Skoči na vsebino

Pojamrajte no malo, ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

:(

Zaj sn pa najebal.....bom mogo na roke me?at! :P:D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

• Odgovori 1,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Ja,v?asih te tudi slu?ba lahko re?i. :P

Ti?a vun!!

Napisano

pa ?e v shopping ti ne bo treba it,..matr,..dons je zihr tvoj sre?n dan :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ammm,ne bi glih reko no. <_< ?e bi bil moj sre?en dan,ne bi rabo it na ?iht,pa ti ne bi rabla it na ?iht,pa bi bla zaj lepo oba doma v postli! :D

Ti?a vun!!

Napisano

Ne da se mi it popoldne delat! :(:angry:

Ti?a vun!!

Napisano

?e malo,pa bomo zaklu?li,da je delo ena brezvezna obveza v na?em lajfu! :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Jest pa ?e zdej ne vem, na ker fax bi ?la.. :( S tem da 29.2. izpolnjujemo prijave.. Aaaaaa!

No dobr, sej mam ?e 14 dni ?asa :D

Napisano

U?er sm na lastnem vouku izkusu, kok resno so vzel svojo slu?bo :policaj: na Jel?anah, to je blo pa noro, sm moru it vn iz vouka, pa prtla?nik, pa kr neki mi je premetavu robo, pa gospodi?no opazvou! <_<:hohoho:

Par urc kasnej pa isto, v malo manj?i meri, pol pa ?e jasno k mam totaln svinjak zadi, pa navrh usega rokavice in ?elado, pa spet vpra?anje, ?e se grem pretepat s Hrvati al kva! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

U?er sm na lastnem vouku izkusu, kok resno so vzel svojo slu?bo :policaj: na Jel?anah, to je blo pa noro, sm moru it vn iz vouka, pa prtla?nik, pa kr neki mi je premetavu robo, pa gospodi?no opazvou! <_<:hohoho:

Par urc kasnej pa isto, v malo manj?i meri, pol pa ?e jasno k mam totaln svinjak zadi, pa navrh usega rokavice in ?elado, pa spet vpra?anje, ?e se grem pretepat s Hrvati al kva! <_<:hohoho:

eee Borut, vid? ?e bi se za sosednji prehod odlo?il bi lahko namesto vsega tega kak?no rekla ;)

Napisano

Fant, se prav si na Starodu, al kako, da vem za drugi?? :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Pejt za ?tromarko, teh primanjkuje :P

Sem pa definitivno ne grem. Me ?e zdej strese, sam da pomislm na to :D

Napisano

Sem pa definitivno ne grem. Me ?e zdej strese, sam da pomislm na to :D

pejt na strojnistvo...

kot punca (edina) bos najlazje naredila (ker ti bojo fantje pomagali za mal pozornosti)

perspektive je pa kar dost potem...

lahko bi izbrala smer letalstvo pa si pol pilotka :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

pejt na strojnistvo...

kot punca (edina) bos najlazje naredila (ker ti bojo fantje pomagali za mal pozornosti)

perspektive je pa kar dost potem...

lahko bi izbrala smer letalstvo pa si pol pilotka :)

Pozabil si omenit,da strojni?tvo ni glih tako,da ga naredi? z levo roko. :P Je kar zahteven...

Napisano

Pozabil si omenit,da strojni?tvo ni glih tako,da ga naredi? z levo roko. :P Je kar zahteven...

ja to sem kar na lastni kozi ugotovil :vskalo:

sam kot punca ji bo lazje (beri: fantje se bojo tepli zanjo in ji bojo naredili vse domace naloge, projekte, seminarje, itd itd :) )

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ja to sem kar na lastni kozi ugotovil :vskalo:

sam kot punca ji bo lazje (beri: fantje se bojo tepli zanjo in ji bojo naredili vse domace naloge, projekte, seminarje, itd itd :) )

Ja,tudi sam sem se martral z strojni?tvom. :D Samo,nismo imeli nobene punce vrazredu...je bila pa v sosednjem in je bila res,kot ti pravi?-cesarica. ;)

Napisano

Se prav mo?ki bi pa rabu it pol na kero ?olo, na k?no ?iviljsko al kej tacga, da bi biu bla?en med deklinam? :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Se prav mo?ki bi pa rabu it pol na kero ?olo, na k?no ?iviljsko al kej tacga, da bi biu bla?en med deklinam? :ne vem: :hohoho:

