Skoči na vsebino

Pojamrajte no malo, ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

No sej klele je tvoj odgovor - to so ?ungalunga poceni gume, ki se ?e najslab?e obnesejo v mokrem. Po suhem so ?e kar v redu ?al pa to niso gume top izdelovalcev pnevmatik in ?e ho?e? obdr?ati cel avto je zelo priporo?ljivo, da to upo?teva?.

V vsakem primeru, ?e pa rad kak?en ovinek rad malo potegne? jih pa bo? moral zamenjat, ker cena ni vse, sploh pa ne pri gumah... je pa utopi?no pri?akovat, da se bodo 50% cenej?e gume obna?ale enako dobro kot gume top znamk.

Sicer ti bo pa ?e kak?no povedal forumski tyremaster Labi. ;)

jap you said it man ;)

sploh pri lahkih sportnih avtih je pomembno kaksne so "mokre" gume

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

• Odgovori 1,4k
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Sodelavec. :( ?koda ga je bilo ker je bil res pozitiven in priden in mu ni bilo ni? te?ko. Motoristi pazite nase.

In 24ur so spet napisali neumnost kolikor smo mi sli?ali od pri?e je drsel ?e na ravnini tako da sam Bog ve kaj ga je z*****o. :(

Napisano

Sm sli?u za to tragedijo, nism pa vedu da je tvoj sodelavc. :(

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

RIP :(:(

jz morm pa pojamrat da sm mal prej pojedel dva sendvi?a zdej me pa trebuh boli :whatever::ph34r:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Pa dobr, a ni tole vreme res pre?lo vse meje, niti aprila se ne spomnim tacga! :whatever::rolleyes:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Pa dobr, a ni tole vreme res pre?lo vse meje, niti aprila se ne spomnim tacga! :whatever::rolleyes:

se strinjam <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

Jooj, to pa to.........hvala bogu da so mi naredili izkop za klet, da lahko zdej ?e 14 dni ??oje not :angry: ..... za popizdit! :(

Napisano

Jooj, to pa to.........hvala bogu da so mi naredili izkop za klet, da lahko zdej ?e 14 dni ??oje not :angry: ..... za popizdit! :(

Stari, bazen ma? :bravo: ... a prestavmo piknik k tebi pa prnesemo ?e kopalke??? :P:D

33112_1.png

Napisano

Sa?o - loh bi naredu lokalni rok Oto?c, z mal globjo vodo! <_<:D

Mah beda tole, vpra?anje kdaj se ti bo izsu?il, sploh ?e ma? kaka nepronicljiva tla! :whatever:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

par dni me ni na forum, pa so ?e tragedije take in druga?ne :(

moram pojamrat, da sem po parih dneh domov pri?la, pa se moja

ma?ka ?e dr?i name.....mislm....dans me bo zeblo v noge :(

p.s. rip, bogi poba :(

The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....

Napisano

qrc... tak sem se trudil, da bi posra*o vinjeto ravno nalepil na steklo, in evo... je ?e postrani :(

sicer je malenkost, ampak za 3 mm, in se od blizu kar vidi :mellow:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Ne sekiri se ... pol leta pa bo? imel popravni izpit iz lepljenja :P

33112_1.png

Napisano

qrc... tak sem se trudil, da bi posra*o vinjeto ravno nalepil na steklo, in evo... je ?e postrani :(

sicer je malenkost, ampak za 3 mm, in se od blizu kar vidi :mellow:

a zdaj bo avto slabse sel? :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Kaj pa,?e se "organi" v te 3 mm zapi?ijo? :aaaaa:

ma bi jim organ zapicil u usta :D

Napisano

He,he,dobro povedano. ;):bravo:

Napisano

?e te ?enska ustavi mogo?e...... :hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

no, ?e spet (ali ?e vedno) bom malo pojamral. kakor sem pisal pred parimi stranmi, mi avto, ?e je dolgo ?asa na soncu (cca. 8 ur), ne v?ge.

Skoraj nazadnje se mi je to zgodilo 30.05.2008, v najbolj neugodnem trenutku - mudilo se mi je na poroko (ne mojo :D ). No, takrat sem v afektu klical na servis - A-Cosmos, BTC, g. Majesa - ki mi je rekel da bo ?e isti dan naro?il ?rpalko za gorivo, saj drugo najbr? ni mo?no da bi bilo pokvarjeno. In da se sli?iva naslednji teden.

No, naslednji teden ?rpalke ?e ni imel. Prav tako ne ?e naslednji. Danes smo 22.06.2008 in od njega ?e nisem prejel klica. Jutri bom spet bentil po telefonu, saj to kar bi morali narediti ?e lani, jim ?e letos ne bo uspelo.

Kok sem jezen. Edina svetla to?ka je to, da se v slu?bo vozim z avtobusom, med vikendi (ko grem v Ajd.) pa je bilo do sedaj slabo in hladno vreme in je avto v?igal normalno.

Toliko o tem primeru na A-Cosmosu, PE BTC, ni pa edini z moje strani. O nadaljnjih dogodkih bom poro?al.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Vozim kot stari ?iko!!! :(

Mi bo Suzzy zaspala z mano vred!

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Napisano

Suicidal, kok star avto pa ma? to, da te tok podrkava? :ne vem:

Jz pa loh pojamram, da mam zdej na novem ?ihtu stalno neko uvajanje in bo tko ?e 2 mesca in pol, ko se izte?e poskusna doba, no obenem se pa loh pohvalm, da pa zlo hitr ?tekam in me kr mal :blink: kako da hitr kapiram! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

@Suicidal: a to vedno ko je topel al samo ob?asno?

33112_1.png

Napisano

Eh - kot ponavad, lih se lotim Celi?arja prat, pa ful son?no, no ga lih "nama?em", pa preden ga splaknem se ?e u??ije! :whatever::P:lol:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Eh - kot ponavad, lih se lotim Celi?arja prat, pa ful son?no, no ga lih "nama?em", pa preden ga splaknem se ?e u??ije! :whatever::P:lol:

:lol::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.