perper Napisano 26. november, 2007 Prijavi Napisano 26. november, 2007 Sre?ni lastnik nove stare M6, uvo?ene iz nea vem kje, zlo zadovoljen z njo, ampak zdej se mi je za?el pojavljati problem(mogoce niti ne, ampak raje upra?am). Ko avto ugasnem mi ?e nekaj cvili pod havbo cca 30 sec. Mogoce kak?na pumpa? Klima? komu kaj jasno?? :ne vem: :ne vem: :ne vem: LP Citiraj
LabiGT Napisano 26. november, 2007 Prijavi Napisano 26. november, 2007 Najbrz je to famozni zloglasni webasto - grelec. Tako, da se nea sekiraj prevec Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 26. november, 2007 Prijavi Napisano 26. november, 2007 hehe... ampak ?ist vsak, ki kupi ?estko in ko padejo temperature se soo?i z istim fantomskim zvokom. Je pa res, da je Mazda eden redkih proizvajalcev, ki v diesel dodajajo predgrelec in se s tem ne hvalijo kaj dosti pa to kupci (?e posebej rabljenih vozil) enostavno spregledajo. Druga?e pa vsa ?ast Mazdi, da je to del serijske opreme Citiraj
perper Napisano 27. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2007 Hvala, sam je pa res, da ma glas tak kot da bi ma?ka odiral.... Citiraj
BOJČ Napisano 27. november, 2007 Prijavi Napisano 27. november, 2007 Hvala, sam je pa res, da ma glas tak kot da bi ma?ka odiral.... Najbolj? pa je ko se po kak?ni zelo kratki vo?nji ustavi?, ugasne? avto, ga zaklene?, potem pa gleda? za?udene face mimoido?ih... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
perper Napisano 27. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2007 Najbolj? pa je ko se po kak?ni zelo kratki vo?nji ustavi?, ugasne? avto, ga zaklene?, potem pa gleda? za?udene face mimoido?ih... Preizku?eno... mal sem se zdel sam seb trapast Citiraj
BOJČ Napisano 27. november, 2007 Prijavi Napisano 27. november, 2007 Preizku?eno... mal sem se zdel sam seb trapast Ja sej to sem mislil. Po moje vsak misli, da je avto pokvarjen... Lahko pa re?e?: "Ja kaj gledate? V mojem stroju je taka turbina, ki je skoz malo na standbyu, da se ne shladi..." Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 27. november, 2007 Prijavi Napisano 27. november, 2007 A ve? kolk je ?ele smeha, ?e ima? webasto na daljinca in zadevo pr?ge? pa se za?ne kaditi izpod parkiranega avta. Citiraj
BOJČ Napisano 27. november, 2007 Prijavi Napisano 27. november, 2007 A ve? kolk je ?ele smeha, ?e ima? webasto na daljinca in zadevo pr?ge? pa se za?ne kaditi izpod parkiranega avta. Ej, morava to enkrat skupaj nekje testirat in posnet Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
perper Napisano 27. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2007 tut men se je ze parkrat pokadilo izpod avta.... torej nisem edini... lp P.S.: men piska v visokem C-jem Citiraj
Alex Napisano 27. november, 2007 Prijavi Napisano 27. november, 2007 tut men se je ze parkrat pokadilo izpod avta.... torej nisem edini... lp P.S.: men piska v visokem C-jem Va?no je,da se "kontrolirano" dimi izpod avta...vse ostalo je neza?eljeno. Citiraj
perper Napisano 27. november, 2007 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2007 kolk je to "kontrolirano"??? Da nimam kej extremnega??? Di?i po petroleju... Citiraj
Boss Napisano 28. november, 2007 Prijavi Napisano 28. november, 2007 ?e smrdi po nafti je v redu, ?e pa "di?i" po petroleju je pa malo ?udno Kadi se pa lahko kar konkretno ?e posebej, ?e je hladno jutro. Citiraj
Allyssa Napisano 28. november, 2007 Prijavi Napisano 28. november, 2007 tut men se je ze parkrat pokadilo izpod avta.... torej nisem edini... lp P.S.: men piska v visokem C-jem hehe,..zakaj mi tole zveni fuuul znano Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.