Boss Napisano 20. februar, 2008 Prijavi Napisano 20. februar, 2008 Kaka teletina se voz po cestah, mal prej pred trgovino na velkem parkingu se mav pelem, pa dam pol use smerokaze, pa ?akam deklino da uleti u voz, no in se en zadi naserje, pa najprej ful blenda, pa mu ka?m da naj gre mim, da ma placa tok da bi loh ?lepar ne sam mim pelu ampak obrnu mim mene, pa mi za?ne piskat, pa sm ga sam poslou direkt u pićko materino, ker druga? itak ni zastopu! Pa stari, kaj ne stopi? ven iz avta saj te je vizuelno kar nekaj skupaj... me zanima, ko te bo videl pokon?nem stanju, ?e bo ?e otresal in trobil. Pred leti sem jaz enmu tipu, ki se je kur?il, tud ven stopil pa se je pizdek notri zaklenu. Sem mu samo narahlo potrkal po steklu in rekel, ?e ne bo odprl, da bo ?ipa ?la. Reve? je bil ?ist usran pa je samo par cm odpru - sem mu samo vljudno rekel, da ker se ne poznava, da mi prosim neha blendat in trobit, ker naslednji? bom mislil, da sem napaden in v samoobrambi znam tud kak?no neumnost narest. Pa je samo pokimal in sva ?la vsak svojo pot. Mislim, da je razumel poanto.
Alex Napisano 20. februar, 2008 Prijavi Napisano 20. februar, 2008 Pa stari, kaj ne stopi? ven iz avta saj te je vizuelno kar nekaj skupaj... me zanima, ko te bo videl pokon?nem stanju, ?e bo ?e otresal in trobil. Pred leti sem jaz enmu tipu, ki se je kur?il, tud ven stopil pa se je pizdek notri zaklenu. Sem mu samo narahlo potrkal po steklu in rekel, ?e ne bo odprl, da bo ?ipa ?la. Reve? je bil ?ist usran pa je samo par cm odpru - sem mu samo vljudno rekel, da ker se ne poznava, da mi prosim neha blendat in trobit, ker naslednji? bom mislil, da sem napaden in v samoobrambi znam tud kak?no neumnost narest. Pa je samo pokimal in sva ?la vsak svojo pot. Mislim, da je razumel poanto. ,tebi pa ni to problem.Si misli?,da pridem jaz ven z 184 cm in 77 kg in re?em tipu:-pridi takoj ven!In pride ven tip od 195 cm in 100 kg.Jaz pa in bi reku:ni?,ni?,ti samo lepo tako naprej vozi in u?ivaj.
madmax Napisano 20. februar, 2008 Prijavi Napisano 20. februar, 2008 Hmm, tole z velikostjo je zanimiva stvar.........trije najbolj zajeb. tipi kar jih poznam so vsi ni?ji od mene (180), tako da :ne vem: Mislim da je precej bolj va?no kaj je v glavi, kot pa na mi?icah/velikosti.
poky Napisano 21. februar, 2008 Prijavi Napisano 21. februar, 2008 No,to z velikostjo (telesa) se kr strinjam........v bistvu se morem no,ker sn pa? bolj mali. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 21. februar, 2008 Prijavi Napisano 21. februar, 2008 Hmm, tole z velikostjo je zanimiva stvar.........trije najbolj zajeb. tipi kar jih poznam so vsi ni?ji od mene (180), tako da :ne vem: Mislim da je precej bolj va?no kaj je v glavi, kot pa na mi?icah/velikosti. No,to z velikostjo (telesa) se kr strinjam........v bistvu se morem no,ker sn pa? bolj mali. ho?? povedat, da si zajeban? NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 21. februar, 2008 Prijavi Napisano 21. februar, 2008 ho?? povedat, da si zajeban? NE...........da sn mali! ?e sn pa zajeban,bo? pa ja ti najbolj vedla. Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 22. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2008 Keri teli?ki, primitivni! http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...#video_60100958 Labi, vrjetno se strinja?, pa ?e kdo drug tut? Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 22. februar, 2008 Prijavi Napisano 22. februar, 2008 ma huligani so isti po celem svetu... nimajo kaj bolj pametnega pocet It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ice Napisano 22. februar, 2008 Prijavi Napisano 22. februar, 2008 tako je najbol so pa neumni "sportni" huligani smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
qwerty Napisano 22. februar, 2008 Prijavi Napisano 22. februar, 2008 jz bi pa pojamral da sem danes spet odhajal iz mesta z 10km/h poz zavgom seveda na mopedu se mi je spet diza za?tofala... in sem doma lahko veselo ?ramfal ferg. dol pa pucal dizo... BV If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 22. februar, 2008 Prijavi Napisano 22. februar, 2008 Jamram, da je konec po?itnic. In da mam cel naslednji teden poskusno maturo. Vsak dan ob 15ih. Ne jamram pa, da sem celo dopoldne nasl. teden ?e doma
ReDevil Napisano 23. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Umrl nam je biv?i predsednik, u redu dec! Dobrodo?li na forumu!
Ninja Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Zajc mi je u?el Sem bla u?er na sprehodu ob na?em predragem Jo?etu Pu?niku. Pa je en tak reeeeees velik kunc tekal po polju. Pa jest itak za njim, z boomerangom v roki Pa mi je u?el, baraba mala.
ReDevil Napisano 23. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Zgleda je porajtu, d s tole deklino pa ni ?ale pa si je reku: "re?i se kdor se more"! Dobrodo?li na forumu!
Ninja Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Pa jest sem ga hotla sam po?ohat Ma sem mu to tudi povedala!
ReDevil Napisano 23. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Zdej loh da ne razumem slovensk, mogo?e je biu avstrisk zajc, no ?e najbl zihr bi blo da mu proba? po zaj?je raztolma?t kva ?eli?, mogo?e si mela pa pogled - da ti je iz o?i vidu zaj?jo pe?enko, pa jo je raj zbrisu! :ne vem: Dobrodo?li na forumu!
Ninja Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 Ma ne.. prej je blo govora o obari. Sam k nimam tok velikega lonca, sem rekla, ma dej te bom samo po?ohala
nisde Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 To je kurc ja ?e zajci ne razumejo slovensk POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Neyko Napisano 23. februar, 2008 Prijavi Napisano 23. februar, 2008 ?koda pa nam je ?la ve?erja po zlu, no bo treba pa kej druzga prgriznt!
LabiGT Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 aaaaa ne morem se premikat....hrbet toook boli....kaksna bolecina je to, noro! komaj na wc sme sel a ma kdo kake izkusnje? kaj narest? It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Kaj si pa delu??? POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 25. februar, 2008 Avtor Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Labi ena tajska masa?a, npr. Atlantis ma baje ful ok! Dobrodo?li na forumu!
Rocky Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 Labi ena tajska masa?a, npr. Atlantis ma baje ful ok! kolega hodi z eno maserko, ki dela v atlantisu. Zadnjic je imela rd in nas je povabila ven. smo bli 4 tipi in cca 20 tajk-maserk, hihi so pa face!
Boss Napisano 25. februar, 2008 Prijavi Napisano 25. februar, 2008 aaaaa ne morem se premikat....hrbet toook boli....kaksna bolecina je to, noro!komaj na wc sme sel a ma kdo kake izkusnje? kaj narest? ?e si si samo nategnil mi?ice bo kak?en dan malce problem potem bo pa za?elo popu??ati. ?e je to to potem je ?as najbolj?i zdravnik in masa?e ne bodo ni? pomagale saj ti bodo mi?ice ?e bolj razbolele.
Priporočeno sporočilo