BOJČ Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 He he,ma? ti nekaj prero?kega v sebi. Kaj si dvomil???????? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 Boj?, kdaj lahko ponovno pr?akujem da bo zmanjkal elektrike na sodniji, to se je zgodil lih dele, ?e tkt k ho?m delat, neki vmes pride , no pa za nasledni? bi pa rd mav prej zvedu, zato tebe spra?ujem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
wiperboy Napisano 23. november, 2007 Prijavi Napisano 23. november, 2007 mogo?e bo pa poky ratu ?abica menda ja ne.... Citiraj gremo na?i.....
BOJČ Napisano 23. november, 2007 Prijavi Napisano 23. november, 2007 Boj?, kdaj lahko ponovno pr?akujem da bo zmanjkal elektrike na sodniji, to se je zgodil lih dele, ?e tkt k ho?m delat, neki vmes pride , no pa za nasledni? bi pa rd mav prej zvedu, zato tebe spra?ujem! Borut, tvoje vpra?anje spada med Bossove zvezde in tam bo? dobil odgovor. Mene lahko vpra?a?, ?e se bo kaj lepega in prijetnega zgodilo v kak?ni temni, skriti kamrici na sodniji medtem ko bo zmanjkalo elektrike Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
ReDevil Napisano 23. november, 2007 Prijavi Napisano 23. november, 2007 Aha se prav pr teb so bl sanjske teme, pr Bossu pa vsakdanje tegobe in skrbi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 23. november, 2007 Prijavi Napisano 23. november, 2007 Aha se prav pr teb so bl sanjske teme, pr Bossu pa vsakdanje tegobe in skrbi! Po doma?e: Pri meni so love stories, posteljne in sr?ne zadeve, pri Bossu pa bolj resne teme. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 23. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. november, 2007 menda ja ne.... hehe,..itak da ja Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 23. november, 2007 Prijavi Napisano 23. november, 2007 menda ja ne.... Ni? bat sine. hehe,..itak da ja Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
wiperboy Napisano 23. november, 2007 Prijavi Napisano 23. november, 2007 ej si me ?e prestra?il da bo? stopil med ?abce...bravo poky ostani ?tajerc Citiraj gremo na?i.....
Alex Napisano 23. november, 2007 Prijavi Napisano 23. november, 2007 Meni v tej temi ni ni? jasno-neki ?apci,pa se nekaj selimo... :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 23. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 23. november, 2007 Ni? bat sine. sej bi kej napisala,..sam stoji en hud ?tajerc zraven mene in ful grdo gleda ej si me ?e prestra?il da bo? stopil med ?abce...bravo poky ostani ?tajerc sej bo,..sam ?e ne ve Meni v tej temi ni ni? jasno-neki ?apci,pa se nekaj selimo... :ne vem: men pa ni jasn kaj teb ni jasn Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 23. november, 2007 Prijavi Napisano 23. november, 2007 sej bi kej napisala,..sam stoji en hud ?tajerc zraven mene in ful grdo gleda sej bo,..sam ?e ne ve men pa ni jasn kaj teb ni jasn men tut ni jasn ka njemu ni jasn Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 23. november, 2007 Prijavi Napisano 23. november, 2007 sej bi kej napisala,..sam stoji en hud ?tajerc zraven mene in ful grdo gleda Aja,ker pa to? sej bo,..sam ?e ne ve Bogi.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.