Sam taki ki grejo na ?iviljsko, si ponavadi nimajo kej pomagat z deklinami :P:o

Napisano

Kaka teletina se voz po cestah, mal prej pred trgovino na velkem parkingu se mav pelem, pa dam pol use smerokaze, pa ?akam deklino da uleti u voz, no in se en zadi naserje, pa najprej ful blenda, pa mu ka?m da naj gre mim, da ma placa tok da bi loh ?lepar ne sam mim pelu ampak obrnu mim mene, pa mi za?ne piskat, pa sm ga sam poslou direkt u pićko materino, ker druga? itak ni zastopu! :D

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

..., pa sm ga sam poslou direkt u pićko materino, ker druga? itak ni zastopu! :D

to mi deli :rispekt::hohoho: eni res mislijo da vozjo hummerje, sploh uni z kakimi suzuki swifti... :P

If in doubt, flat out... 

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Ravno to me najbolj bega (in ne samo mene, haha). Zakaj pride do dima iz auspuha, če je avto v prostem teku, ko recimo stojim na rdeči luči (in avto noče v start-stop način). Če držim sklopko, dela vse BP! Avto zdaj po 1500km enak nivo olja kot takoj po dolivanju. Dopuščam možnost, da se ga je preveč odlilo stran, ko je prvič prišlo do teh težav. Sklopka ne drsi, avto lepo menja in kar se tiče tega ni težav. Je možno, da računalnik zmede nekaj, kadar želi preiti v start stop in poizkusi vklapljati regeneracijo ali kaj podobnega?  Sem upal, da je kdo že imel identični problem. Če ne bo druge, bom pač vedno tiščal sklopko na rdeči luči ali stanju v koloni in to bo to
    • Sej sej, zato pa sem napisal, ker omenja sklopko v tej zgodbi ampak nekako ne pada v celoten koncept opisane napake.
    • Hahaha, Matej Rigelnik je sinko Hermana Rigelnika, ki bi ga človek lahko označil kot nepremičninskega tajkuna nekje med 20 najbogatejšimoi Slovenci. Ko vidim, da taki javkajo mi je takoj jasno, da tole ne bo slabo.
    • Ne vem kaj ni jasno. Prva nepremičnina je tam, kjer si prijavljen in prebivaš. Ostale si pa določiš po svoje in naslednja po znesku je lahko najdražja, ter zadnja najcenejša. To ni problem.   Davek je na nepremičnine in na nepozidane gradbene parcele. Navadno nepremičnine stojijo na zaključeni parceli. Če imaš več parcel in so vse z isto namembnostjo in lastništvom ter seveda, da so si sosednje jih lahko združiš v eno. Če jih imaš razdeljenje to pomeni, da so pripravljene za gradnjo vsaka posebej. Ali jim spremeni namembnost ali pa združi v eno ali pa naredi bajto na vsaki, če je to predvidel prostorski načrt in namembnost parcele za gradbeno.   Če si 1/2 lastnik dveh stanovanj si lahko prijavljen le v enem in verjetno tudi živiš v enem. Drugega pa pač ali oddajaj ali pa prodaj.   Zakaj pa ne? Če imaš več nepremičnin, ne smejo bit le kot naložba, ker to je skregano tako z okoljevarstvenimi načeli predvsem pa s tem zakaj se nepremičnine uporabljajo. Če nepremičnine oddajaš je to tvoj zaslužek iz gospodarske dejavnosti in tako kot so obdavčene plače kot zaslužek je treba obdavčit tudi nepremičnine. Zato pa imaš možnost kompenzacije z davkom od najemnin, da to zmanjšaš.   Glavni problem je to da se za brezveze gradi na tisoče nepremičnin, ki potem ne služijo namenu zakaj so sploh narejene. Davek je potreben, da bo več praznih nepremičnin šlo na trg in da se bo cena znižala. Seveda z nižjo ceno vseh nepremičnin bodo ljudje tudi manj plačevali davek na nepremičnine in tudi najemnine bodo lahko nižje, če bo ponudbe več.   Vse zahodna in srednja evropa ima davek na nepremičnine in to ni nek novotvor za Slovenijo zato mi ni čisto jasno zakaj tak revolt. A mate tolk nepremičnin, da vas je strah al kaj? Sej ne morete v vseh istočasno živet, viške prodajte pa denar naložite v kaj drugega, ker pač met nepremičnine zgolj kot naložbo je pač dokaj perverzno.    
    • A komu? Do VSEH svojih poštenih strank, je zelo prijazen in ustrežljiv, večini tudi podari CELOTEN popust, ki mu pripada v Euroton-u. Toliko o tem!
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.