urosand Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 Mam mazdo 6, 2004 92,000 km, ki ima original xenon lu?i. Opazu sem, da je leva xenonka rosna z notranje strani. Torej nekje pu??a vlaga notri. Zato me zanima ali mi bodo na servisu to menjali ali me pa fino olupli za popravilo in ali mi mogo?e to krije garancija. Uro?. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 ?e je avto ?e v garanciji potem morajo popravilo 100% kriti, druga?e pa odvisno od pogajalskih sposobnosti Citiraj
urosand Napisano 21. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. november, 2007 Mam mazdo 6, 2004 92,000 km, ki ima original xenon lu?i. Opazu sem, da je leva xenonka rosna z notranje strani. Torej nekje pu??a vlaga notri. Zato me zanima ali mi bodo na servisu to menjali ali me pa fino olupli za popravilo in ali mi mogo?e to krije garancija. Uro?. Avto sem kupil rabljen rekli so mi, da je avto iz italije. Zato ne vem koliko traja garncija in ?e jo ?e imam. Citiraj
Alex Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 ?e je avto iz Italije in je ?e v garanciji(3 leta in ne 5 kot pri njih )se bo? mogoo?e kaj spogajal za uveljavitev garancije-bodo klicali v Avstrijo pa nazaj pa spet gor...in mogooo?e ti bodo ustregli,pa ful tarnali.da je avto uvo?en,pa da ne vedo to?no njegove zgodovine(?eprav ima? original izpolnjeno knjigo),bla,bla... ?e pa ga nima? ve? v garanciji ali pa nima? izpolnjene knji?ice,pol bo pa hudi?. Citiraj
urosand Napisano 21. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 21. november, 2007 ?e je avto iz Italije in je ?e v garanciji(3 leta in ne 5 kot pri njih )se bo? mogoo?e kaj spogajal za uveljavitev garancije-bodo klicali v Avstrijo pa nazaj pa spet gor...in mogooo?e ti bodo ustregli,pa ful tarnali.da je avto uvo?en,pa da ne vedo to?no njegove zgodovine(?eprav ima? original izpolnjeno knjigo),bla,bla...?e pa ga nima? ve? v garanciji ali pa nima? izpolnjene knji?ice,pol bo pa hudi?. Na katerem servisu sa da najbolj zmuvat. Citiraj
LabiGT Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 V najslabsem primeru kupis novo luc na bolhievo par oglasev:http://www.bolha.com/oglas2032119http://www.bolha.com/oglas2599945http://www.bolha.com/oglas2030796 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 Na katerem servisu sa da najbolj zmuvat. Ne vem,v Kopru se da.Kako je z temi re?mi drugje pa ne vem... Citiraj
KAALman Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 zavarovalnice zavarujejo lu?i Citiraj LP KAALman
LEPI Napisano 21. november, 2007 Prijavi Napisano 21. november, 2007 ?e se bo? odlo?u lu?i kupvt mam jst dve tko d se lohk zmenva Citiraj
kowkele Napisano 22. november, 2007 Prijavi Napisano 22. november, 2007 Tudi jst mam eno levo lu?... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.