Skoči na vsebino

Sprej za kontakte

Ustvari kratki URL

nisde

Priporočeno sporočilo

Zanima me ?e kdo ve a se da kje kupit kak?en sprej za kontakte, namre? na avtoradiu mi crkuje osvetlitev (vrjetn slab stik) in moram usake tolko cajt premaknt plo??ico da se mi osvetlitev nazaj pr?ge. A se da kje kupit sprej za kontakte da mal posprejam, mogo?e bo kaj bolje. Pucu sem jih ?e do nezavesti pa n? ne pomaga. Gre se pa za pioneer deh 5800.

Kk?n nasvet?

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sj za avto ?e mam sprej za jermene, pa ?e dva dodatna,(sm ?e pozabu za kaj sta) sam to mi pr radiu bl mal korist :D

Radia mi je ?koda k je fuul lep, pa ?e dobr ?pila, pa ga ne bi rd menju.

POZOR!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

WD40.

To pa res ni sprej za kontakte,ker je masten(?e posebej ne z njim ni? ?arit po elektroniki in kontaktih)

Pejdi lepo ;) v kako trgovino,kjer prodajajo elektroniko in lepo vpra?aj za kontakt-spray.In ?e ga imajo ti ga bodo z veseljem prodali.Deluje- 100% preizku?eno .

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Glede WD-ja je tako ...........ja dober pa ni dober!

Dober je za ?pricat pri motorju kjer potem toplota naredi ?e malo efektain posu?i!

Kar se ti?e pa fine elektronike pa nedaj bo?e da bi ?prical kontakte!!! (lih zaradi masnosti in zna se zgodit da zaradi tega kje prebije zadevica)

Zato raje vzami kontakt spray! :bravo:

Moj mi?lenje <_<

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sej govorimo o kontaktih in konektorjih, ker to kar pravi Nisde je vpra?anje, ?e bo lahko samo s ?pricanjem karkoli popravil :ne vem:

S ?pricanjem lahko pove?amo tudi slovensko nataliteto, kar je pa tud ql. :D Jebe? kontakte !!!!

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

S ?pricanjem lahko pove?amo tudi slovensko nataliteto, kar je pa tud ql. :D Jebe? kontakte !!!!

Word :bravo:

Zakaj se pa gre...? :ne vem: :hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Zakaj se pa gre...? :ne vem: :hohoho:

Ajvar, je dal direktivo, da moramo vsi nase kontakte (tiste v emailih, msn-ju, raznih adresarjih itd) posteno spricat...

Tko sem razumel (upam pa, da lahko naredimo izjemo in izberemo samo kontaktice)

:)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ajvar, je dal direktivo, da moramo vsi nase kontakte (tiste v emailih, msn-ju, raznih adresarjih itd) posteno spricat...

Tko sem razumel (upam pa, da lahko naredimo izjemo in izberemo samo kontaktice)

:)

Ajaaaaaaaaa...... :ouje: Zdej pa razumem! :bravo: Matr bo dela na kontakticah... ?zmeden? Ok, ?e ?e moram no... :whatever:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Lahko ti pridem pomagat, ce rabis :P

?e bo kriza te pokli?em ;)

Ampak smo pa mi tud eni gumpci. ?lovek resno in v resni temi vpra?a za nasvet k ga radijo zajebava, mi bi pa prec neki sprejal in ?prical kontaktice...

A se prestavimo v sex chat?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

ja ampak brez chat :P

A da bomo ?e tam na suh, tko k kofetkamo u koffe baru????????? Bljek! :whatever:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Hehe dobra debata, kr nadaljujte :D

Sm se lih zan? u slu?bi pogovarju s sodelavcem da je en njegov kolega kon?no napumpu svojo ?ensko ker pa? ho?ta met otroka, sam je zdj problem v tem, ker ne ve, al je nose?a al ni :hohoho:

Off topic: Kaj pol priporo?ate za kontakte :P

POZOR!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Hehe dobra debata, kr nadaljujte :D

Sm se lih zan? u slu?bi pogovarju s sodelavcem da je en njegov kolega kon?no napumpu svojo ?ensko ker pa? ho?ta met otroka, sam je zdj problem v tem, ker ne ve, al je nose?a al ni :hohoho:

Denis pomoje bi jo mogu najprej namazat s sprejem za kontakte, da bi bla zdej oba zihr! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.