem: Pa ne rabim nobenih dokumentov spreminjat, ker je ?e vse v mejah, za ktere niso o?ala obvezna za vo?njo. Uporablam jih zarad vseh mogo?ih filtrov...proti ble??anju, polarizatorjev in nevem kaj sem ?e natrosu gori. Vo?nja pono?i, branje, ra?unalnik... Priporo?ljivo je ?e za v kino in tv...ma tam prehitr zaspim...tko da jih nimam gor. Ugotovitev optika, zakaj so u?ke tolk ob?utljive na spremembo svetlobe: O?i sem si pa pokvaru...ajde...itak... s "son?nimi" o?ali kupljenimi v trgovinah ala DM, itd...za 5000starih SITnih. Ful nategujejo folk z nevem UV za??ito, pa je samo nalepka gor. Zdele sem dobil pa celo certifikat. Sm dal pa za njih 150?. Mister polizman...go get a DONUT!!!
Z M A J Napisano 29. maj, 2008 Prijavi Napisano 29. maj, 2008 Katastrofa, gume menjam skor vsak dan kak?no, ne vem ali mi jih kdo spu??a, al pa je material ?e tko dotrajan! :ne vem: Lepa kot slika, na sliki pa traktor
poky Napisano 29. maj, 2008 Prijavi Napisano 29. maj, 2008 ?e ma? gume iz ?asa tvojega nicka,pol ni ?udno da so dotrajane ....... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Z M A J Napisano 29. maj, 2008 Prijavi Napisano 29. maj, 2008 Res ne vem ali v teh vro?ih dneh vse de?ve postajajo prave ma?ke ali pa name ?udno vpliva tole vro?e vreme zunej! :ne vem: Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo