Symon Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Stari 3x sem moral prebrati tvoj post da sem ga razumel.
LabiGT Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Stari 3x sem moral prebrati tvoj post da sem ga razumel. Slab si, jaz sem rabil samo 2x It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Meni ?e ni jasno,pa sem ?e ve?krat prebral...
Symon Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Supr, zuni znajo nstt idealne rzmere za poledico, d vouka km upnem, beda! Prosti prevod:Super, zunaj znajo nastati idealne razmere za poledico, da s svojo Mazdo 323F zletim s ceste. Bedno.
Alex Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Prosti prevod:Super, zunaj znajo nastati idealne razmere za poledico, da s svojo Mazdo 323F zletim s ceste. Bedno. Ah,zo,thanks.Sem se ?e ustra?il,da ne obvladam ve? sloven??ine...
Allyssa Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 ?e bi bla ful zlobna bi rekla da te je za?el EM?O j**** pa ne razume? ve? mladih sam nism zlobna in ne bom tega rekla,... NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 20. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2007 ?e bi bla pa ?e mav bl zlobna, bi pa rekla, da tut un k je to napisu, ni ve? rosno mlad, ampak se po?as bli?a 30-im! Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 ?e bi bla ful zlobna bi rekla da te je za?el EM?O j**** pa ne razume? ve? mladih sam nism zlobna in ne bom tega rekla,... He,he,?e za?nem jest ?rajat kur se prti?e,ne boste kapirali en kavolo niente. Kje je zdej EM?O?
LabiGT Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Ne ne...ce bi bla res zlobna, bi napisala, da unmu ki je to napisal manjka tok crk v stavkih kokr las na glavi (ok naslednjic ko se dobimo te castim ) It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 20. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2007 Hihi, zmenen! Alex - jz ?e Iztoka Mlakarja en kaco n? ne ?tekam! Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Hihi, zmenen! Alex - jz ?e Iztoka Mlakarja en kaco n? ne ?tekam! No,no,nekaj pa le obvlada? po primorsko. Aja,sej si mel lep?o polovico tukaj z obale...
LabiGT Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 alex jaz pa te pa ottissimo kapiram It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 alex jaz pa te pa ottissimo kapiram Dobro,Labi,itak vemo,da si ti multilinguist in da raztura? ful jezikov. No,bo? pa za prevajalca.
ReDevil Napisano 20. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2007 Ja sej sem pobrau dolo?ene; ?kifo, grave, kacate, pupeto, ke bela, itd. Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 Ja sej sem pobrau dolo?ene; ?kifo, grave, kacate, pupeto, ke bela, itd. Ja sej,najprej se nau?i? take izraze.
ReDevil Napisano 20. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2007 To je tko kokr zamorci pr Olimpiji, najprej jih nau?ijo klet! :ne vem: Dobrodo?li na forumu!
Alex Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 To je tko kokr zamorci pr Olimpiji, najprej jih nau?ijo klet! :ne vem: Ja,in pomo?nosti sploh ne vejo,kak?ne klatijo,dokler jih kdo ne za?ne lovit po igri??u.Oni pa samo :ne vem:
ReDevil Napisano 20. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2007 Ja lih tale primer k sm ga ?e u smeh prlepu; "dobre jo?ke" pomen po novem hav ar ju? Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 He,he,?e za?nem jest ?rajat kur se prti?e,ne boste kapirali en kavolo niente. Kje je zdej EM?O? zdj bom pa ?e u?aljena,...mam primorske gene NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 zdj bom pa ?e u?aljena,...mam primorske gene A,pol si pa kapirala,kaj sem napisal?
Allyssa Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 bistvo sm zadela sm ja,..clo,..kdo bi si mislu sj ve?, da je Tan? iz KP NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 bistvo sm zadela sm ja,..clo,..kdo bi si mislu sj ve?, da je Tan? iz KP Ja,no,recimo...jest imam tudi sorodnico blizu ?eneve,pa ne znam en tubo francosko.
Allyssa Napisano 20. november, 2007 Prijavi Napisano 20. november, 2007 erm,..ok,..predstavli si zdj tko,...kup bab na kupu,..v frizerskem salonu,...afkors vse primorke,..in se za?ne z anka in pero,...pol je kmal ?e 5 besed krneki v stavku,..na konc pogovora gleda? k tele v nova vrata ker itak kr pre?altajo na italjansk in te ?udn gledajo kako da ti ni vse jasn NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
ReDevil Napisano 20. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 20. november, 2007 Zdele pa grem na trening, ?ist zaspan, se prav bom lahka tar?a, no upam d bom usaj pre?ivu sparing! Vrjetn bi blo bol za zdravje, ?e bi se z nasprotnim spolom zmenu! Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo