Skoči na vsebino

Pojamrajte no malo, ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

kup? 2 al pa 3,..par let razlike,...ker ko en mr?ka ti ?e useen ostane en,..in la?ji preboli?,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

• Odgovori 1,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

kup? 2 al pa 3,..par let razlike,...ker ko en mr?ka ti ?e useen ostane en,..in la?ji preboli?,..

Hehe, najbolj? :D Sam pol bo pa moja postla ?e kar mal premejhna za nas vse.

Lej ene yorkije klik

Napisano

Tukaj. :D

Objavljena slika

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Matr ?akam avto ?e od petka, upam da danes kon?no bo. So moral ?e odbija? poli?ati ker je bil spraskan in servis narest. Sem hotel ?e da zadaj odstranijo napis Mazda 3 pa pravi da je napis nataknjen gor, a niso mogl samo nalimat znaka. :whatever:

Napisano

sej ga odstrani? pol okroglo nalepko ?ez, v barvi avta :D

..nalepko, duck tape je lih podobne barve :hohoho: ??Ma kak?ne nalepke,pa nisam ti ja neka sirotinja :hohoho: :hohoho:

Napisano

Meni je pa v?eraj en pacient na parkiri??u konkretno "poravnal" plo?evino z strani.

Potrebno bo namre? barvati sprednji blatnik + vrata. :angry: E viva prijazni vozniki na parkiri??ih...

Napisano

Smrdljiv ?entvi?ki predor, ?e zutri me je zagnojil (upo?asnil), sej sploh ni ve? vredno besed, kej tacga tut v Butalah ni mo?no! :whatever::rispekt::ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Hja, na avtocesti se je bliskal. Zdaj ne vem ali se je blsikal turistu, ki je letel mimo ene 160 ali meni, ki sem ?el okoli 140. Ni?, bom v pri?akovanju polo?nice... kej veste, koliko ?asa rabijo da jo po?ljejo?

Napisano

ra?unaj da ?e si ?el 140km/h pol da? +-5km/h in je kazn minimalna

If in doubt, flat out... 

Napisano

sedaj odvisno kdo je na sliki, ti ali turist, mislim da ?e sta oba gor jo zavr?ejo. Ker nevejo kdo je ?el res tolk. Koliko ?asa pa rabijo, da po?ljejo pa ne vem.

Napisano

Jest sem ?el zadnji? relacija Grosuplje-Ljubljana (na koncu viadukta je radar), hitrost to?no 130 km/h po ?tevcu in se je zabliskalo :whatever: sm si mislu kaj pa temu radarju ni jasn, ker prehiteval me ni nobeden.

Napisano

Jest sem ?el zadnji? relacija Grosuplje-Ljubljana (na koncu viadukta je radar), hitrost to?no 130 km/h po ?tevcu in se je zabliskalo :whatever: sm si mislu kaj pa temu radarju ni jasn, ker prehiteval me ni nobeden.

To?n ta radar. Sem dost siguren da je bil radar not, upam pa da se je le kaj od sonca obijalo.

Napisano

To?n ta radar. Sem dost siguren da je bil radar not, upam pa da se je le kaj od sonca obijalo.

..tam je radar notri ?e k?na 2 mesca, se vidi da je fle? notri (v zgornji luknji). Mogo?e se je pa tudi pri meni odbila svetloba, jasno mi ni blo ni?.

Napisano

najbol da se ?e 1x zapelje? d preveri? ?e je to res kar je blo :D:hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Bom pa sam popizdu, prokleta to?a, me je kr strah do avta, no do obeh, ki sta dons izjemoma oba v LJ, en v Stegnah, drug ?rnu?ah! <_< :ne vem: :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Bom pa sam popizdu, prokleta to?a, me je kr strah do avta, no do obeh, ki sta dons izjemoma oba v LJ, en v Stegnah, drug ?rnu?ah! <_< :ne vem: :whatever:

...v Stegnah je blo vse OK, tako da za tega se ti ni treba bat, delam jst ?ez cesto. V novih jar?ah je bila pa to?a, ?rnu?e pa niso lih preve? dale?. :ne vem:

Napisano

Nas je tut fino stouklo...

Na sre?o nam je ratal tamalo 323F pokrit s superduper tendo proti to?i. Zdej ji tut meteor ni? ne more :jupiii:

6ka je mrde mal ve?ji problem. Sam upam lahko, da smo pravo?asno tepihe gor zmetali :(

Napisano

V Meng?u pa zaj to?a,sicer z de?jem pa ne stra?no vlka,ampak.......jaz pa avtu zunaj. :(

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

U stegnah je blo use ql, ker tud sam tm delam. Grega, kje pa dela? u stegnah? Bi lah kdaj na kufe sko?l :bravo:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.