uklopko Napisano 23. november, 2007 Prijavi Napisano 23. november, 2007 Tako danes sem kon?no nekaj dokon?al ,kar sem nameraval ?e nekaj ?asa nazaj!Malo sem spremenil sredinsko konzolo oz. dodal en ?tev?ek (eden pa ?e ?aka na vrsto)in pa neko kartico Sicer ni ni? kaj posebnega je pa vseen malo druga?e.Zgleda pa nekako takole! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 24. november, 2007 Prijavi Napisano 24. november, 2007 Dobro ti je uspelo samo malo bolj bi se pa lahko z folijo potrudil Citiraj
uklopko Napisano 24. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2007 vem ja samo je mal problema ker je tam lukna od ?ravfov!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nisde Napisano 24. november, 2007 Prijavi Napisano 24. november, 2007 A se men sam zdi al je na tretji sliki slikca od tvoje beybe na avtoradiu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOBI Napisano 25. november, 2007 Prijavi Napisano 25. november, 2007 dobro zgleda Citiraj MAZDA POWER
qwerty Napisano 25. november, 2007 Prijavi Napisano 25. november, 2007 me like it sehr schon Citiraj If in doubt, flat out...
Mally Napisano 4. marec, 2008 Prijavi Napisano 4. marec, 2008 Da ne odpiram nove teme, pa ?e je ?e avto enak... Kako odmontira? majhne plasti?ne dele na armaturki? Okoli konzol za ventilacijo, ura, "?obe" ventilatorja, ... Je potrebno vstran vzet armaturko, al so kaki zati?ki in si lahko zraven spravim s "?raubnciherjem"? Pa dajte mi ?e povedat, prosim, kateri "PRIMER" in kateri tip BARVE je treba kupit za plastiko? Hvala! PS: Sm ?e gledu po forumu, pa nism ratu kaj bl pameten Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
uklopko Napisano 4. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 4. marec, 2008 je Mally napisal: Da ne odpiram nove teme, pa ?e je ?e avto enak... Kako odmontira? majhne plasti?ne dele na armaturki? Okoli konzol za ventilacijo, ura, "?obe" ventilatorja, ... Je potrebno vstran vzet armaturko, al so kaki zati?ki in si lahko zraven spravim s "?raubnciherjem"? Pa dajte mi ?e povedat, prosim, kateri "PRIMER" in kateri tip BARVE je treba kupit za plastiko? Hvala! PS: Sm ?e gledu po forumu, pa nism ratu kaj bl pameten kar se ti?e teh zra?nikov in ure ter ostalega,mora? celo sredinsko plastiko dol snet pol pa ima? od zadaj privite zra?nike z vijaki seveda! tako da go for it! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Mally Napisano 5. marec, 2008 Prijavi Napisano 5. marec, 2008 Tko...kabina v razsulu, vse kar se je dalo pobrat ven, je ?lo ven...danes pa ?i??enje in po mo?nosti lakiranje s prajmerjem. Ma si zberem sredi tedna za delat...v petek pa mora bit lepa Izvedljivo? :ne vem: Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
uklopko Napisano 5. marec, 2008 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2008 no le dodaj potek dela tu gori ,in za?ini s fotkami Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Mally Napisano 6. marec, 2008 Prijavi Napisano 6. marec, 2008 Stvar pa le ni tko enostavna kot sm mislu...hehe. ?i??enje letvic na pragih je uspelo...prajmer je tud primu kot mora...ma klinc ko nism po?tudiru, da ko?a spu??a dolo?ene snovi za vla?it samo sebe. Nism nabavu rokavi?k. Mal sm spacal...dobr, da je vseeno samo en kos, pa ?e to pri zadnjih vratih. Bo treba ?e enkrat na in?trukcije k avtoli?arju. PS.: Kaj bi blo pametno tud pobrusit s finim ?mirglpapirjem? Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.