LabiGT Napisano 13. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 13. november, 2004 Kaj se dogaja v Ljubljani? V zadnjem mescu se je zgodilo naslednje mojim znancem: 1. Mazda 6, parkirana pred hiso: naslednji dan ni bilo prednjega odbijaca in ogledal ? 2. Toyota Yaris, parkirana pred blokom: naslednji dan brez volana (!?), sedezev in ostalih delov notranjosti... sej vem da rabijo za dele ampak vseen traja mal vec casa da pokradejo dele z avta kot pa cel avto....neverjetno Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 13. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 13. november, 2004 uiii, a zdaj so jim japonci tudi ?e zanimivi? me ne bo ve? v lublano Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 13. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 13. november, 2004 mafija... pi*dajim... grrr... gnoji... take bi treba blo z brenerom po?gat... Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Pilot RX-8 Napisano 13. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 13. november, 2004 Kako pravijo temu, da s krajo poceni pride? do rezervnih delo. Koliko pa jaz vem, je to, da so rezervni deli zeeeellllllooooo dragi. To je svinjarija. V?asih so kradli cele avtomobile, danes pa ?e samo dele avtomobilov. Manj stro?kov? Pa kaj je tem ljudem, kaj nimajo niti malo spo?tovanja in etike o tem, kaj je prav in narobe. Take je treba pobit pa pika. Ljubljana kot Ljubljana. Sorry za kolege Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Gigi Napisano 14. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 14. november, 2004 Mamini sodelavki so v Celju pobrali iz Octavije Air Bage Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Pilot RX-8 Napisano 14. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 14. november, 2004 Kdaj bo mazda za?ela izdelovati tanke???????? Kupi?, odpelje?, nima? problemov s po?kodbami na parkingu, malo te?ko, da bi ti ukradli z avta kaj. Samo en problem bi morali ?e prej re?iti!!!! Porabo goriva bi morali zmanj?ati na minimum. Takole nekako si predstavljam tole ?tudijo (zaenkrat barva samo za ?enske) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
torstorm Napisano 15. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 15. november, 2004 Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 16. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 16. november, 2004 ?e kdo kej delo bere bi vidu da s v preteklem mesecu ukradli 3 Mazde6 in celo enega Lamborghinija rde?e barve nereg. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 16. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 16. november, 2004 a lahko objavi? ?lanek? ?e ga ima kdo, naj ga prosim skenira! THX Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Cyb3r Napisano 16. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 16. november, 2004 ?e mi pove? v katerem Delu je to bilo bom jaz poskeniral na ?ihtu (?e to ?tevilko seveda ?e imamo doma). Citiraj http://cyb3rjev.blogspot.com Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
STAJERC Napisano 17. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 17. november, 2004 ?lanek je bil objavljen v Delu soboto. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 18. november, 2004 Prijavi Deli Napisano 18. november, 2004 Na hitro je skeniran, zato ga mal manjka: LP! Marko Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.